2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

msn.de çok güzel bir hıhh ikonu var, onu göndermek istedim sana

bak herkese bulaştırıyorsun:))

he valla :))

hey kurban olduğum allahımm:))))))))
bana bugünleri gösterdin yaa
duşa gircem birceeeee gel kese at bana

eyvallahhh bacısı
bilmukabele

bende dün yaglı yaptım yemegı neyse yemek lafını kapatalım sevibadee burda bacımmm

ben yavaş yavaş gidiiimde sizde arkamdan rahaaaaat rahaaaaat konuşun
birce kese atmaya gel kız

ay canım kızıcaksın ama face deki kızlların resimlerine bakıyorum kim kimmiş diye karıştırıyorum face i ya ama ben burdan da gitmem kız

ben burdayken eccuk zor gidersin

hey kurban olduğum allahımm:))))))))
bana bugünleri gösterdin yaa
duşa gircem birceeeee gel kese at bana

ben yavaş yavaş gidiiimde sizde arkamdan rahaaaaat rahaaaaat konuşun
birce kese atmaya gel kız

aynı iş için benim de kalkmam lazım mıhlanıp kaldım koltuğa. bak bırakamadım seni tabii face grubu da güzel

sorma fena bozmuşum motoru makina bozuldu bde dağ başında olunca servis cuma yada cumartesi gelebiliriz ancak dedi tüm çamaşırlar yapılmasını bekliyo :) dün herkese bişyler olmuş benim gördüğüm rüyayı anlatsam çatlarsın gülmekten saçmalamada üstüme yoktur hani rüya konusunda benim kız doğuyodu rüyamda ama karnımdan eli çıkıyodu apar topar hastaneye gidiyoduk anlaşılan karnımın gerginliği rüyalarıma giriyo artık

evet ya gökyüzü yazmıyo artık, doğumuna da çok az kaldı onun girse haber etse keşke bende aynısını diyorum vallahi buraya girince stres atıyorum kızlar çok kafa dengi herkesten yakınlar bana diyorum

bende dün yaglı yaptım yemegı neyse yemek lafını kapatalım sevibadee burda bacımmm

yemek güzeldide hepsini ayrı ayrı kızartıp yapınca baya yaglı olmuş :26: neyse bencede kapatim konuyu sevi çatacak yoksa yine

ben daha kahvaltı yapmadım kızlar kocim evde akşam gidecek işe o gidene kadar bana müsade bişyler hazırlıyım ben

ay ben geldim ben geldim benim bebiş bi o yana bi bu yana öldürdü beni geçmişi okumadm sanma sevi kaçarım tabi lafların füze gibi buraya buraya geliyo kaçtım bişi dersin diye :83:

:78: şımardım

HOS GELDIN

kız sevibadee ay ben bıse dıcektım dıcemıde unuttum ıyımı hııııııııı he he benımle yakamozun makınasıydı bozuldu bak sımdı lafı nereye baglıcak ben ıyı bılıom

bende yeni arkadaşınızım canım.haziran anası olacağım inşallah.

selam kıslar pazartesi günü sancım tuttu 7 dk da bir geldi nidilat verdi dr magnezyum takviye aldım bide idrar yolu enfeksiyonu çıktı sizde haberler nasıl?

selam kıslar pazartesi günü sancım tuttu 7 dk da bir geldi nidilat verdi dr magnezyum takviye aldım bide idrar yolu enfeksiyonu çıktı sizde haberler nasıl?

dunurummmm hosgeldınnnnn ayyy benım damattt sabırsızlanıyor desenee cıkmak ıcınnnnn...
benımde enfeksıyon cıktı ama kulture gore ılac verecek doktor bgn alınması gerkıyorsu yagmur yagıyor dıye gıdemedım hastaneye yrın alırım artık sonuclarımı

kızlar nıklerın yanındakı ıletı saatı bı saat gerımı yaa bende sabahtan berı komse nıye yazmıyo dıyorum
saatlermı gerıalındı yok sa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…