2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bez olarak hasta bezımı dıyonuz ya kımı gereklı dıo kımı gereksız dıo yaaaaaa off normal yapacam ben dogumu alcam bır paket bez ama ben sunu merak edıom normal dogumda hastanede yatırırlarmı acep :44:

selam kıslar pazartesi günü sancım tuttu 7 dk da bir geldi nidilat verdi dr magnezyum takviye aldım bide idrar yolu enfeksiyonu çıktı sizde haberler nasıl?
geçmiş olsun canım. üst üste geldi senin bu ara(
ya bu sancı nasıl oluyor bellı oluyormu dogum sancısı olduguuu??
valla gelse anlamam dıe korkuyorummm

aynen ya,ben de ya anlamazsam diyorum...

bez olarak hasta bezımı dıyonuz ya kımı gereklı dıo kımı gereksız dıo yaaaaaa off normal yapacam ben dogumu alcam bır paket bez ama ben sunu merak edıom normal dogumda hastanede yatırırlarmı acep :44:

kız ben bılıyosam en az bı 8 9 saat tutuyolar senı ondan sonra gonderıylar dıye bılıyorum valla hastanede verıyloar dedıler ama bılmıyrum tam olarak alınması gerekırmı dıye hastaneye sorucam bu cuma sana soylerım
canım nasıl oldun gectımı agrların kuzum

her gun aynı dert dımı offfffffffffff artık kocama sorar oldum ne bılım ben onudamı ban soruon dıo adam

ben köyden bi dünya ot topladım kaz ayağı ebegümeci ayrıca kereviz var yer elması havuç falan öle sebze ağırlı bişeyler yapıyım diyom yemezler ama bıktım etli bişeyler yapmaktan nerden evlendim bi erzurumluyla

o nasıl oluo ki kızzzzz

hemen anlatayım bacım patateslerı daıresel dogra kremayla tuzla karısıtır bor cama koy fırına ver ben buldum birgun kocama su kremayı patatese doksem ne olur dedım dok bakalım dedı yaptım adınında kremalı patates koydum patladı gıttı

gectı canım gectı cok sukur bır ısım kalmadı yaaaa valla yoruldum en son halıyı actım ıste bıttı ısım

sımdı nasılsın canım benımde pazartesı kanamam oldu cıger gelıstırıcıler yapıldı erken dogum olursa dıe
valla yatmam lazım ama işe gelmem gerekti o rada haber vereyim dedim daha iyiyim sancım yok ama karnım taş gibi sana da geçmiş olsun canım valla biraz daha dursunlar bidaha vurulamıyormuş o iğnelerden

geçmiş olsun canım... az daha sabretsin daha erken :)
sağol canım benimde ümidim o az daha beklesin
geçmiş olsun dünürüm damat çaılşmaya başlad2,7 ye düşmüş rahim ihmal etme canım enfeksiyon da erken doğumu tetikliyormuş
hos geldın canım aaa dıkak et cok gecmıs olsun yaaaa
hoşbulduk canım stres stres derken çocuğum dayanamadı çıkmak istedi çok sağol
geçmiş olsun canım nasıl bişey bu sancı yaa.farklı bir ağrı olduğunu anlıyor mu insan gaz sancıcı gibi mi acaba
valal belinden kasıklarına ağrı giriyor bende senin gibi anlayamam demiştim ama anlaşılıyor çocuğu kafasını ço aşağıda hiissettim nitekim inmiştesonra karnım taş gibi oldu hala öğle birde ara ara girip çıkan adet sancısı gibi çocuğun inme çabalarını anlıyosun
ya bu sancı nasıl oluyor bellı oluyormu dogum sancısı olduguuu??
valla gelse anlamam dıe korkuyorummm
anlarsın canım anlarsın insanı çok yoruyo bi kere kan ter içinde kaldım adet sancısının bi benzeri ama çocuğun kafasını resmen aşağıda hisediyosun

patladı gitti heeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…