2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende sevmem balıgı boregıde dun kahvaltıda yaptımmmm esımle yedık

herkes kaçtı ya, bi biz çene çalıyoruz bende kalkim çamaşır atacam yemek yapcam bi sürü işim var akşam sohbete devam ederiz öpüldünüz kızlar

kızlar ben çıkıyorum ütü yapiyim yemekte yapıcm herkeze iyi pazarlar görüşürüüzz

herkes kaçtı ya, bi biz çene çalıyoruz bende kalkim çamaşır atacam yemek yapcam bi sürü işim var akşam sohbete devam ederiz öpüldünüz kızlar

benım ısım yok camasırlarımı yıkadım dün gece atmıstım makınaya sız gıdın anacım allah kolaylık versın aksama görüşürüz :80:

Kizlar merhaba nasilsiniz?
Ben iyiyim cok sukur. Ama hayatimi gozden geciriyorum 1-2 gundur. 2 gun once dogum gunumdu ve 30 yasina girdim. Bir hayat muhasebesi yapiyorum bu aralar, zorlu donem yani

arada sırada hayat muhasebesi yapmak iyidir canım
ama fazla derin takılma, sonra içinden çıkamıyorsun,
bende bugün rüyamda eşimle nişanlıydım ve bu bebeğe tam 2 aylık hamileydim
davetiye falan seçiyoruz, birine de diyorumki benim 2 çocuğum daha var
aman allahımm ne saçma rüyaydı öyle

bende sevmem balıgı boregıde dun kahvaltıda yaptımmmm esımle yedık

uyuss karılar bende canınızın istemiyeceğini biliyodum da dedim zaten
eğer niyetim kötü olsaydı yeminleki mantı yapar şurayada resmini koyardım
onlara da yazık olduğunu biliyodunda niye o gün kebaptan girdin, ciğerden çıktın delüüü karı

slmmmmmmmmmmm ben geldim sonunda sevibade napıyosun canım

iyiyim canım ne yapiiim kendime iş çıkartıp duruyorum işte....
senden ne haber sanırım doğumun belli olmuş hadi gözün aydın canım,
şu an sağ tarafım acaip ağrıyo, 2 tepsi börek açtım :86:

yok canım ya net değil ama 37 de sezeryan olabilir ama ben direticem sonuna kadar bekleticem normal olsun diye tabi sağlık açısından risk oluşturmadığı sürece ........

yok canım ya net değil ama 37 de sezeryan olabilir ama ben direticem sonuna kadar bekleticem normal olsun diye tabi sağlık açısından risk oluşturmadığı sürece ........

dr una güveniyorsan diretme canım, risk var demekki öyle demiş...
hayırlısını iste...

dr una güveniyorsan diretme canım, risk var demekki öyle demiş...
hayırlısını iste...

sorunda orda işte güvenemiyorum düşün iki ayrı doktora gidiyorum haftada 2 defa gitmek zorunda kaldım birini elemem lazım aslında kafama yatan doktor var ama hastaneyi beğenmiyoruz diiğerininde hastanesi çok güzel doktoru pek sevemedim tam tanımıyorum işte ya eşimde annemlerde tutturdu ki sanko hastanesi olacak çok iyi bi hastane ama doktora güvenmiyorum ya bedavadan sezeryana alırsa beni ki öyle dedi napıcam ya ben:44:

önemli olan dr dur canım, kolaya kaçtıktan sonra ne yapacaksın hastanenin güzelliğini, hangisine güveniyosan ona devam et....

ya kızlar sıze bısey dıycem ama benımbı korkum var dıyorum anı bı dogum olucak olursa agda yapmadım korkuyorum ne olacak anlayın ıste ne dersınız onerınız nedır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…