2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benimde e şöle bi dşüncem var hamile iken kıl tüy çıkmasa aynı adet gibi yani

Yaa işte ben de pişman oldum öyle yapmadığıma ama kafam basmadı ki ((( keşke sana sorsaydım Birce, ama ne zamandır da denk gelemedik

bana doktorum kendisi dedi 30da vereyim iznini diye. ama normal doğum düşünenler için riskli bir durum, 8 hafta sonra doğum yapmazsan hastanede yatman gerekir dedi doktor. ben sezaryan istediğim için erken aldım.

sen beşiği aldın mı canım.. Onun tekstili yok muydu..

cnm tekstılı ııcndeydı ama cok uyduruk rengı felan eger ıstedıgımw gore dıkerse 30 lıra ekstra alcakmısss...oyzuden ben zaten ortu felan perde dıktırıyorum o adama yaptırcam. sabah ta konustum adam dedıkı besıgı getırın ben ona uygun dıkeymmmm

Kız terzi daha pahalıya diker bence...
Burda terziye diktireceğine, 2-3 tane alırsın..Uçuk fiyatlar isterler, bi de garantisi yok, güzel olmayabiliyo bazen..

ya cnm burda cok pahalı ben funnababyden sordum 170 dedı....

bu modelı vercemmm yapsınnn

Ya ilk dalinin sıvı deterjanını almıştım, sonra öyküm ne de olsa deterjan falan dedi ya, içime sinmedi..Dün markette bunun tanıtımını yapıyorlardı, aldım ben de...İnşallah güzldr..

Dalan roxsy güzel yapıyor ama kokusu beni mahvetti. bende hacışakir lavantalı granül deterjan aldım. pek kokusu yok bebek içinde iyi hem kokusunun pek olmayışı.

kontrol alttan mı canım. ben de ağdayla aldım en son

yani bazen alttan da oluyor belli olmuyor ki.. Kanamam olunca dedim ki iyi ki de jilete dönmüşüm birde nöbetçi doktor erkekti yani..

aslında jilet sağlıklıymış bunda gözenekleri açmadıgın için iltihap vs enfeksiyon gibi riski olmuyor muş..diğerinde gözenekleri açtıgın için riskliymiş

Aslında doktorlar zaten ağdayı pek önermiyor jilet daha sağlıklıymış dediğin gibi..

Bende eskiden yaptırırdım ama ya spatula temiz yeni, kağıt yeni ama sonuçta aynı ağdanın içine sokup sokup çıkartıyorlar o spartulayı bana hijyenik gelmiyor.. Bacaklara falan yaptırıyorum ama özel bölge biraz riskli gibi geliyor bana..

kız kaç liraya aldın oykum yaa burda venüs yokda pembe var dışı bayan yazıo oda olur herhalde

Valla ben çok önceden almıştım sadece yedek uçlarını alıyorum ama pahalıydı 20-3o falan herhalde..

benimde e şöle bi dşüncem var hamile iken kıl tüy çıkmasa aynı adet gibi yani

Kız bende çıkmıyor biliyor musun, çok enteresan
normalde 10 günde bir bile yaptırssam az gelir bana, şimdi 2 ayda bir tek tük çıkıyor,...

bana doktorum kendisi dedi 30da vereyim iznini diye. ama normal doğum düşünenler için riskli bir durum, 8 hafta sonra doğum yapmazsan hastanede yatman gerekir dedi doktor. ben sezaryan istediğim için erken aldım.

neyse zaten artık olan oldu , ücretsiz izin alırım olmazsa 1-2 hafta..

Çoook güzelmiş channel :)

Dalan roxsy güzel yapıyor ama kokusu beni mahvetti. bende hacışakir lavantalı granül deterjan aldım. pek kokusu yok bebek içinde iyi hem kokusunun pek olmayışı.

Ben daha dün akşam aldım...Kullanmadım, kokusunu bilmiyorum...
Ama dalin kokmuyor...Onu biliyorum...Evet koku olmaması bence de iyi bebek için...

ıyyy evet hiç o açıdan düşünmemiştimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…