2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende onu soracaktımda canın sıkılmasın dye soramadım ohh bende rahatladım..tontişim benim....

ayyy bebişim bir de bana sor
yüreğim ağzımdaydı sabahtan beri. diken üstünde. dokunsan ağlayacaktım.
ama yok bişey çok şükür.
allahım kimseleri böyle korkutmasın.
magnezyumu da içtim ağrılarım azaldı. keyfim yerine geldi

Son düzenleme:

belliydi sabah anlıyorum seni.. kız magnezyumla calsium çok hoşuma gidiyo gazoz içiyormuşum gibi oluyo

Merhaba kızlar size birşey sorcam tansiyonumu ölçtügümde normal çıkıyor.12/7 11/7 11/6 gibi..fakat nabız'ım 120 lerde çıkıyor şuanda 33 haftadayım normal mı acaba ...birde son 1 hafta aşırı bir terleme oluyor..sizlerdede nabız böyle cıkıyormu

belliydi sabah anlıyorum seni.. kız magnezyumla calsium çok hoşuma gidiyo gazoz içiyormuşum gibi oluyo

ben pek severek içemiyorum fatmacım.
ama ne çare. dikiyorum kafaya :)

nabzımı hiç saymadım canım. şu an kaç olması gerektiğini bilmiyorum.
ama terleme ve sıcak basması bende de var.
yanıyoooooommmm....

banada sıcak basması oluyor terliyorum gece üzerimi örtmeden yatıyorum.nabzım benimde yüksek tansiyonum normal.troid şikayeti olanlarda bazen çarpıntı olabiliyor

herkese merhaba
şükür girebildim bugün

fatma nasıl oldun canım gittinmi dr

fmg ne oldu canım kanamadan filan bahsetmişsin bişey yok dimi

bebişimin cicilerini yıkamaya başladım kızlar.hassas programda ve çamaşır yıkama torbasının içinde yıkıyorum kısa programda kurutma makinesine atıcam ki iyice dezenfekte olsun sonrada ütüleyeceğim.beyazlar açık renkliler ve koyu renkliler olmak üzere 3 e ayırdım.kabanını ayrı yıkayacam.battaniyelerini alt açma ünitesini de ayrı.bir de havluları var tabii.ohh ohh kaç makine oldu:)çarşaflarını yorganını pike takımını ve duvar bariyerlerinide ayrı yıkarım.yünlüleri elimde değil annem ve ablalarım geitrdiğinde yıkayacağım onlarıda..off off ne iş ne işş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…