2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynen

ayy 30 da çok fazla yaa offf bende 90 la hamile kaldım kaç kilo aldığımı da yazdım hesapla artık

ben hiç takmıyorum walla veririz ya 10 kilosu bi şekilde veriliyormuş 3 kilo bebiş doğursak mesela suyu eşi derken vucudumuzda toplanan su derken baya bir gider bence

ben hiç takmıyorum walla veririz ya 10 kilosu bi şekilde veriliyormuş 3 kilo bebiş doğursak mesela suyu eşi derken vucudumuzda toplanan su derken baya bir gider bence

bencede... amaaaannn acıkıyoruz yemeyek mi ne yani...hamilelikten önceki yeme düzenini unutmazsak sorun yok

çok iyi olmuş bunu yazdığın. bende bazen ayarlıymış:)) bir de paylaşımlar mail kutuma geliyordu onu da kaldırdım. sürekli bir şey geliyordu iyi oldu:))

bencede... amaaaannn acıkıyoruz yemeyek mi ne yani...hamilelikten önceki yeme düzenini unutmazsak sorun yok

aynen benim yemek düzenim hamileyken düzene girdi yoksa hiç düzenim yok tu abur cubur ne olcak bilmiyorum walla

bu arada kıslar basurdan sorunu olan varmı bende yoktu bir aydır öldürüyo benii

kızlar iyi geceler.birkaç gündür sancım vardı.bugün yani dün doktora gittim.pazartesi günü alalım dedi.çok heyecanlıyım.bu kadar kısa zamanda beklemiyordum.ama artık güncel hayatımı etkilemeye başlamıştı.eğilip yerden bişey alamaz duruma gelmiştim.kilolarıda iyiymiş.küveze girmelerine gerek kalmayacakmış.iki gün sonra hayatım tamamen değişicek.

ayy ben bile heyecanlandım yeliss.. 36 haftalık olacaklar, ikizler için çok iyi bir hafta. merakla bekliyorum güzel haberlerini. haftaya foto.larını falan ekle..

maşallah ikiz bebek taşımak zordur biz bitanede zorlanırken peki kilolları kaç saten 36. hafta oluyo pzt sanırım rabbim sağlıckla kucağına almayı nasip etsin

tam çıkacakken gördüm.Allah hayırlı etsin.sağlıkla al kucağına inşallah bebeklerini....

maşallah ikiz bebek taşımak zordur biz bitanede zorlanırken peki kilolları kaç saten 36. hafta oluyo pzt sanırım rabbim sağlıckla kucağına almayı nasip etsin

sağol canım biri 2500gr olmuş diğeri 2200 çok fazla diil ama ikiz için iyi dedi doktor.derim okadar çok gerildi ki sürekli yanma var.daha fazla dayanacak gücüm kalmamıştı.

sağol canım biri 2500gr olmuş diğeri 2200 çok fazla diil ama ikiz için iyi dedi doktor.derim okadar çok gerildi ki sürekli yanma var.daha fazla dayanacak gücüm kalmamıştı.

maşallah maşallah tosbalarımıza napalım bukadarı bile iyi getirmişin dediğim gibi biz bile zor lanıyoruz dur daha cıkınca başlayacak rabbim sabrımızı seniinkini 2 kat daha fazla artırsın

maşallah maşallah tosbalarımıza napalım bukadarı bile iyi getirmişin dediğim gibi biz bile zor lanıyoruz dur daha cıkınca başlayacak rabbim sabrımızı seniinkini 2 kat daha fazla artırsın

allah razı olsun.allah hepimizi sağlıkla yavrularımıza kavuştursun inşallah.

ayy sağolasın canım ya deminde dediğim gibi doktoru aramakdan utanıyorum artık herşeyi sorun eder olduk ya piskopata bağladıkmı ne ne güzel kardeşn doktormuş şanslısın valla
evet canım bi de kadın doğumcu olsa süper olur
allah razı olsun.allah hepimizi sağlıkla yavrularımıza kavuştursun inşallah.

ayyyy çok heyecanlı yelisss güzel haberlerini bekliyoruz dört gözlee

sen eklemek istediğinde birileri mutlaka anlatır. kolay zaten. bebişlerimizin fotoğraflarını görelim artık:))

tamam canım yardım isteyebilirim.ben çıkıyorum.erken kalkıcam.tüm işlerimi ayarlamam lazım.malum bir süre evden uzak olucam.çamaşır ütü filan bırakmamalıyım.sizleri özliycem.iyi geceler hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…