2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benimde midem acayip yanıyo. su fln içiyorum fayda etmiyo.en iyi gelen elma..

ayy ben hayatta elma yiyemem tikim var benim elmaya o sesine hatırlayın ca bile tüylerim diken diken oluyo

hımm anladım,
devlete hiç gitmedim canım yaa, ama araştırmadan gitme derim hatta şuaralarda başlasan adam seni tanır en azından

bakalım canım yaa tek başıma gitmek istemiyorum eşiminde işleri çok yoğun yerine çalışcak birini bulsak gideriz ama malesef babam da artık işe girdi çalışıyo eskiden babam gidiyodu eşimin yerine bazen ama bakalım olmadı pazartesi fln bakarım ben yanımdaki komşumla pazartesi izinli oluyo çünkü

mide de zor anacım allah yardım etsin

bakalım canım yaa tek başıma gitmek istemiyorum eşiminde işleri çok yoğun yerine çalışcak birini bulsak gideriz ama malesef babam da artık işe girdi çalışıyo eskiden babam gidiyodu eşimin yerine bazen ama bakalım olmadı pazartesi fln bakarım ben yanımdaki komşumla pazartesi izinli oluyo çünkü[/QUOTE]

ay bende kontrollere bile tek gidince kendimi çok yalnız hissediorum illaha eşim olacak, olmazsa hastaneden eve giderken hemen musluklar açılıo benim :) halbuki hastaneyle ev de 10 dk.

kızlar ben cıkıyorum kustum azcık uzancam bal yemiştim o bile iyi gelmiyor mideme ben ne yiycem yaa
yumurta bilem yiyemiyorum

kızlar şimdiöğrendim buda sağlıkçınını eşi hamileydi buna işde %80 sakat olucak falan filan dedilerdi erzuruma gittiler olmadı ordan bursaya hep aynı dediler kız inat etti aldırmadı dogmuş bişeyide yokmuş şimdi 3700 dogmuş hemde

ayy bu kadın beni deli edicek yaaa demin annem aradı noldu beni aramışsın diyo dün aramıştım tatlı yapıcaktım ama bişeyini sorucaktım evet aradım dedim napıyosun diyo dedim evi süpürdüm birazdan da yerleri silicem dedim hıı iyi tamam evini temiz tut gelenin gidenin olur doğumda diyo öyle dicene gelde yardım etsene be kadın geliyimde yardım ediyim dicene evini temiz tut yap temizliğini diyo sinir yaaa şeytan diyo hiçbişey yapma evi b..k götürsün diye ama olmuyo işte

ne güzel sevindim onun adına..demekki %20 ihtimal tuttu. allah hepimizin bebişlerine sağlık versin inşallah..

ayy ne sinir bi durum. benim annede kayınvalide de öyle. aynı seninki gibi. bırak bok götürsün evi. :)

ay bende kontrollere bile tek gidince kendimi çok yalnız hissediorum illaha eşim olacak, olmazsa hastaneden eve giderken hemen musluklar açılıo benim :) halbuki hastaneyle ev de 10 dk.[/QUOTE]

ayyy evet yaa çok koyuyo banada tek gidince illaki beraber gidelim diyorum gülüm ben nasıl geliyim arabayı vercek adam yok baban da artık çalıyo diyo napalım idare edicez artık bende senin kadar merak ediyorum sen hastaneye gittiğinde sana ulaşamayınca deli oluyorum diyo yaaa

ayy ne sinir bi durum. benim annede kayınvalide de öyle. aynı seninki gibi. bırak bok götürsün evi. :)

allaha şükür kaynanam öyle değil kuzum yapılcak işin varsa yapalım diyo ben yok dedğim halde kadın girişiyo valla dip bucak yapıyo sağolsun bide kendi anneme bak evini temiz tut temizliğini yap diyo ne sinir yaaa bazen diyorum acaba evlatlık falan mıyım diye ama değilim de niye böyle bu kadın yaaa babamı arayıp söylesem baba gel yadım et diye adam koşa koşa gelir valla

neyse kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın birazdan girerim yine görüşürüz şu yerleri de siliyim sinirimi yerlerden çıkariyim bari napiyim bide kocişi ariyim bakim napıyo

neyse kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın birazdan girerim yine görüşürüz şu yerleri de siliyim sinirimi yerlerden çıkariyim bari napiyim bide kocişi ariyim bakim napıyo

canım senin yazdıklarını her okuduğumda üzülüyorum. bi insanın annesiyle arasının iyi olamaması çok üzücü. belli ki sen de üzülüyorsun. hiç karşılıklı konuşmayı denedin mi? anne neden böyle diye..

banayaklasmaaaaaa kız gördüm faceten seni :)) maşallah victoria beckham gibi çıkmışsın :)) kardeşimle beraber bakıyoduk da maşallah eşiyle çok yakışmışlar dedik. beni de gruba ekledin mi? gündüz giremiyorum da haberim olmadı..

:)))) ay hiç gülceem yoktu victorianın şişmişi :))) sağol canım benim teşekkür ederim :) ekledim seni gruba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…