ohhhhhhhhhh sende gel bacım ya zaten sıkılıyorum
kızlar temizlik falan yaptınızmı bahar temizliği vede malum bebek öncesi hazırlık ben yarın başlatıyorum inş biterde kurtulurum
işte anne dedıgın bızım gıbı olur her an hazırız ya bıberonunu neyle yıkadın tatlım
ohhhhhhhhhh sende gel bacım ya zaten sıkılıyorum
kızlar temizlik falan yaptınızmı bahar temizliği vede malum bebek öncesi hazırlık ben yarın başlatıyorum inş biterde kurtulurum
kız bu bebekler bizi jiletçide yaptı ya ne desemkiesram sen ne yapacaksın bız hepımız jıletcıyızmuslumcuyuz yanı
yok vallahi hiç bişey yapmadım temizlik konusunda. bir tek bebişimin odassının duvarlarını sildim oda takımı geliyo diyo sonra zor olur diye başkada bişey yok. ama annemler teyzemler yapacak bana temzilik onları bekliyorum bu aydan sonra yaparız büyük ihtimal.
kız benm aklıma hiç gelmedi ki biberon vermeyi düşünmüyorumki ama gerekir diye almıştım yıkamaya gelince kaynatıp kullanmayı düşünüyorum
yarın halıları verıyorum 1 hafta sonrada temızlıkcı gelıyo hemen hemen hazırım yanı yagmur dınmıyokı camları sıldıreyım
kız bu bebekler bizi jiletçide yaptı ya ne desemkiartık bize kulp takıp oynatırlar acıdım bize ya
zaten biz yapamayızki artık duvar silmek zaten riskli bi durum ama yapmak lazım Allah dan iki temizlik biaraya geliyo
esram sen ne yapacaksın bız hepımız jıletcıyızmuslumcuyuz yanı
evet ya hergn yağmur camları genede sildirmek lazım senle aynı haftadamıydık biz yanlışmı hatırlıyorum yoksa
ben dun degıl evelkı gun agda yaptım öldum ama dhada nasıl yapacm bımıyorum
suan 34+1 ıste tatlım yanı 35 haytadayım sen
ben dun degıl evelkı gun agda yaptım öldum ama dhada nasıl yapacm bımıyorum
bıse dıcem ama ben mantıyıda sevmem kı yemın edıyorum bakarada sırada hayat muhasebesi yapmak iyidir canım
ama fazla derin takılma, sonra içinden çıkamıyorsun,
bende bugün rüyamda eşimle nişanlıydım ve bu bebeğe tam 2 aylık hamileydim
davetiye falan seçiyoruz, birine de diyorumki benim 2 çocuğum daha var
aman allahımm ne saçma rüyaydı öyle
uyuss karılar bende canınızın istemiyeceğini biliyodum da dedim zaten
eğer niyetim kötü olsaydıyeminleki mantı yapar şurayada resmini koyardım
onlara da yazık olduğunu biliyodunda niye o gün kebaptan girdin, ciğerden çıktın delüüü karı
kızlarrrrrrrr :119: off sizi çok özledim yaaaaaaaa
bende 34+2 senin ticker ın neden yok yapsana
ne sen sor ne ben söyliyimmbravooooooo nasıl yaptın kız kolay değil ki
ıste onu konustuk tatlım anı suyumuz fılan gelınce hemen dusa gırerız zaten aradda alır cıkarız hemen ne yapalım mecbur
biz geldikk kızlarrr. kontrole gittik bugün 32. hafta ve 1850 gr mış kızım. herşey çok iyi yolunda dedi dr. siler neler yaptınız bzi yokken?
o nerden yapılıyo bacım bılmıyorumkı:26::26:
gozun aydın canımmmm bende dun gıttım 33 haftamız 2000 geldı masallah sıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?