2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim bebiş sağ kaburgama dayıyor ayaklarını..otururken de yatarken de batıyor..size de oluyor mu?

birşey sorucam ya arkadaşım 24 hafatalık gebe bebişin beyninde kitle gibi bir şey varmış.doktor bebiş büyüdükçe geçecek demiş bilgisi olan var mı?

cok gecmıs olsun bnm de arkadasıma 25.haftada buyuk ultrasonda demıslerdı ama gecer dedıler dogdu hıc bıseyı yok ıns allahın ıznıyle gecer

birşey sorucam ya arkadaşım 24 hafatalık gebe bebişin beyninde kitle gibi bir şey varmış.doktor bebiş büyüdükçe geçecek demiş bilgisi olan var mı?

bende de vardı 2 tane koroepüleksüs kisti (adını okuduğum gibi yazdım :) ) 28. haftada geçti. normalmiş yani.

canım bir bilgim yok geçmiş olsun hem doktor da demiş buyudukçe geçer diye geçecektir umarım

bebişin mobilyalarını neyle silmek gerekiyor?temizliğe başlamam gerek ama karar veremedim
canım bence çok önemli kimyasal ürün kullanma.sırf boya kullanmadıkları için ben bebişimin mobilyasını çilek mobilyadan aldım.sabun tozuyla önce silicem sonrada kuruluycam.bana herkes öyle yap dedi.benden tavsiyee
sabah uyandığımda burnum kanamış ya size de oluyormu?gerçi doktorum gebelikte normal olduğunu söylemişti balık yağı kullanırken daha sık oluyordu bende ara verdim ama yine oluyor
ahh kanamzmı hemde şakır şakır kanıyor ama normal diyor herkes.
kıslar eşime dun eczaneden lansinoh kremi sordum 39 tl demişler getirtecekmiş eczacı 20 tl ye almıştınız demi siz
aa ne kadar pahalı.geçen gün joker mağazasında anne çocuk günleri varmış.2 tane küçük boy aldım.küçük boy 20tlden 9.90 a düşmüş bende 2 kutu aldım.2 kutuda hastanem veriyomuş bence yeter de artar bile..sizler başladınızmı şimdiden sürmeye..

ayyyyy kız ne yapacaksın 4 kutu lansinohu???
inşallah ne yara ol nede kullan,
bu arada ikimizde 32+1 iz şimdi dikkatimi çekti

buyuk şehirde olmanın avantajı joker yok burda mecburen ecz alcaz canım

ayyyyy kız ne yapacaksın 4 kutu lansinohu???
inşallah ne yara ol nede kullan,
bu arada ikimizde 32+1 iz şimdi dikkatimi çekti

inşallah gerek kalmaz canım ama küçük boylarından aldım zaten ve artık başla sürmeye diyolar.bilgin varmı bu konudA.EVET canım haftamız aynı sat 22 eylül o zaman seninde.benimki kız seninki ne bu arada.ben doktordaydım bugün 2kilo 76 gr olmuş minik kızım ve 44 cm.doktor 2 haftada 1 çağırıyor artık seninki ne alemde boyu posu:)

kızlarrr bısey sorucam sabaktan berı malum malatyalıyım kayısı bahcesıne daldım yedım yedım yedım sımdı karnım agrıyo ne yapsam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…