Kuzu eşinin hala erkek çocuk umudu var demek ki:))) Aman bence de yeşil daha iyidir.. Herşeyde pembe olmazki ama şunu diyim park yataklar çabuk dağılıyor, ikinciye kalır mı bilmem.. Benimde bir komşum var tutturmuş yok bu erkek falan diye, her doktora gittiğimde soruyor, srodun mu kız mı erkek mi diye.. Diyorum ben erkek yapamam, bu kız anlatıyorum anlamıyor ya deli oldum.. Diyorum ki ben merak edipte doktrora sormuyorum ki zaten..
Ağrın var mı peki? benim ağrı da yapıyor ama doktorum önemli bişey yok dedi.
Selinsu benim de sol elimde uyuşma olmuştu. ödemden kaynaklanıyormuş.
stres topları var ya yumuşak. öyle bir top alıp elinde sıkman gerekiyor. kaslar çalışınca ödem azalıyormuş. benimki öyle geçti.
Ağrın var mı peki? benim ağrı da yapıyor ama doktorum önemli bişey yok dedi.
Selinsu benim de sol elimde uyuşma olmuştu. ödemden kaynaklanıyormuş.
stres topları var ya yumuşak. öyle bir top alıp elinde sıkman gerekiyor. kaslar çalışınca ödem azalıyormuş. benimki öyle geçti.
bizde de tam tersi ben kırmızı gri karışık istiyorum ilerde kız olursa ona da kullanırız diye ama eşim mavigride ısrar ediyor yok efendim erkek kırmızıda yatarmıymış giyermiymiş die herşeyi mavi olcak.bebek arabası da siyah istiyor. br kızım olursa göstercem ama ona herşeyi pembe olcak
bizde de tam tersi ben kırmızı gri karışık istiyorum ilerde kız olursa ona da kullanırız diye ama eşim mavigride ısrar ediyor yok efendim erkek kırmızıda yatarmıymış giyermiymiş die herşeyi mavi olcak.bebek arabası da siyah istiyor. br kızım olursa göstercem ama ona herşeyi pembe olcak
esımde aynı seyı soledı hep ama ben buna bı takılı kaldım baska hıcbıseyı begenmedım
yarın sabah doktora gidicem kızlar. merak etmeyin beni.
canım yaa bozuldugun gucendıgın sey bu olsunnn.. erkekler bazen anlamıyoalr bıde bız sımdı daha duygusalızyaa ılerde oykuye anlatacak anı olur:):):)
iki hafta önce 2600 demişti doktor dün gittik yine 2600 civarı dedi.. ben anlamadım bu makine hesaplarını
kuzum bayıldım markası ne kaça aldın. Bende bakmam lazım hattaalmam lazım güle güle kullansın öykü hanımEki Görüntüle 185907
cnım buna benziyor...
Alttan fermuarlı..içinde alt açma yeri var, müzikli...biz ayrıyetten müzikli sallanan oyuncaklardan hediye aldık, çok ısrar ettik ama...
üstteki cibinlik çıkartılabiliyor, ister böyle kullanabiliyorsun, istr çıkarıp normal olarak kullanabiliyorsun, benim içime sindi de, renk konusunda uyuz oldum eşime o kadar...
Içine mantar desenli uyku seti aldık ki o çok güzel...
Eve getirdiklerinde resimlerini çeker eklerim inşallah...
güzel haberlerle gel bacım. Net gidiyor hiç bişey okuyup yazamıoyorumyarın sabah doktora gidicem kızlar. Merak etmeyin beni.
oyyy maşallah çok güzel iyi günlerde kullanın
31+5 ti sanırım...
1560 gr.doğmuş...Küvezde şu anda...10-15 güne çıkartabiliriz demişler...
harikkaaaaa olmuuussssssss
masallllahhhhhhhh
duvar kagidida cok guzel
saglikla o odanin icini doldursun insallahhhh
Canım çok güzel haberlerle gelirsin inşallah...
Ne ilersi, şimdiden anlatıyorum, kızım bu baban seni oğlan zannediyor diye...
dün akşam 1 saat konuştum kızımla...Ben konuşurken eşim üzüldü ama....
Ya önceden yoktu böyle bişey..
5 li set falan var ya, onu falan hep pembe aldık biz..Eşim de vardı yanımda...Kendi beğendi hatta kızıma diye...Hastane çıkışını pembe aldık..Küveti pembe...Çocuğun herşeyi pembe...
Son zamanlarda beni görenlerin hepsi de oğlun olacak senin diorlar, adam ondan yapıyor...Bi de var çevremizde öyle bi olay, kadına 9 ay kız dediler oğlan doğurdu...
Yoksa erkek kız ayırdığından değil aslında, senelerdir bekledik sağlıklı olsun yeter...Ne bileyim anlayamadım, adamın kafası karıştı bu aralar...
Ama yine de diğer eşyalarını pembe aldı..Uyku setini, kovasını tasını falan pembiş pembiş aldık hep...
sabah benim de dikkatimi çekti ticker.
ah benimki de bir dönse. enine yatıyor hatun.
yanlara yayıldı karnım iyice.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?