2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam canım hoşgeldin... valla annem silikon yastık yorgan aldı, nevresim diktircek, kaynanamda yün yastık yorgan yaptırdı o da nevresim diktircek, bebiş hangisini severse onda yatırcam...

canım ben uyku seti aldım içinden 2 tane yastık ve kılıfı çıktı. slikonlu diyor ama öyle pek bi kabarık falan değil içi azz doldurulmuş. ben onu kullanmayı dşünüyorum.

biz geldik yemekten yaa ben otomatiğe bağladım dogum dediler mi ağlamaya başlıyorum nedense nedenini bnde bilmiyorum ufff kendimde sıkıldım bu durumdan
hoşgeldinnnn, hamilelik psikolojisi canım normal... hormonlar tavannnnnnnnnn

ay ne olur evet evet esımde nobette cıldırrım bugun tek basıma evde net var ama sıteye yazamıyorum cıldırmak uzereyımm

ComboFix ndir Download busiteye gir ve combofix i bilgisayarına indir. sonrasını anlatıcam indirince, bilgisayarının hızını da biraz artırıcak...

selam canım hoşgeldin... Valla annem silikon yastık yorgan aldı, nevresim diktircek, kaynanamda yün yastık yorgan yaptırdı o da nevresim diktircek, bebiş hangisini severse onda yatırcam...

canım ben uyku seti aldım içinden 2 tane yastık ve kılıfı çıktı. Slikonlu diyor ama öyle pek bi kabarık falan değil içi azz doldurulmuş. Ben onu kullanmayı dşünüyorum.

tamam kızlar saolun..silikon yastık almalıyım o halde:) onu öğrenmiş oldum..bugun oyun parkı için nevresim takımı, yorgan, yastık falan alıcaz...daha çantayı hazırlamadım ben(
çantayı hazırlamayı bırak , bebişimin kıyafetlerini yıkamadım bile...sanki doğum yapacak ben değilim..öyle duruyorum kaygısız kaygısız...:)) bu hafta sonu herşeyi halletmem lazım...erken doğumlar beni de korkutmaya başladı :)

benim beişiğimde oyun parkı, bunların uyku seti kenar korumasız oluyo haberin olsun... korumalar takılamıyo, o yüzden ben set almadım. seti alırken özellikle park yatağa uygun uyku seti istiyorum de...

benim beişiğimde oyun parkı, bunların uyku seti kenar korumasız oluyo haberin olsun... Korumalar takılamıyo, o yüzden ben set almadım. Seti alırken özellikle park yatağa uygun uyku seti istiyorum de...

bende uyku seti almayacağım canım..onlar mobilya beşikler için..benimki oyun parkı, oyüzden nevresim takımı alıcam işte.yorgan yastığı da ayrı alıcam..işlem tamamdır:)))

bende uyku seti almayacağım canım..onlar mobilya beşikler için..benimki oyun parkı, oyüzden nevresim takımı alıcam işte.yorgan yastığı da ayrı alıcam..işlem tamamdır:)))

annem bulmuş oyun parkı için uyku seti ama diyoki 90 tl ye ama kumaşı falan çok kötü dedi. hazır yastıkyorgan al dedim. sonra ennemin çeyizci bi arkadaşı var, ona da kaliteli bi kumaştan nevresim diktircek. hepsi 65 tl ye gelmiş :))

fatoşum erkekler anlamaz canım..anlatmak için uğraşma bence.....

yaa oişey oldu sanıo başka bişeylere üzüldüm aglıom sanıo o hiç dayanamaz ağlamam ondan önceden telfonda aglıyodun bişey yapamıodum yanımdasın gene bişey yapamıorum nede aglıosun dio işde bişiler yapmak için

Merhaba kizlar,
BUGUN BENIM DOGUM GUNUM..
Icim biraz buruk. Ulkemden ve ailemden uzaktayim. Su saate kadar, onceki dogumgunlerimin aksine cok sade ve yalniz bir gun yasiyorum.:2::2::2:
Size geldim ben de..

Merhaba kizlar,
Icim biraz buruk. Ulkemden ve ailemden uzaktayim. Su saate kadar, onceki dogumgunlerimin aksine cok sade ve yalniz bir gun yasiyorum.:2::2::2:
Size geldim ben de..

nice nice mutlu yıllara canım benim.. hayal ettiğinden de güzel bi yıl olsun inşallahhhh güzel sürprizlerle başarılarla sağlıkla sevdiklerinle minicik bebişinle !!!

yorgan+yastık+çarşaf var piyasada satılan ama ben kumaşlarını hiç beğenmedim..60 liraydı.
şimdi ben nevresim takımı alırsam ; bi yerde beğendim 65 e bıraktı en son.bi yerdede yorgan sorduk 45 dedi.yastık ne kadar bilmiyorum, yani toplamda:130 civarı tutacak.
bide uyku setleri var, bunlarda yorgan+yastık+çarşaf+ yan korumalar var, buda bi yerde indirime girmiş 95 liraydı.
şimdi ben diyorum ki...şu 95 lık olan uyku setini alsam yanlarını takmasam??? daha kara geçerim gibi geliyo..diğer türlü aldığımdada çok pahalı olacak....bilmiyorum çok kararsız kaldım..
ben bu gidişle hiç bişey alamam

Merhaba kizlar,
Size geldim ben de..
iyiki doğduuuuuuuuuuuuunnnn
senin canın bence biraz da buna sıkılıyo. bu halde çalışmak moralini bozuyo sanırım.:26:

bilmiyorum

oyyyyyyy canımmm benim, kıyamam ya; duygusallık çökmüş üstüne..izni uzatmak zor gelsede dayanmalıyız fatoşş....biraz daha gayret..az vaktımız kaldı canım...toparla kendını..olumsuz şeyler düşünme canımm ..ok
Merhaba kizlar,
Size geldim ben de..

iyiki doğdun canımm..mutlu yıllarrrr.... pasta ikramı yokmu??? şuan koca bir dilim yiyebilirim

valla canım uyku setinin ölçülerini bilmiyorum, benim beişiğim 60-120... ona göre nevresim yapılcak ta senin baktığın yerler çok pahalıymış 130 tutmaması lazım. iyice bi araştır bakalım. uyku setinin kumaşı iyiyse onu al ama beişiğine uyarmı bilmem.

Merhaba kizlar,
Size geldim ben de..
nice mutlu yıllara tatlım... bebişin ve kocişinle mutlu huzurlu ve sağlık dolu bi ömür geçirmen dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…