2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kı<lar kocam ınternetı cekıyomus cagırıp duruyo ben yarın yazdıkalrını okurum opt cok by

ya bazılarıda dıyokı bu hıcbısı degıll emzırırken daha cok kılo aalıcaksınız dıyorlarrr

aynıyız 17 de ben amann veririz canım onu doğumdan sonra dert et şimdi bebeğinle ilgilen boşver :))
offfffff habıre sısıyorummmmm sımdı esımınnn tısortunu gıydım dar geldi valla...

şiştikçe şiştik valla olsun gelip geçici bunlar kızzlarr :))

sorma sormaaa, ben bide hapşurduğumda öksürdüğümde güldüğmde altıma kaçırıyorum kızlar bana sidikli der burda rast gelmedin sanırım sen o hitaba

ahaaa ahaaaaa ahhhhaaaaaaa bende bende hapşirip öksürünce bitek don sidik olsa neyse pantolon pijama ne varsa gidiyo

hiç rastlamadım bide ben çıktım yalnız değilsin bacım

Son düzenleme:
ahaaa ahaaaaa ahhhhaaaaaaa bende bende hapşirip öksürünce bitek don sidik olsa neyse pantolon pijama ne varsa gidiyo

hiç rastlamadım bide ben çıktım yalnız değilsin bacım

aynen aynen burda maceralarımı anlatsam ohooo neyse en iyisi susuyum ben

dünüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüürrrrrrrrrrrrrr yazsana kızım noldu dilin mi tutuldu

bazı kadınların iç karınları geniş olurmuş.öndandır belki belli olmamamsı.ama topuklu kısmına katılıyorum.bende yürüyemiyordum 2,5 3 aylıkken belim ağrıyordu.daha hiç giymedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…