gectı canım gectı cok sukur bır ısım kalmadı yaaaa valla yoruldum en son halıyı actım ıste bıttı ısım
valla yatmam lazım ama işe gelmem gerekti o rada haber vereyim dedim daha iyiyim sancım yok ama karnım taş gibi sana da geçmiş olsun canım valla biraz daha dursunlar bidaha vurulamıyormuş o iğnelerden
sağol canım benimde ümidim o az daha beklesin
geçmiş olsun dünürüm damat çaılşmaya başlad2,7 ye düşmüş rahim ihmal etme canım enfeksiyon da erken doğumu tetikliyormuş
hoşbulduk canım stres stres derken çocuğum dayanamadı çıkmak istedi çok sağol
valal belinden kasıklarına ağrı giriyor bende senin gibi anlayamam demiştim ama anlaşılıyor çocuğu kafasını ço aşağıda hiissettim nitekim inmiştesonra karnım taş gibi oldu hala öğle birde ara ara girip çıkan adet sancısı gibi çocuğun inme çabalarını anlıyosun
anlarsın canım anlarsın insanı çok yoruyo bi kere kan ter içinde kaldım adet sancısının bi benzeri ama çocuğun kafasını resmen aşağıda hisediyosun
akşam benim yaşadığım böle bi sancıydı ayaga kalktıkça rahimim çıkıcak sandım şimdide karnım sert oğluşum çok hareketli değil bu gecede böle olursa giderim acile herhalde
geçmiş olsun canım. üst üste geldi senin bu ara(
aynen ya,ben de ya anlamazsam diyorum...
akşam benim yaşadığım böle bi sancıydı ayaga kalktıkça rahimim çıkıcak sandım şimdide karnım sert oğluşum çok hareketli değil bu gecede böle olursa giderim acile herhalde
evet, beni doktorum alıştırdı gerçi, ne desem hamilesiniz olacak bunlar diyor.
bana yaklaşma bende girmek istiorum senin gruba facete.. bana yazsana özelden eklim seni çünkü benim hesap gizli sen ekleyemezsin..
valla Allah daha büyük sıkıntılardan korusun öyle oldu bu ara gerçekten
nst kesin sonuç veriyo çok sıkıcı bekleme k ama bebek harewketlerini takip deyip duruyor bu drlar dikkat et canım
kıslar ben çıkıyorum gidiyim yatayım biraz
valla yatmam lazım ama işe gelmem gerekti o rada haber vereyim dedim daha iyiyim sancım yok ama karnım taş gibi sana da geçmiş olsun canım valla biraz daha dursunlar bidaha vurulamıyormuş o iğnelerden
sağol canım benimde ümidim o az daha beklesin
geçmiş olsun dünürüm damat çaılşmaya başlad2,7 ye düşmüş rahim ihmal etme canım enfeksiyon da erken doğumu tetikliyormuş
hoşbulduk canım stres stres derken çocuğum dayanamadı çıkmak istedi çok sağol
valal belinden kasıklarına ağrı giriyor bende senin gibi anlayamam demiştim ama anlaşılıyor çocuğu kafasını ço aşağıda hiissettim nitekim inmiştesonra karnım taş gibi oldu hala öğle birde ara ara girip çıkan adet sancısı gibi çocuğun inme çabalarını anlıyosun
anlarsın canım anlarsın insanı çok yoruyo bi kere kan ter içinde kaldım adet sancısının bi benzeri ama çocuğun kafasını resmen aşağıda hisediyosun
Kızlar benım bıdık hıckıra hıckıra catlayacak ya gunde en az 2 3 kere hıckırık tutuyo komık oluyo ama
aynı durum bizde de var. günde 3-4 kez hopluyoruz kızımla hobaaa
hepimizin alt tarafında çizelge var orda yazıo ne kadrlık oldugukızlarrrr sizler kaç haftalıksınız...benim kanamam yok ama 32.haftamdayım 5 haftadır nidilat kullanıyorum yatıyorum...benimkide sabırsız,korkuyorummmm
bende face gruba uye olmak ıstıyorummm
hepimizin alt tarafında çizelge var orda yazıo ne kadrlık oldugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?