2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ya önceden yoktu böyle bişey..
5 li set falan var ya, onu falan hep pembe aldık biz..Eşim de vardı yanımda...Kendi beğendi hatta kızıma diye...Hastane çıkışını pembe aldık..Küveti pembe...Çocuğun herşeyi pembe...
Son zamanlarda beni görenlerin hepsi de oğlun olacak senin diorlar, adam ondan yapıyor...Bi de var çevremizde öyle bi olay, kadına 9 ay kız dediler oğlan doğurdu...
Yoksa erkek kız ayırdığından değil aslında, senelerdir bekledik sağlıklı olsun yeter...Ne bileyim anlayamadım, adamın kafası karıştı bu aralar...
Ama yine de diğer eşyalarını pembe aldı..Uyku setini, kovasını tasını falan pembiş pembiş aldık hep...

dunden beri sanki curuk agrisi gibi aciyor canimm

taam canım var öyle top yaparım.demek ödemdenmiymiş evet ya ayaklarım da şiş

bende ortak kullanılıcak seylerı genelde kırmızı almak ıstıyorum nolur nolmaz bı kaza olur 2. gelır oda erkek olur bıda arabamı alcammm:):):):)

Evet, sizin durum tam tersi olmuş bizimkinin...
Neyse, bebişler sağlıklı sıhhatli olsunlar da, bi daha olursa onlara yeni alınır zaten çoğu eşyası...

yarın sabah doktora gidicem kızlar. merak etmeyin beni.

Canım çok güzel haberlerle gelirsin inşallah...

canım yaa bozuldugun gucendıgın sey bu olsunnn.. erkekler bazen anlamıyoalr bıde bız sımdı daha duygusalızyaa ılerde oykuye anlatacak anı olur:):):)

Ne ilersi, şimdiden anlatıyorum, kızım bu baban seni oğlan zannediyor diye...
dün akşam 1 saat konuştum kızımla...Ben konuşurken eşim üzüldü ama....

kuzum bayıldım markası ne kaça aldın. Bende bakmam lazım hattaalmam lazım güle güle kullansın öykü hanım

yarın sabah doktora gidicem kızlar. Merak etmeyin beni.
güzel haberlerle gel bacım. Net gidiyor hiç bişey okuyup yazamıoyorum

benimde söylemesi ayıp son günüm yarın:)

oyyy maşallah çok güzel iyi günlerde kullanın

super olmus ıpekcım ınsallah oglusun mutlu saglıklı huzurlu gunlerde bu odayı doldururrrrrrrrr...
ben en cok duvarkagıdınızı begendım yaaaaaaaaa....

harikkaaaaa olmuuussssssss
masallllahhhhhhhh
duvar kagidida cok guzel
saglikla o odanin icini doldursun insallahhhh

zınkerbell bız cocuk kalbınde duvar kagıdı yaptırdık yaa kagıt cok kotu olduuu.. usta geldı bunda bısı yok dedı ama gecen aksam kagıda bakmak ıcın sahıbı geldı ve tekrar yapacaklarrr cok anlayıslı ve yaptıgı ısın arkasında duran bır mal sahıbıydı

ayyy allahım yaa supersınızzz... kız kuzu benımde arkadaslarım arıyo 3 kısı felan oldu hepsı ruyalarında erkek dogurdumu gormuslerrr ınsanın psıkolojısı bozuluyorrr:):)::)

Etkilenmiştir çevreden bence de.. Aman zaten herşeyide pembe olmasın ben çok sevmiyorum öyle pembe pembe..

sabah benim de dikkatimi çekti ticker.
ah benimki de bir dönse. enine yatıyor hatun.
yanlara yayıldı karnım iyice.

Bana doktor 34 ten sonra dönmez dedi ama bazı yerlerde de 37 ye kadar dönebilir diyor anlamadım.. Neyse artık bundan sonra fark etmez zaten sezeryan olcak.. Benimki genelde karnımın ortasında duruyor, karnımın yanları bomboş.. Dün gece kasıklarım fena ağrıdı benim rahim büyüyor ondan mı ne, dikişlerim acıdı gece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…