benimde midem acayip yanıyo. su fln içiyorum fayda etmiyo.en iyi gelen elma..
hımm anladım,
devlete hiç gitmedim canım yaa, ama araştırmadan gitme derim hatta şuaralarda başlasan adam seni tanır en azından
benim saframda taş var ya o yapıyo dun biraz değişik şeyler yedim hep haşlama yiyodum sorun olmuyodu böle düzenimi bozarsam midem felaket oluyo ben 8ayımdayım hala cekiyorum sabaha kadar midemden uyuyamadım çok çekiyorum ben midemden :2::2:
ayy ben hayatta elma yiyemem tikim var benim elmaya o sesine hatırlayın ca bile tüylerim diken diken oluyo
kızlar şimdiöğrendim buda sağlıkçınını eşi hamileydi buna işde %80 sakat olucak falan filan dedilerdi erzuruma gittiler olmadı ordan bursaya hep aynı dediler kız inat etti aldırmadı dogmuş bişeyide yokmuş şimdi 3700 dogmuş hemde
ayy bu kadın beni deli edicek yaaa demin annem aradı noldu beni aramışsın diyo dün aramıştım tatlı yapıcaktım ama bişeyini sorucaktım evet aradım dedim napıyosun diyo dedim evi süpürdüm birazdan da yerleri silicem dedim hıı iyi tamam evini temiz tut gelenin gidenin olur doğumda diyo öyle dicene gelde yardım etsene be kadın geliyimde yardım ediyim dicene evini temiz tut yap temizliğini diyo sinir yaaa şeytan diyo hiçbişey yapma evi b..k götürsün diye ama olmuyo işte
bakalım canım yaa tek başıma gitmek istemiyorum eşiminde işleri çok yoğun yerine çalışcak birini bulsak gideriz ama malesef babam da artık işe girdi çalışıyo eskiden babam gidiyodu eşimin yerine bazen ama bakalım olmadı pazartesi fln bakarım ben yanımdaki komşumla pazartesi izinli oluyo çünkü
ayy ne sinir bi durum. benim annede kayınvalide de öyle. aynı seninki gibi. bırak bok götürsün evi.:)
unnadoda üyeliği olan arkadaşlar istek yollayabilirmi
neyse kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın birazdan girerim yine görüşürüz şu yerleri de siliyim sinirimi yerlerden çıkariyim bari napiyim bide kocişi ariyim bakim napıyo
banayaklasmaaaaaa kız gördüm faceten seni :)) maşallah victoria beckham gibi çıkmışsın :)) kardeşimle beraber bakıyoduk da maşallah eşiyle çok yakışmışlar dedik. beni de gruba ekledin mi? gündüz giremiyorum da haberim olmadı..
günaydın cnm ben kullanamıycanı biliyorum belli bir zamanı var onun
sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?