az kaldı artık. Heran gelebilir bizimkiler.
Kasıklarımda kramp oluyor benim de.
Artık hazırlıklı olmak lazım
Normal mi doğurucan sen?
normalden korkuyordum ama benım dr saolsun kestırıp attı elverıslısın suan dedı ve benım dr umn dogumlarının %99 hep normalmıs annemde daha ıyı dıyınce bıde bu epidural cıktı hanı oyle normal dusunuyorum canım yaa epidural yapacam allah ızın verırseSen nasıl dusunyosun
normal daha iyi diyorlar. Bir engelin yoksa bence de normal yapmalısın.
Benim mecburi sezeryan olacak. Epidural yapıcam ben de.
normal daha iyi diyorlar. Bir engelin yoksa bence de normal yapmalısın.
Benim mecburi sezeryan olacak. Epidural yapıcam ben de.
mecburi derken nıye mecburı canım hayrola bır sorun yok ınsallah
kızlar geçen sene arkadaşım epidural sezeryan oldu. ama bi daha bu şekilde doğm yapmaya tövbe etti. hiç birşey hissetmiyosun ama kestiklerini, organlarını bi tarafa ittirdiklerini falan hissetmiş. kötü olmuş.
kızlar geçen sene arkadaşım epidural sezeryan oldu. Ama bi daha bu şekilde doğm yapmaya tövbe etti. Hiç birşey hissetmiyosun ama kestiklerini, organlarını bi tarafa ittirdiklerini falan hissetmiş. Kötü olmuş.
ciiddimisin
evet öyle dedi vallahi. bende diyorum ki allah bana normal doğumu nasip etsin.
bugun hç doymuyorum
faceye gıdın anacım karnınız degılsede gozunuz doyar
gunaydın arkadaslar nasılsınız ben 4 gundur cok sıddetlı bas agrıları yasıyorum catlıycam nerdeyse ne yapıcam bılmıyorumm
sankı ben senınle konusyorummya kızım faceye de takılıyorum buraya da burayı bırakmadım bırakmayı da düşünmüyorum ayrıca ben sana küsüm
gunaydın arkadaslar nasılsınız ben 4 gundur cok sıddetlı bas agrıları yasıyorum catlıycam nerdeyse ne yapıcam bılmıyorumm
tansionunu ölçtür benimde tepem ağrıyo bazen gece uykudan bile uyanıyorum.
sankı ben senınle konusyorumm
ne oldu kuzummmmmmmmmmm hos geldınnnnnn bas agrısı erken donemlerde normal de gebelık ılerledıkce bazı seylerın habercısı olyo bebekim yaaa tansıyon yukseklıgı gıbı yanı bır ölcturseydın canım :44::26:
tansıyonum cıkmıyo benım hep dusuyo bı olctureyım haklısın
esramm dus aldım su tuttum kafama yanı yok banamsısn demıyo tansıyonumsureklı dusuyo o olabılır bı olctureyım du gelıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?