kızlar sizin de canınız sürekli bişeyler yemek istiyo mu? Ya her 10 dk da bi canım bişiler istiyo yemeden duramıyorum
benim istiyo valla. Allahtan işteyim de sınırlıyorum kendimi evde olsam dolabın başından ayrılamam :)
doğru diyosun aslında evde olunca ben kendimi tahmin edebiliyorum.habire yeni tarifler deneyip sonra da oturup yerim..
dıdın dın dıdıdnnnnnnn
evet kızlar,
nst ye bağlandık bebişim hep uyudu onun için baya uzun kaldım bi metre nst kkağıdım oldu
sonra usg ye girdim 2.150 gr çıktı kızım, dr yanılma payı var 2500 civarı olabilir ama bu bebek 40 hafta bekkleyemez, beslenme rezervleri azalıyor, haftaya perşembe kontrol edip doğumu planlayalım dedi...
Allahın izniyle haftaya cuma,cumartesi felan saırım sezaryene gireceğim aslında hiç istemeyerek...
ama drum gayet ciddi bi şekilde bi hekim olarak ben bu riski alamam dedi..
şimdi leyla olmuş bi şekilde eksiklerimizi tamamlamaya çalışıyoz
benim dualarım tüm hamile ve bebişleriyle, siz de dualarınız eksik etmeyin ne olur
herkeze slmmmmm ben geldim yine
yaa dün tatlı meselesini kim açmıştı bende dayanamayıp akşam tatlı yaptım iyikide yapmışım valla bayadır yemiyodum
:84::84::84::84:
offff yine darlandım ben
şu hafta bitsin biran önce.
dıdın dın dıdıdnnnnnnn
evet kızlar,
nst ye bağlandık bebişim hep uyudu onun için baya uzun kaldım bi metre nst kkağıdım oldu
sonra usg ye girdim 2.150 gr çıktı kızım, dr yanılma payı var 2500 civarı olabilir ama bu bebek 40 hafta bekkleyemez, beslenme rezervleri azalıyor, haftaya perşembe kontrol edip doğumu planlayalım dedi...
Allahın izniyle haftaya cuma,cumartesi felan saırım sezaryene gireceğim aslında hiç istemeyerek...
benim dualarım tüm hamile ve bebişleriyle, siz de dualarınız eksik etmeyin ne olur
kalburabastı yaptım
hımmm. yok bak hayret canım çekmedi:) daha çok çikolatalı şeyler istiyorum ben
dıdın dın dıdıdnnnnnnn
evet kızlar,
yaa dün tatlı meselesini kim açmıştı bende dayanamayıp akşam tatlı yaptım iyikide yapmışım valla bayadır yemiyodum
Canımmmmmmmm ne güzel senin son hafta de miiiiiiiiiiii,
Yaa ben çok özlüyorum herkesi, erken tenhalaştı topik yaa
canım benim hayırlısı olsun. doktorun öyle diyorsa vardır bildiği.
sağlıkla kucağına alırsın inşallah. varsın biraz erken olsun.
selaaaaam..
aaa ne bu tatlılar falan valla şişersiniz kızlar yapmayın
evet ne bu kimseler girmiyo. küsücem valla hepsine.
son hafta çilekçim ama dayanamıyorum artık.
çıkmam lazım.
selaaaaam..
aaa ne bu tatlılar falan valla şişersiniz kızlar yapmayın
Zordur walla tahmin ediyorum, çok az kaldı sabret...
Yaa gerçekten girmiyorlar feci üzülüyorum yaa
Fatma da yok, o nerde biliyor musun?
ben açtım. dün künefe yedim bugünde yaş pastaa :) ayy benide delirttiniz en sonunda
Zordur walla tahmin ediyorum, çok az kaldı sabret...
Yaa gerçekten girmiyorlar feci üzülüyorum yaa
Fatma da yok, o nerde biliyor musun?
fatma nın tansiyon düşmüştü galiba dinlenicekti izin alıp eve gidicem diyodu en son evde sanırım
fatma sabah rahatsızdı izin alıp öğleden sonra gelmicekti işe herhalde aldı izni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?