inşallah geri kalan ne zaman gider acep:26::26::26:
oyyyyyyyyyyy 18 kilo aldım daha var doğuma
kalan 10 kiloyu ne yapacam
emzirerek verebiliriz inşallah
bol bol süt olsun bebişler emsin rahim küçülsün tabi bizde küçülelim
aynıyızinşallah geri kalan ne zaman gider acep:26::26::26:
oyyyyyyyyyyy 18 kilo aldım daha var doğuma
kalan 10 kiloyu ne yapacam
emzirerek verebiliriz inşallah
bol bol süt olsun bebişler emsin rahim küçülsün tabi bizde küçülelim
offfffff habıre sısıyorummmmm sımdı esımınnn tısortunu gıydım dar geldi valla...
sorma sormaaa, ben bide hapşurduğumda öksürdüğümde güldüğmde altıma kaçırıyorumkızlar bana sidikli der burda rast gelmedin sanırım sen o hitaba
aynıyız17 de ben amann veririz canım onu doğumdan sonra dert et şimdi bebeğinle ilgilen boşver :))
şiştikçe şiştik vallaolsun gelip geçici bunlar kızzlarr :))
ya bazılarıda dıyokı bu hıcbısı degıll emzırırken daha cok kılo aalıcaksınız dıyorlarrr
ahaaa ahaaaaa ahhhhaaaaaaa bende bendehapşirip öksürünce bitek don sidik olsa neyse pantolon pijama ne varsa gidiyo
hiç rastlamadım bide ben çıktım yalnız değilsin bacım
ya bazılarıda dıyokı bu hıcbısı degıll emzırırken daha cok kılo aalıcaksınız dıyorlarrr
ben saten kiloluydum ama 8 kilo aldım şimdiye kadar
aynen aynen burda maceralarımı anlatsam ohoooneyse en iyisi susuyum ben
dünüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüürrrrrrrrrrrrrr yazsana kızım noldu dilin mi tutuldu
bende kiloluydum da boyum kaldırıyordu şuan 3lü rakamlara ulaştım ama söylemem
göğüslerinde silikon da vardı bunun nası emzircek
senin oğlanla benim kız sidikli olmayada başka bişey demem...
ben de ilk öğrendiğimden beri topuklu ayakkabıları rafa kaldırdım.5.haftamda felan..bi de bu saatlerde ya uyuklardım ya da midemle savaşıyodum...ibi oturuyoelbisesi de korse gibi zaten baston yutmuş gya bunların herşeyi yapmacık geliyo bana ne bileyim ilginç
senin oğlanla benim kız sidikli olmayada başka bişey demem...
ben sölerim 94 kiloydum ama boyumda vardı şuan 102 geliyorum benim arkadaşım 30 kilo aldı ve 140 kilo olmuştu
bunlar çocuk emzirirmi sence ama dediğin gibi belki daha önceden aldırdı silikonlarıbende şimdi onu düşünüyordum valla bi de iyice büyüycekyapar bi ayar ya sanmıyorum doktoru belki yönlendrir...
bunlar çocuk emzirirmi sence ama dediğin gibi belki daha önceden aldırdı silikonları
kızlar ben doğum sonrası için mesane pedi aldım
kilota yapışıyo normal pedden büyük hasta bezinden küçük
kullanmadım ama iyi gözüküyo tavsiye ederim deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?