aynen mayıs sonunda gelecekler mayıs 15 te dayımn dugunu var bıtsede artık gelseler
evet yaa gelsinde bize baksınlar biraz di mi .onlara bari naz yapalım.
HIC SORMA YAAAA bıde ılk gurbetim daha yenı evlıyımm evlendım buraya geldım hemen
İPEK msj okudum da gecmış olsun canım nasıl oldun sanırım kanaman olmus basur felan yazmısınız bak senı korkutmak ıstemem ama mıdende her hangı bır agrı felan varmııı makattan gelen kanama ıkı sekılde yorumlanır bır basur dedıgın gıbı ıkıncısı mıde kanaması ama sanmıyorum mıde kanaması degıldır basur felan varmı hıc
benim de aynı canım ya evlenip mersin e geldim kimse yok burda bi teyzem var.
soğan sürersen kokudan emmez kız bebek delicanım valla banada ıse yaramıyo dedıler ama ben her ıhtımale karsı kullanıyorum bana sogan dedıler cocuk emmeye baslamadan gogse sogan surersen gogus catlamıyomus ne derece dogru bılmıyorumama cok kısı soyledı ben onuda yapayım nasıl olsa bıtkısel bısey bısey olmaz
söyle canım evdeyim nasılsa bi koşu mutfağa gider yaparım hemncikhaaa şöle karşıla,
amma fazla kalamıycam mutfağa giriiim,
bişiler yapiim oyalanıyım, canım sıkılıyo, dün ne güzel gezmiştim, bugün çıkamadım
aslında yapıcam yemekleri falan söylemem lazım yakamozla sana
yakamozz a KARISMAYIN GECMISE DALDI OOO HER ZAMANKI GIBI
MERSINMIIIII bak ıste bende adanalıyım esım mersınlıı herkes bıyerlede ısteee cok özledım oraları
ayyy o basur çok kötü oluyo yaaa ben 2 defa oldum ama bende kanama olmadı popomun üstüne oturamıyodum benimkini sıcak su düzeltti hergün duş aldım bide poponu nemli bezle silcekmişin ben öyle yapmıştım da allahtan geçti benim
ne yemegı yapcan bakalımmmmm
ben karnı yarık pirinc pilavı cacık yapıom bugunnnn hemde karnı yarıklarım fırınlanmaya hazırrr
hadi ya ne kadar ortak yanımız varmış buralar çok güzel sen şimdi neredesin.
nedense bızım oralara gıdenler hıc yabancılık cekmıoo cok sevıyolar bızım oralarııı bız yokuz sız tadını cıkarın canım yaaaaben zonguldakın bır ılcesındeyım
annaaa aynı yemeği yapacaz vallahibende aynı şeyleri düşünüyodum birazdan kalkıp yapcam kociş gelene kadar olması lazım :)
evet hemen alıştım tabi aileden ayrı olmak zordu ama alıştık işte
okudum okudum hatta cevapta yazdım onasevıbade duymasın zaten gıcık bızebende karnıyarık yapacam dıyınce yıne cıldırdı aslında bende bugun yapacagım yemegı senle yakamozaa soylıcektım dedı senınde eger karnıyarık yapacagını duyarsa bızı kökten yok eder
okudum okudum hatta cevapta yazdım onamersin deyip durmayın yaw zaten çok özledim doğumdan sonra gidebilecem ancak daha çok var
ah mersin ahhh keşke bende hiç gelmeseydim ordan ...(gelmeme gibi bi şansım olsaydı )benim de aynı canım ya evlenip mersin e geldim kimse yok burda bi teyzem var.
tamam canımcım sorar yazarsan çok sevinirim ama ışıkla nasıl ölçüyo hala çözemedim nasıl bir aletmiş ki buben gider
beni özleyin anacımmmm
yakamoz ateş ölçeri sormuşsun benimki gelince ona soriim hangi siteden kaça almış,
biz tansiyon aletide almıştık yanı sıra....
çok rahat walla ben hasta olduğumda kızım ölçmüştü o kadar kolay ölçüyo yaniiii.
hadiiii öptümmmmmmmmmmm
hehe ben balık sevmem kiiiiiiiiiiiii, canım istemedi hiç hatta kokusuna dayanamam aldırmıyorum o yüzden eve sokmasın o kokuyu diyeahhh kuzum kıyamammm,
benimde annem gelsede kurtulsam azcık hazıra konsam ohh be,
yemek yapmiciiiiim börek açıciiiiim canım zorla söylettin yane
benimkine gelirken balıkda al dedim, bugün eve sebze mebze alıcak pazara uğrayıp,
ben kaçarrrrrrrr hadi byyy
uyus karııııııııı sankı bız özlemedık bızde dogumdan sonra gıdıcezzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?