2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

İPEK msj okudum da gecmış olsun canım nasıl oldun sanırım kanaman olmus basur felan yazmısınız bak senı korkutmak ıstemem ama mıdende her hangı bır agrı felan varmııı makattan gelen kanama ıkı sekılde yorumlanır bır basur dedıgın gıbı ıkıncısı mıde kanaması ama sanmıyorum mıde kanaması degıldır basur felan varmı hıc

Son düzenleme:

ayyy o basur çok kötü oluyo yaaa ben 2 defa oldum ama bende kanama olmadı popomun üstüne oturamıyodum benimkini sıcak su düzeltti hergün duş aldım bide poponu nemli bezle silcekmişin ben öyle yapmıştım da allahtan geçti benim

soğan sürersen kokudan emmez kız bebek deli
söyle canım evdeyim nasılsa bi koşu mutfağa gider yaparım hemncik zaten birazdan yemek yapmaya girişcem akşam için
yakamozz a KARISMAYIN GECMISE DALDI OOO HER ZAMANKI GIBI

napim kız sizde o kadar konuşmayın merak ediyorum acaba ne konuşmuşlar ben yokken diye sonra dalıp çıkamıyorum

hımmm bak zeytın yaglı pamuk ta ıyı gelıyormus yatarken koyup yatıyormusun ve sabaha kadar o yagı emıyormus yumusatıyor yanııı sabah kalktıgında pamuk kupkuru olyomus yagı cektıgınden durmadan yapın kurtulursunuz dıolar :44:

ne yemegı yapcan bakalımmmmm

ben karnı yarık pirinc pilavı cacık yapıom bugunnnn hemde karnı yarıklarım fırınlanmaya hazırrr

annaaa aynı yemeği yapacaz vallahi bende aynı şeyleri düşünüyodum birazdan kalkıp yapcam kociş gelene kadar olması lazım :)

hadi ya ne kadar ortak yanımız varmış buralar çok güzel sen şimdi neredesin.

nedense bızım oralara gıdenler hıc yabancılık cekmıoo cok sevıyolar bızım oraları bız yokuz sız tadını cıkarın canım yaaaa ben zonguldakın bır ılcesındeyım

Son düzenleme:
annaaa aynı yemeği yapacaz vallahi bende aynı şeyleri düşünüyodum birazdan kalkıp yapcam kociş gelene kadar olması lazım :)

sevıbade duymasın zaten gıcık bıze bende karnıyarık yapacam dıyınce yıne cıldırdı aslında bende bugun yapacagım yemegı senle yakamozaa soylıcektım dedı senınde eger karnıyarık yapacagını duyarsa bızı kökten yok eder

Kizlar merhaba nasilsiniz?
Ben iyiyim cok sukur. Ama hayatimi gozden geciriyorum 1-2 gundur. 2 gun once dogum gunumdu ve 30 yasina girdim. Bir hayat muhasebesi yapiyorum bu aralar, zorlu donem yani

evet hemen alıştım tabi aileden ayrı olmak zordu ama alıştık işte

burası ıyı degıl yada ben alısamadım ya oyle bır yer ki anada,mersın cukurova duzluk buradaki evler sırf dağ etegınde evım asagıdakı caddeden bakınca 25 ıncı kat rampaa rampaa anam aglıyor

okudum okudum hatta cevapta yazdım ona mersin deyip durmayın yaw zaten çok özledim doğumdan sonra gidebilecem ancak daha çok var

benim de aynı canım ya evlenip mersin e geldim kimse yok burda bi teyzem var.
ah mersin ahhh keşke bende hiç gelmeseydim ordan ...(gelmeme gibi bi şansım olsaydı )
tamam canımcım sorar yazarsan çok sevinirim ama ışıkla nasıl ölçüyo hala çözemedim nasıl bir aletmiş ki bu

hehe ben balık sevmem kiiiiiiiiiiiii, canım istemedi hiç hatta kokusuna dayanamam aldırmıyorum o yüzden eve sokmasın o kokuyu diye

evdeyken istediğinizi söyleyin hiç üşenmem kalkıp yaparım gecenin bi yarısı, yeterki yemek de ama çalışırken yoruluyorum eve gelince halim kalmıyo artık izindeyim nasılsa söylesende bişy olmaz sevicim ama diğer kızlarda okur ya onlara yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…