belim hala feci ağrıo yaaa
Niye kız, beline ne oldu, ağır bişey mi kaldırdın ki...
yok kız sabahtan beridir agrıo yaaa
Az ayağını uzat bari, imkanın var mı...
Çalışınca zor oluyo işte yaa...
Sen ayağını uzatsan senin ordakiler kesin bişey bulurlar diyecek...
uzatacak yerim yok yaa koltukdayım eğilip dogrulup duruyom uffff
Ondan geçmiyordur işte ağrın...
Kadın maşallah, her seferinde hamile kalıyo...
Ben 5 sene uğraştım hamile kalayım diyee...
Korkma kız, niye korkuyorsun, nasıl içeri soktuysak bebişleri, öyle çıkaracağız dışarıya...
Herkes doğuruyo, sen mi doğuramayacaksın...Bence günler geçiyor, bebişim hala içimde, erkenci davranmıyor, sağlıklı sıhhatli diye sevinmen lazım, korkman değil...
bebekpoyrazzzzzzzzzzzzzzzz ordamısın? yazabliyomusun? programı anlatıcaktımmmmmm
valla ya, 3 halvet 3 gebelik..maşallah
şükürler olsun herşey yolunda, tabiki seviniyorum bu duruma, binlerce kez şükürler olsun...ya ben doğum videoları izledimde, ogünden beri, doğum denince bi tuhaf oluyorum...Allah hepimize bi avazda doğum yapmayı nasip etsin...
nasılsınız kızlar ne var ne yokyazamasamda okuyodum ama bugün okuyamıyorum oğluşum hasta onla ilgileniyorum
bir yaramazlık yok dimi
Az ayağını uzat bari, imkanın var mı...
Çalışınca zor oluyo işte yaa...
Sen ayağını uzatsan senin ordakiler kesin bişey bulurlar diyecek...
bacım ındırdım calıstırdım mavı bır pencere acıldı evet dedım kendı kendıe en son fınıshed dedı
yamana dokunmus ılk geldıgınde yazdın kuzu ama ben bır sevınemedım cunkı yazamadımmmmmm :84::84::84::84::84::84:
çalıştırdıktan sonra net bağlantın falan kesilmesi lazımdı? mavi ekran çıkar ve 10-15 dk civarında pc de temzileme yapar. en sonunda beyaz bi sayfada yazılar çıkacaktı, erkenden kapatmadın umarım işlem bitmeden... yazdıkların geliyo şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?