2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yarın kimseler olmaz. ondan şimdiden yazayım haberiniz olsun.
pazartesi sabah doktora gidicem. raporumu alıp iş yerime getirmem gerekiyor.
yani o gün giremeyeilirim.
merak etmeyin bacılarım :)

3 hafta kala tekrar mı rapor alınıyo?

kullananlar memnun mu acaba?
ben de sipariş veriyim o zaman.

valla kimdi hatırlamıyorum ama memnun olduğunu yazmıştı. bebeşin çorapları, eldivenleri küçük ya makinaya sıkışıyomuş.fileye atıp yıkamak o açıdan avantajlıymış.

valla kimdi hatırlamıyorum ama memnun olduğunu yazmıştı. bebeşin çorapları, eldivenleri küçük ya makinaya sıkışıyomuş.fileye atıp yıkamak o açıdan avantajlıymış.

anladım. alıyım ben de gerekli bişey. hem çok yıpranmaz kıyafetleri.

amin canım..

sen de evde olmanın tadını çıkart bakalım. bugünlerimizi de arıcaz çünkü:)

hemde nasıl arıycaz.
bebişlerin peşinde koşmaktan şaftımız kayıcak.

kızlar yarın kimseler olmaz. ondan şimdiden yazayım haberiniz olsun.
pazartesi sabah doktora gidicem. raporumu alıp iş yerime getirmem gerekiyor.
yani o gün giremeyeilirim.
merak etmeyin bacılarım :)

fmg cım o gur carsısında vardır yıkama aletii oraya bakabılırsınnn...
banada bı arkadasım aldırdı lazım oluyomussss

kullananlar memnun mu acaba?
ben de sipariş veriyim o zaman.

sırf bu torba için kargo parası vermene gerek yok bence . tahta kalecilerde 1 lira ve aynı ürün. iç malzemeyi bilemem ama görüntü aynı. ben tahtakaleden aldım ve kıyafeetleri yıkarken bayağı kullandım. memnunumm...

kızlar merhaba, 1 hafta annem burdaydı bebişin odasını hazırladık o burdayken giremedim pazartesi günü gitti o günden beri giremediğim zamana yazdıklarınızı okumakla geçti:))) öldüm valla:)

bu arada bugün doktora gittim benim tosun 3300 olmuş şok oldum. nst ye bağladı bişey çıkmadı her hafta bağlıyacakmış bundan sonra. birde magnezyum hapını kesti artık yavaş yavaş kasılmalar başlasın vücüt kendini doğum hazırlasın dedi..

öptüm hepinizi

fmg cım o gur carsısında vardır yıkama aletii oraya bakabılırsınnn...
banada bı arkadasım aldırdı lazım oluyomussss

valla yarın gidebilirsem bir bakıyım.

kızlar ben perdeciden almıştım o torbalardan boncuklu perdelerimi yıkamak için,bedeva veriyolar.

oyyyy oralara gitmem çok zor.

ayyyy ayakalrım okadar sıstıkıı yakında esımın ayakkabılarını gıycemmmmm fıl ayak benımkıler

sen de mi ödem yaptın.
ayakkabılarım hala geliyor. kendimi şanslı hissediyorum.

Son düzenleme:
benimde çok fena şişiyo canım 37 no ayakkabı giyerken 39 giymeye başladı. o kadar çok şişiyo ki doktor tahlil filan yaptırdı ama hamilelikten başka bişey yok dedi.. bolbol uzat dinlen ayakta kalma dedi:)

anaaaam tosun maşallah.
ben hala içiyom magnezyumu. pazartesi sorayım ben de.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…