yaaa akşama ne yapıcam ben
ya ben orkıd aldımda bıde hasta bezı varmıs ondanda almakmı gerekıyo onu kestırremedımm
ya ben orkıd aldımda bıde hasta bezı varmıs ondanda almakmı gerekıyo onu kestırremedımm
geçmiş olsun canım. üst üste geldi senin bu araselam kıslar pazartesi günü sancım tuttu 7 dk da bir geldi nidilat verdi dr magnezyum takviye aldım bide idrar yolu enfeksiyonu çıktı sizde haberler nasıl?
ya bu sancı nasıl oluyor bellı oluyormu dogum sancısı olduguuu??
valla gelse anlamam dıe korkuyorummm
hemen soyleyeyım canım kremalı patates basıt ve hemen oluyo nasılım
bez olarak hasta bezımı dıyonuz ya kımı gereklı dıo kımı gereksız dıo yaaaaaa off normal yapacam ben dogumu alcam bır paket bez ama ben sunu merak edıom normal dogumda hastanede yatırırlarmı acep :44:
bez olarak hasta bezımı dıyonuz ya kımı gereklı dıo kımı gereksız dıo yaaaaaa off normal yapacam ben dogumu alcam bır paket bez ama ben sunu merak edıom normal dogumda hastanede yatırırlarmı acep :44:
her gun aynı dert dımı offfffffffffff artık kocama sorar oldum ne bılım ben onudamı ban soruon dıo adam
valla ben menemen yapıcammm aksama oglende et yemıstımmm..
off bıktım valla sunu ye bunu yeee ayyyyy
geçmiş olsun canım. üst üste geldi senin bu ara(
aynen ya,ben de ya anlamazsam diyorum...
her gun aynı dert dımı offfffffffffff artık kocama sorar oldum ne bılım ben onudamı ban soruon dıo adam
o nasıl oluo ki kızzzzz
kız ben bılıyosam en az bı 8 9 saat tutuyolar senı ondan sonra gonderıylar dıye bılıyorum valla hastanede verıyloar dedıler ama bılmıyrum tam olarak alınması gerekırmı dıye hastaneye sorucam bu cuma sana soylerım
canım nasıl oldun gectımı agrların kuzum
bu hamılelıkte ben herseye normal dedım ıcınnn sancıyıda normal sanabılırmmm...
valla yatmam lazım ama işe gelmem gerekti o rada haber vereyim dedim daha iyiyim sancım yok ama karnım taş gibi sana da geçmiş olsun canım valla biraz daha dursunlar bidaha vurulamıyormuş o iğnelerdensımdı nasılsın canım benımde pazartesı kanamam oldu cıger gelıstırıcıler yapıldı erken dogum olursa dıe
sağol canım benimde ümidim o az daha beklesingeçmiş olsun canım... az daha sabretsin daha erken :)
geçmiş olsun dünürüm damat çaılşmaya başlad2,7 ye düşmüş rahim ihmal etme canım enfeksiyon da erken doğumu tetikliyormuşdunurummmm hosgeldınnnnn ayyy benım damattt sabırsızlanıyor desenee cıkmak ıcınnnnn...
benımde enfeksıyon cıktı ama kulture gore ılac verecek doktor bgn alınması gerkıyorsu yagmur yagıyor dıye gıdemedım hastaneye yrın alırım artık sonuclarımı
hoşbulduk canım stres stres derken çocuğum dayanamadı çıkmak istedi çok sağolhos geldın canım aaa dıkak et cok gecmıs olsun yaaaa
valal belinden kasıklarına ağrı giriyor bende senin gibi anlayamam demiştim ama anlaşılıyor çocuğu kafasını ço aşağıda hiissettim nitekim inmiştesonra karnım taş gibi oldu hala öğle birde ara ara girip çıkan adet sancısı gibi çocuğun inme çabalarını anlıyosungeçmiş olsun canım nasıl bişey bu sancı yaa.farklı bir ağrı olduğunu anlıyor mu insan gaz sancıcı gibi mi acaba
anlarsın canım anlarsın insanı çok yoruyo bi kere kan ter içinde kaldım adet sancısının bi benzeri ama çocuğun kafasını resmen aşağıda hisediyosunya bu sancı nasıl oluyor bellı oluyormu dogum sancısı olduguuu??
valla gelse anlamam dıe korkuyorummm
hemen anlatayım bacım patateslerı daıresel dogra kremayla tuzla karısıtır bor cama koy fırına ver ben buldum birgun kocama su kremayı patatese doksem ne olur dedım dok bakalım dedı yaptım adınında kremalı patates koydum patladı gıttı
bu hamılelıkte ben herseye normal dedım ıcınnn sancıyıda normal sanabılırmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?