2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

dıdın dın dıdıdnnnnnnn
evet kızlar,
nst ye bağlandık bebişim hep uyudu onun için baya uzun kaldım bi metre nst kkağıdım oldu
sonra usg ye girdim 2.150 gr çıktı kızım, dr yanılma payı var 2500 civarı olabilir ama bu bebek 40 hafta bekkleyemez, beslenme rezervleri azalıyor, haftaya perşembe kontrol edip doğumu planlayalım dedi...
Allahın izniyle haftaya cuma,cumartesi felan saırım sezaryene gireceğim aslında hiç istemeyerek...
ama drum gayet ciddi bi şekilde bi hekim olarak ben bu riski alamam dedi..
şimdi leyla olmuş bi şekilde eksiklerimizi tamamlamaya çalışıyoz
benim dualarım tüm hamile ve bebişleriyle, siz de dualarınız eksik etmeyin ne olur

herkeze slmmmmm ben geldim yine
yaa dün tatlı meselesini kim açmıştı bende dayanamayıp akşam tatlı yaptım iyikide yapmışım valla bayadır yemiyodum

doğru diyosun aslında evde olunca ben kendimi tahmin edebiliyorum.habire yeni tarifler deneyip sonra da oturup yerim..

ben evdeyim kızlar tahmin ettiğiniz gibi hemde neler neler ; tatlı ve meyve antalyada olduğum içinde meyvede şimdilik sınır tanımıyoruz ne olacak halim bilmiyorum tutamıyorum kendimi :)

dualarımız seninle..inşallah sağlıklı sıhhatli bi şekilde doğar..ne güzel bak kısa bi zaman sonra bebişine kavuşucan

Son düzenleme:
:84::84::84::84:

offff yine darlandım ben
şu hafta bitsin biran önce.

Canımmmmmmmm ne güzel senin son hafta de miiiiiiiiiiii,
Yaa ben çok özlüyorum herkesi, erken tenhalaştı topik yaa

Aaa başka bir doktora daha gidip teyid ettirsene canım

canım benim hayırlısı olsun. doktorun öyle diyorsa vardır bildiği.
sağlıkla kucağına alırsın inşallah. varsın biraz erken olsun.

herkeze slmmmmm ben geldim yine
yaa dün tatlı meselesini kim açmıştı bende dayanamayıp akşam tatlı yaptım iyikide yapmışım valla bayadır yemiyodum

selaaaaam..
aaa ne bu tatlılar falan valla şişersiniz kızlar yapmayın

Canımmmmmmmm ne güzel senin son hafta de miiiiiiiiiiii,
Yaa ben çok özlüyorum herkesi, erken tenhalaştı topik yaa

evet ne bu kimseler girmiyo. küsücem valla hepsine.
son hafta çilekçim ama dayanamıyorum artık.
çıkmam lazım.

Zordur walla tahmin ediyorum, çok az kaldı sabret...
Yaa gerçekten girmiyorlar feci üzülüyorum yaa
Fatma da yok, o nerde biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…