2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

doktora sormadan aldım ben ama olmaz herhalde. bunun için üretilmiş sonuçta:)

ben de hiç kullanmadım ama minosetin bir zararı yok. doktorlar da veriyor zaten. topikten de içenler çok oluyor.

canım benim de bacaklarım da çok ağrı olmuştu dr sakın ağrı kesici falan içme dedi yani bana vermedi dayan dedi ama genede sen bilirsin bi ara sor drunu yada dayanabiliyosan dayan şurda az kaldı zaten karanlık biryere git yat bendede migren varda şükür hamilelik boyunca olmadı allah yardımcın olsun

sagol canım bı bakayım gecmezse ıcerım artık cok agrıyo cunku

geçen gün tvre bi hocadan dinledim yani doğru bir hocadan yeni doğan bebeginize kendi parmağınızı zemzem suyuna batırın daha sonra hurmaya değdirin bebegin üst damağına parmağınızı hafifçe değdirin onun tadını almasını sağlayın dedi sünnetmiş ben zaten yanıma zemzem suyunuda hurmayıda aldım hurmayı kendim yiyicem sütü artırıyormuş zemzemide bebeğin ağzını değdirmek için çantama koymuştum aklınızda bulunsun

bende yok da escoolda varmış. ona yazmıştım ben ama içmesin o zaman.

Valla arkadaşım benimde ikinci bebeğim bende yeni duydum ama o tür şeyleri şimdiden alıp koymaya ne gerek var anlamadım, belki ihtiyaç olmayacak, göğüsler çatlamazsa gerek yok ki, birde millet pişik kremi almış bisürü ona da gerek yok ki bence belki bebek pişmiycek.. Benim kızımda hiç pişik olmadı mesela.. Birde doktor yazsa bunları daha iyi olmaz mı.. . Birde bazı kremleri göğüs için olan pişik için olan falan sigorta da karşılıyor neden kozmetik olana para verelim ki..

Son düzenleme:

doğru söylüyosun pişik için en iyi krem zaten tam ismini hatırlamıyorum ama heralde bepantolmu ne var mavi renkte olan devlet karşılıyor ondan daha iyi si yok bence tabi benim kız 9 yaşında şimdi ama onu kullanırım gene heralde

aldığın marka lansinoh mu?ne zaman almıştın?şimdi baktım 39 tl diyo.geç mi kaldım??

ben de lansinoh aldım 39 yerine 19a düşmüştü. canım oğu mağazada indirimde, mothercarede falan da %50 idi. internetten bilemiyorum mağazalaraa bakmak lazım. bence bi bak, bulamazsan da bekle arada indirime giriyorlar %50.

tamam o zaman bekleyim biraz daha..teşekkür ederim:)

ben önümüzdeki hafta gidicem dr a canım,
öğreniriz o zaman boyunu posunu:)))
benimkide kız bebek, sanırım benimde kontroller 2 haftaya düşer..

Merhaba kızlar giremedim bugün hiç bebekpoyrazdan haber varmı dün sancısı vardı naptı acaba

bende özellikle onun için açtım denizcim, ama sanırım halaa bi haber yok

haaa!birce senin resmi gördüm bugün,
hiçde suratsız değilsin kız :))))
çok naif ve hoşsun bence

aa doğurdu mu naptı bu kız en son dün yazmış neyse öğreniriz heralde yarına:44:

aa doğurdu mu naptı bu kız en son dün yazmış neyse öğreniriz heralde yarına:44:

doğurduysa yarın eve gelir heralde...
gerçekten merak ediyorum, durumu önemli olmasa çokdan gelirdi buraya,
endişeliyim..

aaa bende merak ettim bende baktım, bence de çok hoşsun canım..

öyküm ne haber, nasıl gidiyo??

aldığın marka lansinoh mu?ne zaman almıştın?şimdi baktım 39 tl diyo.geç mi kaldım??
ben oraya yanlış yazmışım 20 liiraya aldım. jokerin internet sitesinden, geçen hafta aldım. bitmiş mi ki kampanya?
haaa!birce senin resmi gördüm bugün,
hiçde suratsız değilsin kız :))))
çok naif ve hoşsun bence

sağol canım. zaten bugüne kadar kimse dememişti öyle, duy bunu yakamooozz
bu arada geçmişte bana yazmışsın, şimdi okudum,bugün hep açıp kapatmak zorunda kaldım, çok az girdim,esrayı görmedim hiç.inşallah iyidir. belki eşi yatırıyordur sürekli.adam sinilerlenmiş iyice. ayrıca sana da kızdım.sen de dahil esraya neler dedik, halı silmişsin. yaw azcık düşünün şu bebekleri

kız belki inanmıycan:)))esrayı göremeyip, telaş edince kafamı temizlikle topladım:))))
ne yapiim benim ilacımda bu, oturup düşündükçe daha kötü oluyorum...
yanlışlıkla başka resmemi baktıki yakamoz :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…