kızlarrr bısey sorucam sabaktan berı malum malatyalıyım kayısı bahcesıne daldım yedım yedım yedım sımdı karnım agrıyo ne yapsam yaa
kızlarrr bısey sorucam sabaktan berı malum malatyalıyım kayısı bahcesıne daldım yedım yedım yedım sımdı karnım agrıyo ne yapsam yaa
wc den çıkma bence :)
ohh nasıl canım istiyor bir bilsen zerdali haline bayılırım.kayınvalidemlerinin hemen evlerinin önünde var balkondan yiyebiliyosun ama gitmiyoruz artık hem yola dayanamıyorum hem de azıcık gıcığım gitmiyorum..soda iç canım..
jokerin sitesinden aldım ben 29 tl.kıslar eşime dun eczaneden lansinoh kremi sordum 39 tl demişler getirtecekmiş eczacı 20 tl ye almıştınız demi siz
birceydi canım..
buyuk şehirde olmanın avantajı joker yok burda mecburen ecz alcaz canım
aklıma gelmişken bebişlerinizin tüm kıyafetlerini mi yıkadınız?bizim burda bebek çeyizi yapıyorlar bir sürü eşya alınıyor 3-4 yaşında giyebilecekleri falanda oluyor abartıyorlar.bide kız annesi şunları getirmiş erkek annesi bunları almış diye ayırıyorlar.üstelikte özeliklede bakmaya geliyorlar
aklıma gelmişken bebişlerinizin tüm kıyafetlerini mi yıkadınız?bizim burda bebek çeyizi yapıyorlar bir sürü eşya alınıyor 3-4 yaşında giyebilecekleri falanda oluyor abartıyorlar.bide kız annesi şunları getirmiş erkek annesi bunları almış diye ayırıyorlar.üstelikte özeliklede bakmaya geliyorlar
internetten alışveriş yapıyorsan sitesinden alabilirsin canım. ben öyle yaptım. 60lı göğüs pedi de 10 liraydı. ondan da aldım.
ilk kez duydum çeyizişini:)) ben ilk aylar giyeceklerini yıkadım. kışın giyeceklerini yine kirlenir diye yıkamadım.aklıma gelmişken bebişlerinizin tüm kıyafetlerini mi yıkadınız?bizim burda bebek çeyizi yapıyorlar bir sürü eşya alınıyor 3-4 yaşında giyebilecekleri falanda oluyor abartıyorlar.bide kız annesi şunları getirmiş erkek annesi bunları almış diye ayırıyorlar.üstelikte özeliklede bakmaya geliyorlar
ben yapıyorum eşim kızıyor guvenmiyor oyuzden yapamıyorum canım
kışlık yazılık herseyını yıkadım ben bırcecım yaa bısey sorayım bu ara basım cok agrıyor sendede oluyomu
kızlar bişe sorcam bu kremi neden alıyosuzunz fazla geri sayfaları okumadım ama merak ettim ne işe yarıyor hiç duymadım da
yok canım. aslında sinüzitim de var eskiden daha çok ağrırdı başım. ama hamile kaldığımdan beri hiç ağrımadı çok şükür. her şeyi bulmakta üstümde yoktur aslında ama nasıl olduysa artık:))) minoset falan içsen işe yaramıyor mu??
hıc bılmıyorum tatlım hıc agrı kesıcı kullanmadım korkuyorum yaa
hadi ay duymamıştım bide benim ikinci bebegim demekki ozaman ihtiyaç olmamış ama bir yere yazıyım aklımda bulunsun lazım olursa alırım saol canım pekala emzirirken bir sıkıntı olmazmı yani süte bebege bir zarar verirmiemzirirken göğüs uçları çatlayıp çok acıyormuş ya onun için canım. herkes lansinohu öneriyor.
ben de hiç kullanmadım ama minosetin bir zararı yok. doktorlar da veriyor zaten. topikten de içenler çok oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?