:)))) ay hiç gülceem yoktu victorianın şişmişi :))) sağol canım benim teşekkür ederim :) ekledim seni gruba
kızlarrrrr esradan haber varmı dün akşam kötüydü,
acile falan gitmişti????
birce geçmişe göz attım ama, açtımı esra??????????
Aaaa ben şimdi girdimmm,
okumadım da geçmişi, neden gitti acile nesi vardı?
kaç gündür kendini parçalıyodu temizlik yapıcam diye,
bebek aşağı inmiş sanırım, dün çok yoğun akıntım var filan yazmış,
sonrada komşusuyla acile gitmiş serum verilmiş galiba,
benimde bildiklerim bu kadar çilekçim...
kimsenin bilgisi yok galiba????
gece doğum yapmış olmasın
sabah uyandığımda burnum kanamış ya size de oluyormu?gerçi doktorum gebelikte normal olduğunu söylemişti balık yağı kullanırken daha sık oluyordu bende ara verdim ama yine oluyor
bebişin mobilyalarını neyle silmek gerekiyor?temizliğe başlamam gerek ama karar veremedim
benide faceteki gruba eklermsinz ne yapmam lazım acaba
sabah uyandığımda burnum kanamış ya size de oluyormu?gerçi doktorum gebelikte normal olduğunu söylemişti balık yağı kullanırken daha sık oluyordu bende ara verdim ama yine oluyor
eee ben daveti nasıl yollucammmm?normal mobilyalarını neyle siliyosan onunla sil canım o kadar abartmaya gerek yok. çok titizlenmeyin daha çok hasta olurlar bu sefer...
2011 Haziran anneleri diye arat facebookta 2 tane çıkıyo zaten grup olanı bizimkisi sen daveti yolla ben eklerim seni..
bende ilk günlerden beri var burun kanaması.burnumun kanamadığı zaman yok yani.çok normalamiş..
eee ben daveti nasıl yollucammmm?
kızlar p.tesi gecesi bende hastanede ayttım serum yedm ilaç filan da tabi yine enfeksiyon cıktı bobreklerım şişmiş bu 3 oluo ya her ay tarihini sasmıo cıkıo..cok fena agrısı oluo bide bu sefer kasıklarımdada agrı cok oldu sancı zannettım ama deilmiş neseki..bebegn cigerini geliştrmek içn de igne vurdular erken dogum ihtimaline karsı inş.bidaha tekrarlamaz
çok geçmiş olsun.. inşallah erken doğmaz.. az daha sabretsin sıpacık...
kızlar sizin de canınız sürekli bişeyler yemek istiyo mu? ya her 10 dk da bi canım bişiler istiyo yemeden duramıyorum
hemde nasıl istemezmi bu aralar çok fenayım tatlıyla başım dertte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?