2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

az kaldı artık. Heran gelebilir bizimkiler.
Kasıklarımda kramp oluyor benim de.
Artık hazırlıklı olmak lazım
Normal mi doğurucan sen?

normalden korkuyordum ama benım dr saolsun kestırıp attı elverıslısın suan dedı ve benım dr umn dogumlarının %99 hep normalmıs annemde daha ıyı dıyınce bıde bu epidural cıktı hanı oyle normal dusunuyorum canım yaa epidural yapacam allah ızın verırse sen nasıl dusunyosun

normal daha iyi diyorlar. Bir engelin yoksa bence de normal yapmalısın.
Benim mecburi sezeryan olacak. Epidural yapıcam ben de.

normal daha iyi diyorlar. Bir engelin yoksa bence de normal yapmalısın.
Benim mecburi sezeryan olacak. Epidural yapıcam ben de.

kızlar geçen sene arkadaşım epidural sezeryan oldu. ama bi daha bu şekilde doğm yapmaya tövbe etti. hiç birşey hissetmiyosun ama kestiklerini, organlarını bi tarafa ittirdiklerini falan hissetmiş. kötü olmuş.

mecburi derken nıye mecburı canım hayrola bır sorun yok ınsallah

bebeğin plesentası önde. Normal doğumda doğum kanalını kapatıp aşırı kanamaya sebep oluyormuş. Buyüzden normal doğum yapamıyorum.
Bebek ve benim için büyük risk olduğu için doktor normal doğumu denettirmem bile dedi.

deme yaaaa. Bakalım olayların gelişimine bağlı. Haırlısı diyorum.

gunaydın arkadaslar nasılsınız ben 4 gundur cok sıddetlı bas agrıları yasıyorum catlıycam nerdeyse ne yapıcam bılmıyorumm

Son düzenleme:
ya kızım faceye de takılıyorum buraya da burayı bırakmadım bırakmayı da düşünmüyorum ayrıca ben sana küsüm
sankı ben senınle konusyorumm
gunaydın arkadaslar nasılsınız ben 4 gundur cok sıddetlı bas agrıları yasıyorum catlıycam nerdeyse ne yapıcam bılmıyorumm

ne oldu kuzummmmmmmmmmm hos geldınnnnnn bas agrısı erken donemlerde normal de gebelık ılerledıkce bazı seylerın habercısı olyo bebekim yaaa tansıyon yukseklıgı gıbı yanı bır ölcturseydın canım :44::26:

tansionunu ölçtür benimde tepem ağrıyo bazen gece uykudan bile uyanıyorum.

tansıyonum cıkmıyo benım hep dusuyo bı olctureyım haklısın

esramm dus aldım su tuttum kafama yanı yok banamsısn demıyo tansıyonumsureklı dusuyo o olabılır bı olctureyım du gelıyorum canım

Merhabaaa Kizlar cok duygusalim, hassasim, aglak birsey oldum. Annemin gelis tarihi de uzadikca uzadi.. Ona ihtiyacim var. Kocacigin yaninda guler yuz maskesi takayim derken, icime fenalik geliyor. adam asik suratli birisini gormesin karsisinda diye.. ufff

kuzum bak tansıyon düşüklügude yapar agrı hemde boynundan tutar adamın of bende cok cektımmm :26:

Son düzenleme:
öyle mi dünür hanımmm pekiii .....
ben burda senin için endişeleniyim bu kız iş yaptı hastenelik oldu diyim sana ordan yazaym sen bana cvp vermeden çık pekiii pekiiii konuşmaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…