2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla ya, 3 halvet 3 gebelik..maşallah
şükürler olsun herşey yolunda, tabiki seviniyorum bu duruma, binlerce kez şükürler olsun...ya ben doğum videoları izledimde, ogünden beri, doğum denince bi tuhaf oluyorum...Allah hepimize bi avazda doğum yapmayı nasip etsin...

nasılsınız kızlar ne var ne yokyazamasamda okuyodum ama bugün okuyamıyorum oğluşum hasta onla ilgileniyorum
bir yaramazlık yok dimi

Ben hiç izlemedim, niyetim de yok...
Başıma gelecekleri görmek bilmek istemiyorum...Orda yaşayacağım bakalım...
İnşallah hepimiz de ağrısız acısız doğumlar yaparız...

olsun su pccc yoksa bu leptobu 8 kattan asga atacammmmm sabah 8 den berı basındayım beynım sulandı tansıyonum düştüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :84::84::84::84:

yamana dokunmus ılk geldıgınde yazdın kuzu ama ben bır sevınemedım cunkı yazamadımmmmmm :84::84::84::84::84::84:

Az ayağını uzat bari, imkanın var mı...
Çalışınca zor oluyo işte yaa...
Sen ayağını uzatsan senin ordakiler kesin bişey bulurlar diyecek...

iş yerinin en zor yanı, bi yerin ağrısa veya uyku bastırsa rahat edememekama az kaldı inşallah kızlar sabır. Fatmacım seninki dönmedi ya ondan da baskı yapıyodur beline, dönseydi rahatlardın biraz...

bacım ındırdım calıstırdım mavı bır pencere acıldı evet dedım kendı kendıe en son fınıshed dedı

çalıştırdıktan sonra net bağlantın falan kesilmesi lazımdı? mavi ekran çıkar ve 10-15 dk civarında pc de temzileme yapar. en sonunda beyaz bi sayfada yazılar çıkacaktı, erkenden kapatmadın umarım işlem bitmeden... yazdıkların geliyo şuan

evet cnm net kesıldı dokuman c dosyaları felan tarandı sonra beyaz bır ekran cıktı evet hayır sıkkı olan evet dedım gelene sonra fınıshed combofix felan yazdı kapandı acıldı sanırım olduuu :84:

ezgimEE allahım senden razı olsun bacımmmmmmmmmmmmmmmm catlıyacaktım artıkkkk sanırım olduu hay saolasınnnn allah bır sesle kurtarsın ne dıyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…