Ya ben de pişman oldum zaten öyle yapmadım diye.. Hiç diilse 1 hafta önce gitseydim , 32. haftadayım deseydim.. benim bebek önden gidiyor zaten, 39 da doğursam yanmazdı iznim...
Aman napalım ikizim yaa Allah bilir :)) plan program işi diil bunlar.... bak suziye, ne yapalım artık.. Hayırlısı :))
ya bırceee sımdı mı denır buuu:)):):):)ben de öyle yaptırdım. 30da 32 gösterdi doktor. ama 10 hazirana kadar doğurmam lazımm
Ben kağıt havlu koyuyorum, günlük ped kullanmak iyi değil dediler ya..
Her lavaboya gittiğimde değiştiriyorum...
allaha şükür hiç bişey çıkmadı şimdiye kadar..İnşallah bundan sonra da çıkmaz...
Kız bende çıkmıyor biliyor musun, çok enteresan
normalde 10 günde bir bile yaptırssam az gelir bana, şimdi 2 ayda bir tek tük çıkıyor,...
neyse zaten artık olan oldu , ücretsiz izin alırım olmazsa 1-2 hafta..
Çoook güzelmiş channel :)
canım bu jilet marketlerde mi satılıyor sen nerden aldın.jilet kullanmadığımdan bilmiorum.ama eralde bende vurcam
ben izledim süperdi kızz heyecanlıydı
ben de bunu buldum, aldım. diğer jiletlere göre çok daha iyi ama az da olsa kestim ben bununla. belki benim beceriksizliğimdir
hürrem yine hamileymiş...
Biz bi tane doğurasıya karı 3.yü doğuracak yaa....
ya bırceee sımdı mı denır buuu:)):):):)
hürrem yine hamileymiş...
Biz bi tane doğurasıya karı 3.yü doğuracak yaa....
Ben daha dün akşam aldım...Kullanmadım, kokusunu bilmiyorum...
Ama dalin kokmuyor...Onu biliyorum...Evet koku olmaması bence de iyi bebek için...
ciddi konuşmanın arasında sen kendini sıkarak gülüyorsun bi hayal etsene . Kıpkırmızı patlayacak gibisin ve çıkan ses tısssssssssssssssegeeeeeeeee allah seni napmasın jilete bayıldım ayyy rezil oldum cdii bi konuşma vardı burda rezil oldum kızzzzzz deli manyak
pıtışımın yarısı gitti diye haber verirmişsingilette venüs...
Kesmiyormuş oranı buranı....
Ben öykümün yalancısıyım, daha dün aldım denemedim....kesmezsem yazarım...
sen bilirsin hiç uğraşmacnm bende uyku setını almıycam cok pahalı geldı terzıye dıktırcemmmmmmm.
hahahah olabilir kızıyı ozaman cok kosturmuycammmm. Ya bızım burda medıko var oda verıyomus eger cok kosturulcaksa burdan halledeyım dıycektım ama pasaya gıtmem lazım zaten nekadar mıkrop var bı goreyım bendedeee:)):):)
ya egeeeeeeeeee aceppppppppp bu cerrahpasdamı bısı varda bızde mıkrop cıkıyo sureklı:):):):):):)
kız alınıyosan söylemiyim.
Bu arada kıl çıkarmayan jilet yapsalar ne süper olur düşünsene. Mucize.
Ilk senin aklına gelmiştir selin koptummm :))))))
şaka bi yana jilet mecbur bacım ağda yalan oldu. Hem her hafta kontrole çağırıyo.
Nasıl uzatıp ağda yartırıcaz ki.
Amaaaan hiç uğraşamam. Vur jileti en temizi.
Slogan gibi oldu kızzzz
vur vileti en temiziiiiii
haaa haaaaaa
salakmıyıym neyim koptum kendi kendime.
slm kızlar ben geldimmmmmmmm...
ben bu haftabebişlerin kıyafetini yıkamaya başladım hayırlısıysa.benimkiler ikiz olunca erken gelebilirler diye bu hafta başladım.drlar haziranın ilk yada 2.haftası diyorlar.omo baby ve dalinin yumşatıcısını kullanıyorum.mis gibi oldu.
Ben de kesin beceremem keserim....
Bişey görmüyorum ki zaten göbekten...
ama ama ama ben söylemiştim kiiii:26: az önce çileğe de yazdım normal doğum isteyenler için riskli bir şey. veren doktor bana dedi 8 hafta sonra doğum yapmazsan hastanede yatmak zorunda kalırsın. ben sezaryan istediğim için erken aldım.
ciddi konuşmanın arasında sen kendini sıkarak gülüyorsun bi hayal etsene . Kıpkırmızı patlayacak gibisin ve çıkan ses tısssssssssssssss
pıtışımın yarısı gitti diye haber verirmişsin
sen bilirsin hiç uğraşma
hahahah olabilir kız
fmg slogan harika ama senin yorumun bi müthiş yavrum yaa.. çok güldürdün beni,
ama ama ama ben söylemiştim kiiii:26: az önce çileğe de yazdım normal doğum isteyenler için riskli bir şey. veren doktor bana dedi 8 hafta sonra doğum yapmazsan hastanede yatmak zorunda kalırsın. ben sezaryan istediğim için erken aldım.
Ben de sezeryan yapardım o zaammaannnzaten aklım gidip geliyor :)
cılekkkk sen normalmı yapcaksınnnnnn??
off bende catımı merak edıyorum ama kesın doktor dar deyıp sezeryan yaparrrrrrrr:):):):
yok yaa jiletttthaydaaaaaaaa demek ben de o yüzden enfeksiyon çıkiyiii
egeeee sende mi ağda yapıyosun ağam??
hürrem 3. Hamile biz bi tane doğuramadıkdün sülümanımı da seyredemedim yahu...
omobaby bende ilk kızımda kullandım çok güzeldi ama sıvı istiyorum ne de olsa sıvı deterjan daha yumuşak yapıyor diğeri sertleştiriyor. Karar veremedim ya dalin sıvı det. Yada omobaby alacamslm kızlar ben geldimmmmmmmm...
Ben bu haftabebişlerin kıyafetini yıkamaya başladım hayırlısıysa.benimkiler ikiz olunca erken gelebilirler diye bu hafta başladım.drlar haziranın ilk yada 2.haftası diyorlar.omo baby ve dalinin yumşatıcısını kullanıyorum.mis gibi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?