2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bazı kadınların iç karınları geniş olurmuş.öndandır belki belli olmamamsı.ama topuklu kısmına katılıyorum.bende yürüyemiyordum 2,5 3 aylıkken belim ağrıyordu.daha hiç giymedim...
ben hala giyiyorum hemde 10cm filan yani az değil, uzun süre yürümezsemde rahatsız etmiyor senelerdir topuklu giydiğimden sanırım bence alışmış olmakla alakalı ...

aa çok yakın ne güzel ne güzel iki bebişimiz daha geliyo demek sağ salim doğarlar inşallah

siteden foto eklemek için ; mesaj penceresinde yukarıda ataç şekli gibi bişy var ( hani şu defter maşası gibi olan ) oraya tıkla bi pencere açılacak pencerenin sağ üst köşesinde yazan dosya ekle ye tıkla dosyaları seç e tıklayıp masaüstünden resimleri seç sonra pencerenin altında yazan upload et sekmesine tıkla en son hemen yanında yazan içeriğe ekle yi tıkla (resim linkleri mesaj pencerene ekleniyor ) bu kadar :))

burdan anlatınca çok uzun gibi görünüyor ama çok basit aslında tüm sekmeler yanyana zaten görürsün ekle mutlaka bebişleri merak ederisss

ben geldiiiimmm günaydııınnn
dün dr a gittik kontrolümüz vardı minik kızım 2.100 gr olmuş ama 1 hafta geriden geliyo dedi dr sizce stresten kanaklanan bişey mi ilk defa böyle bişey çıktı. çünkü herşey normal gidiyodu. şu sıra biraz stresliyim de acaba ondan mıdır ki ???

benim kız doğum şeklini almış ama 1 hafta geriden geliyo dedi dr um ilk defa oldu oda önceden herşeyi normaldi 2.100 gr olmuş

hadi yaa nazar değiyor kız merve sorma benim de bi önceki gittiğimde 2231 di ya 2156 ya düşmüş boy atmış bu arada... anlamadım valla nazar değiyor dikkatli olmak lazım... benim doğum şklini 28 haftadan itibaren almıştı zaten...

evet yaaa bende diyorum acaba stresten fln mı oldu diye ama dediğin gibi nazarda olur ayyy bi sağsalim doğsalardı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…