2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bacım hepımızın basında dedım ya ayın 25 de gorumcemın dugunu var tum beyaz esyalarını esıme aldırdılar demedılerkı sızın bebek gelıyo ne bır kurus verdıler ne bebıse bısey aldılar bı de ustune onlar gecıp ıstedıler daha bır gun arayıp bebek nasıl demedıler

ayyyyy gerızeklaılar aynı benı kaynanagılde oyleeeee ayyy dugunlerıne ............... su işe bak butun beyaz esya gercı benım esımde yapack zamanı gelınce ıkı gorucem var ıkısıde bekar bır gun acıp sormadı kaynana gıl ne yaptın dıe bırak aramayı bır cagrı dahı atmıyolar esımın bo....kunu yesınler aralarından nasıl cıkmıs anlamadım yıne sınırlerım bozuldu ıyıkı varsınız valla ıcımızı döküyoz surda

Son düzenleme:

sen kaynanan lardan ben annemden çekiyoruz bacım benimde kaynanam nerdeyse hergün sorar bebek nasıl iyimi diye ama annem de hiiç oralı bile değil bizimkiler tam tersi

Ben zaten kordon kanı işini hiç düşünmedim, hatta ilk doğumumu yaparken pek bir revaçtaydı bu olay ama yine de bana mantıklı gelmedi, Ben zaten bu tür işlerin bizim ülkemizde iyi yapılabileceğine inanmıyorum..

ya kusura bakmayında cnm ne ıse yarıyor bu kordon kanı :26:

neyse ben kaçıyorum biraz düzeldim ama hala sinirim var ah bi karşıma geçseler hepsine sayıcam içimdekileri neyse sonra görüşürük kızlar sağolun açıldım biraz
kendinize iyi davranın allaha emanet olun belki giremeyebilirim bugün kaynanamlar gelicek kına danda sesler geliyo davul zurna fln benim kız coştu hafiften

amann sonrada torunum dedıklerınde ben dıyecegımı bılıyorum doguma bıle cagırmak ıstemıyorum ama esıme kıyamıyorum nede ols gormelerını ıster ama okadar evde ablam benımle kalacak koymayacam onları eve ne hallerı varsa gorsunler

sen kaynanan lardan ben annemden çekiyoruz bacım benimde kaynanam nerdeyse hergün sorar bebek nasıl iyimi diye ama annem de hiiç oralı bile değil bizimkiler tam tersi

ıste bırınden bırınde yamukluk cıkıyo ne yapalım sallamıycaz gıdecek

tamam tatlım hadı gıt ıyı eglenceler

eeeeee nıye ses yok sıtedeeeeeeeeeeeeeee SEVİBADEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NERDEEEEEEEE NIYE GELMEDIIIIIIIIIIIIIIII

kocişi işe yolladım evde tempo başladı orayı topla burayı düzelt sabah ütüleri bitirdim benim kayınvalidem yok ama nankör bi eltim var ben çok afedersiniz doğururken vede sonrasında hep yanındaydım o hem düğünümde hemde şimdi doğumumda küslük çıkarıp eli ayağı kesiyoo gerçi işime geliyor ama benim yaptıklarım karşılıksız kalıncada üzülüyorum benim aynımda eşimin abisi kalıyor ben sancılansam hastaneye bile götürmez okadra vurdum duymaz bide benim evimde olanları hem babasına hemde eltime taşır aman en iyisi ne gelsinler nede karışsınlar eşim yeter

ay ne terbıyesızlık yaaa evınde ne olsa tasırda ne demek dıcem ama bızımkılerde kalsa bızımkılerde aynını yapar

ay ne terbıyesızlık yaaa evınde ne olsa tasırda ne demek dıcem ama bızımkılerde kalsa bızımkılerde aynını yapar
oğullarına eş değil kendilerine köle istiyorlar ama kendilerinin kullanılmasından hoşlanmıyorlar inanın bana eşimin tüm aile fertlerinden nefret ediyorum özelliklede yanımda kalan kaynımla babasından okadra terbiyesizlikler yaptılarki babası bana çok ağır ağıza alınmıyacak namus vari sözler etti ama hala evime gelip gitmek istiyor bende istemiyorum 3 ay öncesine kadar yanımdaydı ama okadar laf taşıyıcıki bide utanmadan babamı arayıp hayatındaki saçma sapan kadınlarla arası bozulunca ben bozuyomuşum gibi anlatıyormuş nefret ediyorum gerçekten koCAM ÇOK FARKLI ASLA DEDİKODU YAPMAZ VE AİLE MEVZULARI konuşmaz biz ikimiz bir aileyiz bizi konuşalım der

eeeeee nıye ses yok sıtedeeeeeeeeeeeeeee SEVİBADEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NERDEEEEEEEE NIYE GELMEDIIIIIIIIIIIIIIII

kız sen beni şeytansız anamıyormusun deliii
hem bensiz duramıyo hem cin-şeytan koyuyo şuraya,
15 gün sonra annecimmmm geliyoooooooo
heyyoooooooooooo

aman boşver bacım gitmiş başından zaten,
şu oğlan evi bahsini kapatın daaaaaaa
sinirlerim tepeme çıkıyo
senin daha biirnci doğumun, ben 3.yü doğurcam bi para için aranıyoz,
kızım 2 kez hastaneye yattı, ben ameliyat geçirdim, daha ellerinden 1 bardak su nasip olmadı....
bende düğün-ölüm hepsinde günlerce kalır k..larını günlerce toplarım,
onun içünnn bu bahsi kapatın daaaa günaha gircez töbe yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…