ah mersin ahhh keşke bende hiç gelmeseydim ordan ...(gelmeme gibi bi şansım olsaydı )
tamam canımcım sorar yazarsan çok sevinirim ama ışıkla nasıl ölçüyo hala çözemedim nasıl bir aletmiş ki bu
hehe ben balık sevmem kiiiiiiiiiiiii, canım istemedi hiç hatta kokusuna dayanamam aldırmıyorum o yüzden eve sokmasın o kokuyu diye
evdeyken istediğinizi söyleyin hiç üşenmem kalkıp yaparım gecenin bi yarısı, yeterki yemek deama çalışırken yoruluyorum eve gelince halim kalmıyo artık izindeyim nasılsa söylesende bişy olmaz sevicim ama diğer kızlarda okur ya onlara yazık
kızlar ben çıkıyorum ütü yapiyim yemekte yapıcm herkeze iyi pazarlar görüşürüüzz
herkes kaçtı ya, bi biz çene çalıyoruzbende kalkim çamaşır atacam yemek yapcam bi sürü işim var akşam sohbete devam ederiz öpüldünüz kızlar
escoolllllllllllllllllllllll nerde bu kız yaaaaaaaa
Kizlar merhaba nasilsiniz?
Ben iyiyim cok sukur. Ama hayatimi gozden geciriyorum 1-2 gundur. 2 gun once dogum gunumdu ve 30 yasina girdim. Bir hayat muhasebesi yapiyorum bu aralar, zorlu donem yani
ah mersin ahhh keşke bende hiç gelmeseydim ordan ...(gelmeme gibi bi şansım olsaydı )
tamam canımcım sorar yazarsan çok sevinirim ama ışıkla nasıl ölçüyo hala çözemedim nasıl bir aletmiş ki bu
hehe ben balık sevmem kiiiiiiiiiiiii, canım istemedi hiç hatta kokusuna dayanamam aldırmıyorum o yüzden eve sokmasın o kokuyu diye
evdeyken istediğinizi söyleyin hiç üşenmem kalkıp yaparım gecenin bi yarısı, yeterki yemek deama çalışırken yoruluyorum eve gelince halim kalmıyo artık izindeyim nasılsa söylesende bişy olmaz sevicim ama diğer kızlarda okur ya onlara yazık
bende sevmem balıgı boregıde dun kahvaltıda yaptımmmm esımle yedık
geldım geldım ne yaptınız neler kaynattınız ben yokkewn ee sen nerdesın kız
kızlarrrrrrrr :119: off sizi çok özledim yaaaaaaaa
slmmmmmmmmmmm ben geldim sonundasevibade napıyosun canım
iyiyim canım ne yapiiim kendime iş çıkartıp duruyorum işte....
senden ne haber sanırım doğumun belli olmuş hadi gözün aydın canım,
şu an sağ tarafım acaip ağrıyo, 2 tepsi börek açtım:86:
yok canım ya net değil ama 37 de sezeryan olabilir ama ben direticem sonuna kadar bekleticem normal olsun diye tabi sağlık açısından risk oluşturmadığı sürece ........
dr una güveniyorsan diretme canım, risk var demekki öyle demiş...
hayırlısını iste...
biz geldikk kızlarrr. kontrole gittik bugün 32. hafta ve 1850 gr mış kızım. herşey çok iyi yolunda dedi dr. siler neler yaptınız bzi yokken?
biz geldikk kızlarrr. kontrole gittik bugün 32. hafta ve 1850 gr mış kızım. herşey çok iyi yolunda dedi dr. siler neler yaptınız bzi yokken?
sorunda orda işte güvenemiyorum düşün iki ayrı doktora gidiyorum haftada 2 defa gitmek zorunda kaldım birini elemem lazım aslında kafama yatan doktor var ama hastaneyi beğenmiyoruz diiğerininde hastanesi çok güzel doktoru pek sevemedim tam tanımıyorum işte ya eşimde annemlerde tutturdu ki sanko hastanesi olacak çok iyi bi hastane ama doktora güvenmiyorum ya bedavadan sezeryana alırsa beni ki öyle dedi napıcam ya ben:44:
ya kızlar sıze bısey dıycem ama benımbı korkum var dıyorum anı bı dogum olucak olursa agda yapmadım korkuyorum ne olacak anlayın ıste ne dersınız onerınız nedır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?