2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla bende ozeldekı doktorlara o konuda bazıları harıcc hıccc guvenmıyorummmm. elımız mahkum zatennn guvenecezz ne derseeee

cılekkkk sen normalmı yapcaksınnnnnn??

off bende catımı merak edıyorum ama kesın doktor dar deyıp sezeryan yaparrrrrrrr:):):):

Öyle istiyorum da , çok da emin olamıyorum..
Olayları akışına bırakmaya karar verdim, su yolunu bulur orda kalmaz herhalde bebiş :)

ay koptummmmmmmmmmmm

Kızlar herkese merhaba,
Dün doktoruma gittim s an 32 haftamdayim ama sat a göre 34+2 .. Rahim kasilmalarim başlamış, nst oncesi doktorum suyun vs normal gayet iyi demişti ve 2 hafta sonraya randevu vermisken , nst sonunda bu pazartesiye yeniden ns ye bağlanmamı istedi...;( bende ister istemez panik başladı... Bebeği onde giden ya da nst de sancıları çıkan var mı? Size doktorunuz erken dogum olma ihtimalinden hiç bahsetti mı? Tecrubelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...

Sevgiler

neye alınacam kız şakaaşıyoz işte şurda. aslında hiç fena olmaz kıl çıkarmayan jilet. düşünsene bizim kocalar yanlışlıkla o jiletle sakal tıraşı olurlarmış

ne güzel işte rahat ederler valla. her sabah traş oluyo gariplerim.

benimde e şöle bi dşüncem var hamile iken kıl tüy çıkmasa aynı adet gibi yani

bak bu daha süpermişşş :))))

ağdaydı jiletti derken iştahımı kapatınız aferin

iştahım kapandı gerçekten hergün bu konuyu açalım da az yiyim biraz

ne güzel işte az ye azzzz...

Dün sülümanımı da seyredemedim yahu...

hürrem yine hamileymiş...
Biz bi tane doğurasıya karı 3.yü doğuracak yaa....

şaştım kaldım beeeee. ne azim var hatunda.

pıtışımın yarısı gitti diye haber verirmişsin

ha haaaaaaaaa bak bide buna koptum.

Kızlar akşama ne yemek yapacaksınızzzzzzzzz
annem benden ne istediğimi sordu bende karar veremedim bugun son günüm ya annemde sana güzel bişey yapayım dedi. Bende birden panik oldum tavuk ve köfte harici bişey istiyorum ama..

Öyle istiyorum da , çok da emin olamıyorum..
Olayları akışına bırakmaya karar verdim, su yolunu bulur orda kalmaz herhalde bebiş :)

ay koptummmmmmmmmmmm

bende ole dusunuyorum canımmm nasılsa orda kalmıcakkkkkkkkkk ıkızınkı aynı anda ağlamaya baslayabılırlerrrrrr..
ayyy heyecann bastııııııııı cıleeeeeeeeeeekkkk

valla cnm geçmiş olsun ama bende böyle sorun yok

Canım benim bebekte 35 haftalık gibi doroyordu, hep önden gidiyor ama onun erken doğumla ilgisi yok ki.. Benim ilkmkızımda hep iki hafta önden gitti ... Nst den dolayı öyle demiştir doktorun ama ben zaten her hafta nst ye giriyorum, 30.haftadan sonra normal sana doktor erken doğum olabilir mi dedi ki..

kızlar deterjanları sormuşunuz birde gecen anway satan arkadaş bebekler için bitkisel ozlu deterjan varmış onu önerdi siz duydunuzmu iyi ise onu da alabiliriz aslında

enginar iste diycem dövücen beni
annem bana balık yapıcak eşime de köfte yaparım artık. o sevmio balık.

merhaba kızlar
nasılsınız
suziden haber varmı nasıllarmış aceba

selaaam. suzi dün oğluşunu kucağına almış çok mutlu olmuş.
bizde sevindik sabah sabah :)
sen napıyosun?

ohh ne güzel anne yapıo
karnıyarık pilav cacık

Akşama yemek yapmak gerek dimi Ege hatırlattığın iyi oldu

kıslar gelemedim kaç gündür
kardeşimin dağıtım yeri belli oldu şırnak silopi zırhlı tugay topçu birliği
giitiği yerden oraya tek giden kişi oldu

karnıyarıkkkkk:)
valla egee ben bu aksam arkta kalıcammm yrında koye gıtcez ananemlere ohh yemek derdım yok ama ananeme karnıyarık yap dedım canım ıstedii:)

kızlar merhaba bıraz once cok duygusal anlar yasadım televızyonda turk maxta programa katılıp ogluma askımı ılan ettım cok duygulandım onun yerıne gecıp ne hıssedıyo hıssetmek ısterdım dedım ve vıdeoya aldım ınsallah oglusuma ızletmekte nasıp olurr sızınlede paylasmak ıstedımm

ohh oh maşallah çok iyi
bende ne yapayım canım ufak tefek eksikler kaldı onları tamamlamaya çalışıyorum hiç bitmiyo eksik
deterjan demişsiniz ya bende almadım hala yıkama ütüleme işleri kaldı sen başladınmı yıkamaya

kıslar gelemedim kaç gündür
kardeşimin dağıtım yeri belli oldu şırnak silopi zırhlı tugay topçu birliği
giitiği yerden oraya tek giden kişi oldu

hayırlı tezkereler dilerim canım.

yok ben de yıkayamadım henüz.bekliyor.
artık izne çıkınca yaparım. şimdi zamanım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…