msn.de çok güzel bir hıhh ikonu var, onu göndermek istedim sana
bak herkese bulaştırıyorsun:))
he valla :))
hg bacım gel sende gelde sen kımsınnn
yok yok gokyuzu onceden gelırdı sımdı yasmaz olduonu bır elime geçirsem Valla sevi bende senı cok sevıom akrabadan öte yanı bana gore oyleee esıme dıom senın aılenden daha yakınlar bana
bende dün yaglı yaptım yemegı neyse yemek lafını kapatalım sevibadee burda bacımmm
ay canım kızıcaksın ama face deki kızlların resimlerine bakıyorum kim kimmiş diye karıştırıyorum face i ya ama ben burdan da gitmem kız
ay ben geldim ben geldim benim bebiş bi o yana bi bu yana öldürdü benigeçmişi okumadm sanma sevi kaçarım tabi lafların füze gibi buraya buraya geliyo kaçtım bişi dersin diye :83:
hey kurban olduğum allahımm:))))))))
bana bugünleri gösterdin yaa
duşa gircem birceeeee gel kese at bana
ben yavaş yavaş gidiiimde sizde arkamdan rahaaaaat rahaaaaat konuşun
birce kese atmaya gel kız
sorma fena bozmuşum motoruallah cezanızı verecekdelü karılar, makinanızmı bozulmuştu yakamozla senin
kız walla dün hepimize bi hal oldu
acaba biraz fazlamı sataşıyoz ki
ben uzay gemisi gördüm
merve acaip bişi emzirmiş
sen motoru bozmuşsun
haaa bide makinanız mı bozuldu kızzzz
aman bacımmm haklarınızı helal edin
benden yana helal olsun...da nedir başımızda dönen acep :26:
evet ya gökyüzü yazmıyo artık, doğumuna da çok az kaldı onun girse haber etse keşkehg bacım gel sende gelde sen kımsınnn
yok yok gokyuzu onceden gelırdı sımdı yasmaz olduonu bır elime geçirsem Valla sevi bende senı cok sevıom akrabadan öte yanı bana gore oyleee esıme dıom senın aılenden daha yakınlar bana
bende dün yaglı yaptım yemegı neyse yemek lafını kapatalım sevibadee burda bacımmm
ay ben geldim ben geldim benim bebiş bi o yana bi bu yana öldürdü benigeçmişi okumadm sanma sevi kaçarım tabi lafların füze gibi buraya buraya geliyo kaçtım bişi dersin diye :83:
:78: şımardım
hg bacım gel sende gelde sen kımsınnn
bende yeni arkadaşınızım canım.haziran anası olacağım inşallah.
selam kıslar pazartesi günü sancım tuttu 7 dk da bir geldi nidilat verdi dr magnezyum takviye aldım bide idrar yolu enfeksiyonu çıktı sizde haberler nasıl?
selam kıslar pazartesi günü sancım tuttu 7 dk da bir geldi nidilat verdi dr magnezyum takviye aldım bide idrar yolu enfeksiyonu çıktı sizde haberler nasıl?
hanım lar bısey zorucam ya kadın bedıalıcakmıyız hastaneye gıderken
ben aldım hatta gece olanlardan aldım koyucam çantaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?