O espriydi canım:)))))
aşağıda durupda yazmayanlara takılıyorum öyle :)))))))))))))
bende bulamadım yaaa
2011 haziran anneleri diyince burası geliyor....
kızlar benim bebiş sağ kaburgama dayıyor ayaklarını..otururken de yatarken de batıyor..size de oluyor mu?
birşey sorucam ya arkadaşım 24 hafatalık gebe bebişin beyninde kitle gibi bir şey varmış.doktor bebiş büyüdükçe geçecek demiş bilgisi olan var mı?
birşey sorucam ya arkadaşım 24 hafatalık gebe bebişin beyninde kitle gibi bir şey varmış.doktor bebiş büyüdükçe geçecek demiş bilgisi olan var mı?
canım bence çok önemli kimyasal ürün kullanma.sırf boya kullanmadıkları için ben bebişimin mobilyasını çilek mobilyadan aldım.sabun tozuyla önce silicem sonrada kuruluycam.bana herkes öyle yap dedi.benden tavsiyeebebişin mobilyalarını neyle silmek gerekiyor?temizliğe başlamam gerek ama karar veremedim
ahh kanamzmı hemde şakır şakır kanıyor ama normal diyor herkes.sabah uyandığımda burnum kanamış ya size de oluyormu?gerçi doktorum gebelikte normal olduğunu söylemişti balık yağı kullanırken daha sık oluyordu bende ara verdim ama yine oluyor
aa ne kadar pahalı.geçen gün joker mağazasında anne çocuk günleri varmış.2 tane küçük boy aldım.küçük boy 20tlden 9.90 a düşmüş bende 2 kutu aldım.2 kutuda hastanem veriyomuş bence yeter de artar bile..sizler başladınızmı şimdiden sürmeye..kıslar eşime dun eczaneden lansinoh kremi sordum 39 tl demişler getirtecekmiş eczacı 20 tl ye almıştınız demi siz
selam sevgılı anneler
bende de vardı 2 tane koroepüleksüs kisti (adını okuduğum gibi yazdım :) ) 28. haftada geçti. normalmiş yani.
selam. nerdeydin kız?
canım bence çok önemli kimyasal ürün kullanma.sırf boya kullanmadıkları için ben bebişimin mobilyasını çilek mobilyadan aldım.sabun tozuyla önce silicem sonrada kuruluycam.bana herkes öyle yap dedi.benden tavsiyee
ahh kanamzmı hemde şakır şakır kanıyor ama normal diyor herkes.
aa ne kadar pahalı.geçen gün joker mağazasında anne çocuk günleri varmış.2 tane küçük boy aldım.küçük boy 20tlden 9.90 a düşmüş bende 2 kutu aldım.2 kutuda hastanem veriyomuş bence yeter de artar bile..sizler başladınızmı şimdiden sürmeye..
canım bence çok önemli kimyasal ürün kullanma.sırf boya kullanmadıkları için ben bebişimin mobilyasını çilek mobilyadan aldım.sabun tozuyla önce silicem sonrada kuruluycam.bana herkes öyle yap dedi.benden tavsiyee
ahh kanamzmı hemde şakır şakır kanıyor ama normal diyor herkes.
aa ne kadar pahalı.geçen gün joker mağazasında anne çocuk günleri varmış.2 tane küçük boy aldım.küçük boy 20tlden 9.90 a düşmüş bende 2 kutu aldım.2 kutuda hastanem veriyomuş bence yeter de artar bile..sizler başladınızmı şimdiden sürmeye..
ayyyyy kız ne yapacaksın 4 kutu lansinohu???
inşallah ne yara ol nede kullan,
bu arada ikimizde 32+1 iz şimdi dikkatimi çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?