oyyyyyyy canımmm benim, kıyamam ya; duygusallık çökmüş üstüne..izni uzatmak zor gelsede dayanmalıyız fatoşş....biraz daha gayret..az vaktımız kaldı canım...toparla kendını..olumsuz şeyler düşünme canımm ..ok
iyiki doğdun canımm..mutlu yıllarrrr....pasta ikramı yokmu??? şuan koca bir dilim yiyebilirim
oyyyyyyy canımmm benim, kıyamam ya; duygusallık çökmüş üstüne..izni uzatmak zor gelsede dayanmalıyız fatoşş....biraz daha gayret..az vaktımız kaldı canım...toparla kendını..olumsuz şeyler düşünme canımm ..ok
iyiki doğdun canımm..mutlu yıllarrrr....pasta ikramı yokmu??? şuan koca bir dilim yiyebilirim
Merhaba kizlar,
BUGUN BENIM DOGUM GUNUM..
Icim biraz buruk. Ulkemden ve ailemden uzaktayim. Su saate kadar, onceki dogumgunlerimin aksine cok sade ve yalniz bir gun yasiyorum.:2::2::2:
Size geldim ben de..
Merhaba kizlar,
BUGUN BENIM DOGUM GUNUM..
Icim biraz buruk. Ulkemden ve ailemden uzaktayim. Su saate kadar, onceki dogumgunlerimin aksine cok sade ve yalniz bir gun yasiyorum.:2::2::2:
Size geldim ben de..
Arkadaslar Nasılsınız Öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun. Allah hayırlı etsin darısı bizim basımıza :) Ben size birşey sormak istiyorum. Ben 10 aylık evliyim ve artık bebek istiyorum Allahın izniyle :) Şuan 75 kiloyum ve zayıflamaya calısıyorum 2 aydır sadece 3 kilo verebildim( Dahada beklemek istemiyorum. Bu kiloda hamile kalan varmı kaç kilo aldınız ? birde çatlaklardan çok korkuyorum onun için bir krem kullandınız mı iz kalıormu ? Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. :)
Son 37 veya 30 günüm kaldı kızlar....
ilk sayfamızda var bak hamiş kalma kiloları, orda var yüksek kilo ile kalanlar... sonrasında çok almamaya çalışırsın diye düşünüyorum. bende kakao-badem ve bebeyağı kullandım. şuana kadar çok şükür hiç çatlağım yokArkadaslar Nasılsınız Öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun. Allah hayırlı etsin darısı bizim basımıza :) Ben size birşey sormak istiyorum. Ben 10 aylık evliyim ve artık bebek istiyorum Allahın izniyle :) Şuan 75 kiloyum ve zayıflamaya calısıyorum 2 aydır sadece 3 kilo verebildim( Dahada beklemek istemiyorum. Bu kiloda hamile kalan varmı kaç kilo aldınız ? birde çatlaklardan çok korkuyorum onun için bir krem kullandınız mı iz kalıormu ? Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. :)
çok heyecanlıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııSon 37 veya 30 günüm kaldı kızlar....
senin sezeryan olcak sanırım?
neden peki..senin isteğin üzerine mi? yoksa başka bişeyden dolayımı?
Royalist, doğumgünün kutlu olsun canım..
kuzu, sana da maşallah...
Nice yıllara canım...
Kendini yalnız hissetme..Biz burda bi aileyiz...
Bak kaç kişi varsak ikiyle çarp..Hepimiz de sana nice yıllara diyoruz....
Pasta ben de istiyorummm amaaaaaa.....Mmkünse büyük bir dilim olsun....
Hem yalnız bi gün demişsin de, karnındakini unuttunmu..Biz artık hiç yalnız kalmayacağız...
Bende panik atak var, doktorum normal doğumu kaldıramayabilirsin diyor..Ve miyomum var bebişimle birlikte büyüyen, sezeryanla onu da alıcak...önceden bebiş küçük diye 39. hafta alıcaz demişti, en son 38. hafta alabiliriz dedi..Yani ya 30 gün sonra, ya da 37 gün sonra kavuşuyorum yavru kuşa...
diyetisyen miiiiii ben hastaneyi zor buluyom onu nerden bulayım burdaBende duymustum kakao kayısı zeytin yagı vs inş Allah banada isteyen herkese de nasip etsin hayırlı sekilde inş eminim çok güzel bir duygudur benim vucudumda kilo alıp vermekten catlak söz konusu esnek olmadıgından sorayım dedım tedavısı mumkunse iyi boyum 1.68 boyuma göre kilom fazla birde arkadaslar diyetisyen eşliğinde mi beslendiniz.
Kuzuuu, yazdiklarin beni cok duygulandirdi. gozleirm dolduuu...
dogru arti hic yalniz degilizz.. karnimdakini bir an nasil da unuttumm. dogru ya.. en buyuk hediye bu yilki dogum gunum icin.. bebisim.. canim benim..
Bana bunu hatirlattigin icin cok tesekkur ederim.
Bir de" bak kac kisi varsak 2 ile carp" demissin ya! o da cok duygulandirdi. hepinizi ve bebislerinizi cok seviyorumm :)
ANLADIMm,GEÇMİŞ OLSUN CANIM...HAYIRLISI NASILSA ÖYLE OLSUN..BENDE GÜNLER GEÇTİKÇE KORKUYORUM:18:...BU ARADA HÜRREM 3. YE HAMİLE, KADIN SON SÜRAT GİDİYO BAKALIM..BİZ DAHA 1 TANESİNİ DOĞURAMADIK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?