kız kaç liraya aldın oykum yaa burda venüs yokda pembe var dışı bayan yazıo oda olur herhalde
KIZ ALINIYOSAN SÖYLEMİYİM.
bu arada kıl çıkarmayan jilet yapsalar ne süper olur düşünsene. mucize.
ilk senin aklına gelmiştir selin koptummm :))))))
şaka bi yana jilet mecbur bacım ağda yalan oldu. hem her hafta kontrole çağırıyo.
nasıl uzatıp ağda yartırıcaz ki.
amaaaan hiç uğraşamam. vur jileti en temizi.
slogan gibi oldu kızzzz
Yaa işte ben de pişman oldum öyle yapmadığıma ama kafam basmadı ki((( keşke sana sorsaydım Birce, ama ne zamandır da denk gelemedik
sen beşiği aldın mı canım.. Onun tekstili yok muydu..
Kız terzi daha pahalıya diker bence...
Burda terziye diktireceğine, 2-3 tane alırsın..Uçuk fiyatlar isterler, bi de garantisi yok, güzel olmayabiliyo bazen..
aslında jilet sağlıklıymış bunda gözenekleri açmadıgın için iltihap vs enfeksiyon gibi riski olmuyor muş..diğerinde gözenekleri açtıgın için riskliymiş
benimde e şöle bi dşüncem var hamile iken kıl tüy çıkmasa aynı adet gibi yani
Ya ilk dalinin sıvı deterjanını almıştım, sonra öyküm ne de olsa deterjan falan dedi ya, içime sinmedi..Dün markette bunun tanıtımını yapıyorlardı, aldım ben de...İnşallah güzldr..
kontrol alttan mı canım. ben de ağdayla aldım en son
aslında jilet sağlıklıymış bunda gözenekleri açmadıgın için iltihap vs enfeksiyon gibi riski olmuyor muş..diğerinde gözenekleri açtıgın için riskliymiş
Öyküm ben yaptırıyorum yaa benim evden temiz, kaliteli walla :) güvendiğin yer olduktan sonra hiç problem çıkmaz bence..
Yaa işte ben de pişman oldum öyle yapmadığıma ama kafam basmadı ki((( keşke sana sorsaydım Birce, ama ne zamandır da denk gelemedik
KIZ ALINIYOSAN SÖYLEMİYİM.
bu arada kıl çıkarmayan jilet yapsalar ne süper olur düşünsene. mucize.
ilk senin aklına gelmiştir selin koptummm :))))))
şaka bi yana jilet mecbur bacım ağda yalan oldu. hem her hafta kontrole çağırıyo.
nasıl uzatıp ağda yartırıcaz ki.
amaaaan hiç uğraşamam. vur jileti en temizi.
slogan gibi oldu kızzzz
kız kaç liraya aldın oykum yaa burda venüs yokda pembe var dışı bayan yazıo oda olur herhalde
benimde e şöle bi dşüncem var hamile iken kıl tüy çıkmasa aynı adet gibi yani
bana doktorum kendisi dedi 30da vereyim iznini diye. ama normal doğum düşünenler için riskli bir durum, 8 hafta sonra doğum yapmazsan hastanede yatman gerekir dedi doktor. ben sezaryan istediğim için erken aldım.
cnm tekstılı ııcndeydı ama cok uyduruk rengı felan eger ıstedıgımw gore dıkerse 30 lıra ekstra alcakmısss...oyzuden ben zaten ortu felan perde dıktırıyorum o adama yaptırcam. sabah ta konustum adam dedıkı besıgı getırın ben ona uygun dıkeymmmm
ya cnm burda cok pahalı ben funnababyden sordum 170 dedı....
Eki Görüntüle 185956
bu modelı vercemmm yapsınnn
Dalan roxsy güzel yapıyor ama kokusu beni mahvetti. bende hacışakir lavantalı granül deterjan aldım. pek kokusu yok bebek içinde iyi hem kokusunun pek olmayışı.
ağdaydı jiletti derken iştahımı kapatınız aferin
Daha ne istiyon bacım..
İştahım kapansın diyordun ya...
Kız ağda yapamıyorum artık...
Kuaföre de gitmeye utanıyorum..Keserim diye de korkuyorum...
öyküm bahsediyordu ya, venüs diye, sonuçta bebek vesilesiyle bana alındı....Ondan yazdım...
Dün sülümanımı da seyredemedim yahu...
yani bazen alttan da oluyor belli olmuyor ki.. Kanamam olunca dedim ki iyi ki de jilete dönmüşüm birde nöbetçi doktor erkekti yani..
Aslında doktorlar zaten ağdayı pek önermiyor jilet daha sağlıklıymış dediğin gibi..
Bende eskiden yaptırırdım ama ya spatula temiz yeni, kağıt yeni ama sonuçta aynı ağdanın içine sokup sokup çıkartıyorlar o spartulayı bana hijyenik gelmiyor.. Bacaklara falan yaptırıyorum ama özel bölge biraz riskli gibi geliyor bana..
Valla ben çok önceden almıştım sadece yedek uçlarını alıyorum ama pahalıydı 20-3o falan herhalde..
http://www.izmiral.com/7076-5332-thickbox/gilette-blue-ii-excel-bayan-4-lu-poset.jpg
öykum bu var burda venüs denenden yok bu olur mu kız
http://www.izmiral.com/7076-5332-thickbox/gilette-blue-ii-excel-bayan-4-lu-poset.jpg
öykum bu var burda venüs denenden yok bu olur mu kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?