2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

offfffffff napalım hayırlısı ıle olsunda ınsallah 40 ta felan olurda yanmaz bıseyım yawwwwwwwww:):):):

ben de öyle yaptırdım. 30da 32 gösterdi doktor. ama 10 hazirana kadar doğurmam lazımm
ya bırceee sımdı mı denır buuu:)):):):)

ınsallah cıkmaz canım yaaaa bende antıbıyotık kullanmadım hıc kulturde bısı cıkmadı ama bakalımm...

ağda azaltıyorr cnmmm...
ama jılett yapanlar zaten bırden sımdı agdaya donerse o ılk sefer cok acıyoooo)):::)

canım daha guzellerı senın olsun saol:)

ya bırceee sımdı mı denır buuu:)):):):)

ama ama ama ben söylemiştim kiiii:26: az önce çileğe de yazdım normal doğum isteyenler için riskli bir şey. veren doktor bana dedi 8 hafta sonra doğum yapmazsan hastanede yatmak zorunda kalırsın. ben sezaryan istediğim için erken aldım.

Ben daha dün akşam aldım...Kullanmadım, kokusunu bilmiyorum...
Ama dalin kokmuyor...Onu biliyorum...Evet koku olmaması bence de iyi bebek için...

slm kızlar ben geldimmmmmmmm...
ben bu haftabebişlerin kıyafetini yıkamaya başladım hayırlısıysa.benimkiler ikiz olunca erken gelebilirler diye bu hafta başladım.drlar haziranın ilk yada 2.haftası diyorlar.omo baby ve dalinin yumşatıcısını kullanıyorum.mis gibi oldu.

egeeeeeeeee allah seni napmasın jilete bayıldım ayyy rezil oldum cdii bi konuşma vardı burda rezil oldum kızzzzzz deli manyak
ciddi konuşmanın arasında sen kendini sıkarak gülüyorsun bi hayal etsene . Kıpkırmızı patlayacak gibisin ve çıkan ses tısssssssssssssss

gilette venüs...
Kesmiyormuş oranı buranı....
Ben öykümün yalancısıyım, daha dün aldım denemedim....kesmezsem yazarım...
pıtışımın yarısı gitti diye haber verirmişsin

cnm bende uyku setını almıycam cok pahalı geldı terzıye dıktırcemmmmmmm.
sen bilirsin hiç uğraşma

hahahah olabilir kız

vur vileti en temiziiiiii

haaa haaaaaa
salakmıyıym neyim koptum kendi kendime.

fmg slogan harika ama senin yorumun bi müthiş yavrum yaa.. çok güldürdün beni,

oyyy ikizleri çok severim ben hep ikiz bebek istemişimdir.

Ben de sezeryan yapardım o zaammaannn zaten aklım gidip geliyor :)

:):)))): canım şaka yaaaaa heralde ben zaten beklerım 40 ı cocuk erken gelmedıgı sureceeeeee:)

kız ege jandarmalar falan avrdı kız burda bi tuhaf suraıma baktılar bende pc egdim kafayı hemen deli herhalde demişlerdir

cılekkkk sen normalmı yapcaksınnnnnn??

off bende catımı merak edıyorum ama kesın doktor dar deyıp sezeryan yaparrrrrrrr:):):):

benim ablamın doktoru acayip sezaryancıydı. onda doğuran arkadaşları normale heveslenme gerekirse bebeğin canı sıkılmış der yine sezaryan yapar diyorlardı ablama. 38de, bebeğin suyu azalmış skılıyor burda gibi bir şey söyledi gerçekten, çok gülmüştük

haydaaaaaaaa demek ben de o yüzden enfeksiyon çıkiyiii

egeeee sende mi ağda yapıyosun ağam??
yok yaa jiletttt

dün sülümanımı da seyredemedim yahu...
hürrem 3. Hamile biz bi tane doğuramadık

omobaby bende ilk kızımda kullandım çok güzeldi ama sıvı istiyorum ne de olsa sıvı deterjan daha yumuşak yapıyor diğeri sertleştiriyor. Karar veremedim ya dalin sıvı det. Yada omobaby alacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…