tamam canım yardım isteyebilirim.ben çıkıyorum.erken kalkıcam.tüm işlerimi ayarlamam lazım.malum bir süre evden uzak olucam.çamaşır ütü filan bırakmamalıyım.sizleri özliycem.iyi geceler hepinize.
ben hala giyiyorum hemde 10cm filan yani az değil, uzun süre yürümezsemde rahatsız etmiyor senelerdir topuklu giydiğimden sanırım bence alışmış olmakla alakalı ...bazı kadınların iç karınları geniş olurmuş.öndandır belki belli olmamamsı.ama topuklu kısmına katılıyorum.bende yürüyemiyordum 2,5 3 aylıkken belim ağrıyordu.daha hiç giymedim...
kızlar iyi geceler.birkaç gündür sancım vardı.bugün yani dün doktora gittim.pazartesi günü alalım dedi.çok heyecanlıyım.bu kadar kısa zamanda beklemiyordum.ama artık güncel hayatımı etkilemeye başlamıştı.eğilip yerden bişey alamaz duruma gelmiştim.kilolarıda iyiymiş.küveze girmelerine gerek kalmayacakmış.iki gün sonra hayatım tamamen değişicek.
gunaydın güsel hamişlerr
günaydın kızlarr
herkese gunaydın...
cok şükür 33. haftamızıda bıtırdık.cok mutluyum.
kız bacım nirlerdesin sen daha almadınız mı bi bilgisayar günaydın hoş geldin
geldim geldim buralardym cnm nasılsn
aynı bildiğin gibi canım sen nasılsın burak bey nasıl
iyi valla hıçkırık tuttu sinirli şuan hiç sevmiyor hıçkırığısenin nasıl gidiyor?
benim kız doğum şeklini almış ama 1 hafta geriden geliyo dedi dr um ilk defa oldu oda önceden herşeyi normaldi 2.100 gr olmuş
hadi yaa nazar değiyor kız merve sorma benim de bi önceki gittiğimde 2231 di ya 2156 ya düşmüş boy atmış bu arada... anlamadım valla nazar değiyor dikkatli olmak lazım... benim doğum şklini 28 haftadan itibaren almıştı zaten...
günaydın kızlar
herkese iyi haftasonları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?