2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrr esradan haber varmı dün akşam kötüydü,
acile falan gitmişti????

birce geçmişe göz attım ama, açtımı esra??????????

günaydınn herkesee:) biraz geç oldu ama .dün gördüm okudum hastaneye kalkmıs arkadasları durumları ıyıymıs neysekı cok uzuldumm korktumm bende dr gıttımm gecen gun 7 bucuk aylık olmus dedı 1580 kılosu dedı tecrubelıler nasıl kılosu ıyımı bebısımın ? bırde ben normal dogum dusunuyordum sezeryan yapma taraftarı bır ton sey annattı bu konuda aklım karıstııı ??? paylasmak ıstedımmm

Aaaa ben şimdi girdimmm,
okumadım da geçmişi, neden gitti acile nesi vardı?

kaç gündür kendini parçalıyodu temizlik yapıcam diye,
bebek aşağı inmiş sanırım, dün çok yoğun akıntım var filan yazmış,
sonrada komşusuyla acile gitmiş serum verilmiş galiba,
benimde bildiklerim bu kadar çilekçim...

kimsenin bilgisi yok galiba????
gece doğum yapmış olmasın

Ay çok geçmiş olsun ,
Allah korusun yaa yapmamıştr zaten hep öğleden sonra giriyordu
okumuştum doğru halıları falan sildim diye yazmıştı
ne gerek var ama yazık yaaaa

sabah uyandığımda burnum kanamış ya size de oluyormu?gerçi doktorum gebelikte normal olduğunu söylemişti balık yağı kullanırken daha sık oluyordu bende ara verdim ama yine oluyor

sabah uyandığımda burnum kanamış ya size de oluyormu?gerçi doktorum gebelikte normal olduğunu söylemişti balık yağı kullanırken daha sık oluyordu bende ara verdim ama yine oluyor

normal olarak kanamdı hiç ama her hapşurduğumda kanlı mukus geliyo bende de. ama nırmal olması çünkü damarlardaki basınç arttıı.

bebişin mobilyalarını neyle silmek gerekiyor?temizliğe başlamam gerek ama karar veremedim

normal mobilyalarını neyle siliyosan onunla sil canım o kadar abartmaya gerek yok. çok titizlenmeyin daha çok hasta olurlar bu sefer...

benide faceteki gruba eklermsinz ne yapmam lazım acaba

2011 Haziran anneleri diye arat facebookta 2 tane çıkıyo zaten grup olanı bizimkisi sen daveti yolla ben eklerim seni..

bende ilk günlerden beri var burun kanaması.burnumun kanamadığı zaman yok yani.çok normalamiş..

eee ben daveti nasıl yollucammmm?

eee ben daveti nasıl yollucammmm?

2011 haziran anneleri diye arattığın zaman 2 tane çıkıyo biri topluluk onun yanında beğen butonu çıkıyo diğeri grup yani bizimki onun yanına da katılma isteği butonu çıkıyo. sen katılma isteği butonuna tıklıcaksın..

kızlar p.tesi gecesi bende hastanede ayttım serum yedm ilaç filan da tabi yine enfeksiyon cıktı bobreklerım şişmiş bu 3 oluo ya her ay tarihini sasmıo cıkıo..cok fena agrısı oluo bide bu sefer kasıklarımdada agrı cok oldu sancı zannettım ama deilmiş neseki..bebegn cigerini geliştrmek içn de igne vurdular erken dogum ihtimaline karsı inş.bidaha tekrarlamaz

çok geçmiş olsun.. inşallah erken doğmaz.. az daha sabretsin sıpacık...

kızlar sizin de canınız sürekli bişeyler yemek istiyo mu? ya her 10 dk da bi canım bişiler istiyo yemeden duramıyorum

hemde nasıl istemezmi bu aralar çok fenayım tatlıyla başım dertte

al benden de o kadar.bende çoğunlukla tatlı yiyorum. ama yerken de korkuyorum. çünkü diyolarki tatlı bebeği hareketlendirdiğinden erken doğuma yol açar, kordon dolanır. vs. korka korka yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…