benim ablamın doktoru acayip sezaryancıydı. onda doğuran arkadaşları normale heveslenme gerekirse bebeğin canı sıkılmış der yine sezaryan yapar diyorlardı ablama. 38de, bebeğin suyu azalmış skılıyor burda gibi bir şey söyledi gerçekten, çok gülmüştük
cılekkkk sen normalmı yapcaksınnnnnn??
off bende catımı merak edıyorum ama kesın doktor dar deyıp sezeryan yaparrrrrrrr:):):):
benim ablamın doktoru acayip sezaryancıydı. onda doğuran arkadaşları normale heveslenme gerekirse bebeğin canı sıkılmış der yine sezaryan yapar diyorlardı ablama. 38de, bebeğin suyu azalmış skılıyor burda gibi bir şey söyledi gerçekten, çok gülmüştük
kız öyküme diyom burda bundan var normal markette burda büyük şehirlerde vardır o venüs den
Ben de kesin beceremem keserim....
Bişey görmüyorum ki zaten göbekten...
neye alınacam kız şakaaşıyoz işte şurda. aslında hiç fena olmaz kıl çıkarmayan jilet. düşünsene bizim kocalar yanlışlıkla o jiletle sakal tıraşı olurlarmış
benimde e şöle bi dşüncem var hamile iken kıl tüy çıkmasa aynı adet gibi yani
ağdaydı jiletti derken iştahımı kapatınız aferin
iştahım kapandı gerçekten hergün bu konuyu açalım da az yiyim biraz
Dün sülümanımı da seyredemedim yahu...
hürrem yine hamileymiş...
Biz bi tane doğurasıya karı 3.yü doğuracak yaa....
pıtışımın yarısı gitti diye haber verirmişsin
Öyle istiyorum da , çok da emin olamıyorum..
Olayları akışına bırakmaya karar verdim, su yolunu bulurorda kalmaz herhalde bebiş :)
ay koptummmmmmmmmmmm
valla cnm geçmiş olsun ama bende böyle sorun yokkızlar herkese merhaba,
dün doktoruma gittim s an 32 haftamdayim ama sat a göre 34+2 .. Rahim kasilmalarim başlamış, nst oncesi doktorum suyun vs normal gayet iyi demişti ve 2 hafta sonraya randevu vermisken , nst sonunda bu pazartesiye yeniden ns ye bağlanmamı istedi...;( bende ister istemez panik başladı... Bebeği onde giden ya da nst de sancıları çıkan var mı? Size doktorunuz erken dogum olma ihtimalinden hiç bahsetti mı? Tecrubelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...
Sevgiler
Kızlar herkese merhaba,
Dün doktoruma gittim s an 32 haftamdayim ama sat a göre 34+2 .. Rahim kasilmalarim başlamış, nst oncesi doktorum suyun vs normal gayet iyi demişti ve 2 hafta sonraya randevu vermisken , nst sonunda bu pazartesiye yeniden ns ye bağlanmamı istedi...;( bende ister istemez panik başladı... Bebeği onde giden ya da nst de sancıları çıkan var mı? Size doktorunuz erken dogum olma ihtimalinden hiç bahsetti mı? Tecrubelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...
Sevgiler
Kızlar akşama ne yemek yapacaksınızzzzzzzzz
annem benden ne istediğimi sordu bende karar veremedim bugun son günüm ya annemde sana güzel bişey yapayım dedi. Bende birden panik oldum tavuk ve köfte harici bişey istiyorum ama..
merhaba kızlar
nasılsınız
suziden haber varmı nasıllarmış aceba
annem benden ne istediğimi sordu bende karar veremedim bugun son günüm ya annemde sana güzel bişey yapayım dedi. Bende birden panik oldum tavuk ve köfte harici bişey istiyorum ama..
enginar iste diycem dövücen beni
annem bana balık yapıcak eşime de köfte yaparım artık. o sevmio balık.
selaaam. suzi dün oğluşunu kucağına almış çok mutlu olmuş.
bizde sevindik sabah sabah :)
sen napıyosun?
kıslar gelemedim kaç gündür
kardeşimin dağıtım yeri belli oldu şırnak silopi zırhlı tugay topçu birliği
giitiği yerden oraya tek giden kişi oldu
kıslar gelemedim kaç gündür
kardeşimin dağıtım yeri belli oldu şırnak silopi zırhlı tugay topçu birliği
giitiği yerden oraya tek giden kişi oldu
ohh oh maşallah çok iyi
bende ne yapayım canım ufak tefek eksikler kaldı onları tamamlamaya çalışıyorum hiç bitmiyo eksik
deterjan demişsiniz ya bende almadım hala yıkama ütüleme işleri kaldı sen başladınmı yıkamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?