2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

akşam benim yaşadığım böle bi sancıydı ayaga kalktıkça rahimim çıkıcak sandım şimdide karnım sert oğluşum çok hareketli değil bu gecede böle olursa giderim acile herhalde

ya benimde dün akşam yemek yerken acaip sancım oldu ama öle gidip gelen bişi diildi adet sancısı gibi uzun süren bişidi. 15 dakka fallan sürdü.bu sıpa kanala yerleşmeye başladığğından mı oluyomuş bunlar..? rahatsız etmiim diye aramadım doktoru sonrada geçti zaten. bide sabah oldu..

Kızlar benım bıdık hıckıra hıckıra catlayacak ya gunde en az 2 3 kere hıckırık tutuyo komık oluyo ama

bana yaklaşma bende girmek istiorum senin gruba facete.. bana yazsana özelden eklim seni çünkü benim hesap gizli sen ekleyemezsin..

geçmiş olsun canım. üst üste geldi senin bu ara(

aynen ya,ben de ya anlamazsam diyorum...

valla Allah daha büyük sıkıntılardan korusun öyle oldu bu ara gerçekten

akşam benim yaşadığım böle bi sancıydı ayaga kalktıkça rahimim çıkıcak sandım şimdide karnım sert oğluşum çok hareketli değil bu gecede böle olursa giderim acile herhalde

nst kesin sonuç veriyo çok sıkıcı bekleme k ama bebek harewketlerini takip deyip duruyor bu drlar dikkat et canım

kıslar ben çıkıyorum gidiyim yatayım biraz

bana yaklaşma bende girmek istiorum senin gruba facete.. bana yazsana özelden eklim seni çünkü benim hesap gizli sen ekleyemezsin..

canım facede arama kısmına 2011 haziran anneleri yazıp ara çıkıyo orda katılma isteği yolla ben onayliiiim hemen

yaa 15 gün önce döndü diye vardı sancılar ama şimdi Farklı cuma zaten gidicem doktora ondan acele etmiyim yılcak dr benden diyede çok rahatsız etmek istemiyom,

kızlarrrr sizler kaç haftalıksınız...benim kanamam yok ama 32.haftamdayım 5 haftadır nidilat kullanıyorum yatıyorum...benimkide sabırsız,korkuyorummmm

kızlarrrr sizler kaç haftalıksınız...benim kanamam yok ama 32.haftamdayım 5 haftadır nidilat kullanıyorum yatıyorum...benimkide sabırsız,korkuyorummmm
hepimizin alt tarafında çizelge var orda yazıo ne kadrlık oldugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…