2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ohhhhhhhhhh sende gel bacım ya zaten sıkılıyorum

kızlar temizlik falan yaptınızmı bahar temizliği vede malum bebek öncesi hazırlık ben yarın başlatıyorum inş biterde kurtulurum

yok vallahi hiç bişey yapmadım temizlik konusunda. bir tek bebişimin odassının duvarlarını sildim oda takımı geliyo diyo sonra zor olur diye başkada bişey yok. ama annemler teyzemler yapacak bana temzilik onları bekliyorum bu aydan sonra yaparız büyük ihtimal.

ohhhhhhhhhh sende gel bacım ya zaten sıkılıyorum

kızlar temizlik falan yaptınızmı bahar temizliği vede malum bebek öncesi hazırlık ben yarın başlatıyorum inş biterde kurtulurum

yarın halıları verıyorum 1 hafta sonrada temızlıkcı gelıyo hemen hemen hazırım yanı yagmur dınmıyokı camları sıldıreyım

esram sen ne yapacaksın bız hepımız jıletcıyız muslumcuyuz yanı
kız bu bebekler bizi jiletçide yaptı ya ne desemki artık bize kulp takıp oynatırlar acıdım bize ya

zaten biz yapamayızki artık duvar silmek zaten riskli bi durum ama yapmak lazım Allah dan iki temizlik biaraya geliyo

kız benm aklıma hiç gelmedi ki biberon vermeyi düşünmüyorumki ama gerekir diye almıştım yıkamaya gelince kaynatıp kullanmayı düşünüyorum

ya bıberon vermıycem de olurda sutum gelmezse basta mama verıcem mecburen basta oyuzden kaucuk kasık aldım ıste bıberonda olculu dıye onuda goturucem seker

bıse dıcem ama ben mantıyıda sevmem kı yemın edıyorum bak
kızlarrrrrrrr :119: off sizi çok özledim yaaaaaaaa

MERVEEEEEEEE NERDESIN SENNNNNNN

bravooooooo nasıl yaptın kız kolay değil ki
ne sen sor ne ben söyliyimm
ıste onu konustuk tatlım anı suyumuz fılan gelınce hemen dusa gırerız zaten aradda alır cıkarız hemen ne yapalım mecbur

ya peki bıse dıcem su geldıkten sonraaa bebek olmuyor mu hemen oyleyse ıyı oldu elımızın altında jılet bulunduralım

kıslar selam

hemen konuya gireceğim ama yakamoz sen sanırım doğuda görev yapıyormuşsun kardeşimin dağıtımı şırnak silopiye çıktı nasıl bir yer 172 zırhlı tugaya çok merak ediyorum bilgin varsa paylaşırmısın

ben çıkıyorum kızlar ya karnıma kramplar girmeye başladı gene adet sancısıyla karışık geliyo bugn ya biraz dinleneyim hadi sonra görüşürüz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…