2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kıslar herkes iyidir umarım benim karnım artık hep taş gibi sert normal mi

benimde son zamanlarda sertleşiyo bazen.ama sürekli değil ara ara.geceleri çişe giderken özellikle))doktorum son derece doğal bakıyo bu tarz sıkıntılara.endişelenmeni gerektirecek bi durum olduğunu düşünmüyorum.bu saatten sonra hareketlerini düzenli takip etmem istendi benim.bunun dışında su kanama sancı olmadığı sürece tehlike yok denildi.

AMA NORMAL Bİ GEBELİK İÇİNDE BU SIKINTILAR NORMAL.SU AZLIĞI,ERKEN DOĞUM RİSKİ ETXRA BAŞKA Bİ SIKINTILI DURUM VARSA GEBELİĞİNDE BU TAŞ GİBİ KESİLMESİ OLAYINI DA TABİKİ DİKKATE ALMALISIN.

kızlar biz geldik yemekten szie ne anlatıcam gece hilmi uyurken tabi sağ yanagımı bi avuçladı ama tırnakları olsa yüzümü parçalardı bi kalktım korkuyla oda çığlığıma uyandı benim adam meğersem rüyasında bize köpekler saldırıyormuşda ondan koruyomuş bizi köpeğin yüzünü parçalayacakmış ama gerçektede nerdeyse benim yüzümü parçalayacaktı.. adam ne oldugunu bilemedi bende özür dileyip durdu öptü falan ama dedim niyeti bozdun öldürecen ehrhalde beniD:

fatmam ayrı yat bence sen bacım az kaldı n eolur ne olmaz

zatn şurda ne kadr kaldı ki osmaniyeye gidicem yaa özlerim kız ben ayrı yatmam ben kavuşacam diye çok ugraştım yatamam valla ayrı gayriD:D:

yatma ayrı yatma soğutma adamı iyice :) zaten yarım dünya halindeyiz bide yatağı ayırırsak...

Son düzenleme:
hayırlı cumalar arkadaşlar
bugün bol bol dua ettim özllikle, hem kendim hem tüm hamileler hem de bebiş isteyen ama elde edemeyenler için....dilerim kabul olur....inşallah kızım ve onun gibi erken doğmak durumunda olan tüm bebişleri Allahım ailelerine sağlıkla bağışlar...şu an kendi sezaryen korkumdan geçtim, kızım sapasağlam doğsun, küvöze felan girmeden kavuşalım, sütümü içebilsin, büyüyebilsin diye dua edip duruyorum...tabii bu dileklerim herkes için, söylememe gerek yok...
bunun dışında doktorcum "gözünü sevim bu hafta da bekle, bebiş ele avuca gelsin" dediği için ev işi yapmıyorum. zaten haftaya muhetemelen kadın gelir büyük temizlğe..
bi ara hastane çantamı da yerleşsem iyi olur. eksiklerimi de alayım
bi yandan heyecanlıyım bi yandan da aşırı rahatım heee

Allah kabul etsin canım... bizim dualarımız sizinle bişeycik olmaz kuzucuk bekler inş. dikakt et sende

arkadaşlar epidural sezeryanı öneririm .ancak önemli olan anestezi doktorunun iyi olması.tanıdığım çoğu kişi epidural oldu gayet memnunlar doğumdan hemen sonra emzire biliyorsun,bebişi ilk sen görüyorsun,anestezi etkisi devam etteiği için ağrı hissetmiyorsun.birçok artısı var.hem ameliyat esnasında konuşuyorsun espiler falan yapılıyor rahatlatmaya çalışıyorlar.

Kihkihkihhh Aynenn canim yaa, ben de ona tutunarak donuyorummmmm. yazdigini okuyunca cok guldummm. Tekim saniyordum meger sen de bendenmissinnnn:)

bende öyle dönebiliyorum ancak .geçen arkadaşlarla buluşmuştuk uyuyabiliyor musun falan diye sordular benim kide taklidi mi yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…