2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa bugün arabadan inerken göbeğimi sıkıştırdım tam açılmadı kapı yandaki araba çok yanaşmışşşş... oooof nası vicdan azabı duydum anlıkta olsa miniğimi sıkıştırdımm ağlıcaktım az kalsın çok üzüldümmm boş bulundum resmen aklıma gelmedi arabayı geri çıkarıp yanaşmak..ooffff oynuyo kuzum canı acımamıştır inşallahhh

yok bıse olmamıstr canım uzulme ogun bende halıyı yıkarken fırcanın sapı karnıma gelmesmı ay nasıl canım yandı bende cok panıkledım

ya kızlar benım bebıs fazla hareket etmıo ya hıssedıyorum ama cok cılız cılız bole panik yapmaya basladım

iyiym canım cok sukur ıdare edıp gıtyoz ıste sancılarlaaa cıktı cıkacak benım mınık kus sen nasılsın

ayy evet yaa okudum geçenlerde hastaneye gitmişsin geçmiş olsun anlaşılan bu hazıran sıpaları fazla beklemicek.
bende dün kontrole gittim minikim 2.100 gr olmuş ama 1 hafta gerideymiş ilk defa böyle oldu doğum şeklini iyice almış artık dr dikkat et dedi ama ben yine durmuyorum temizlik peşindeyim senin gibi inş bişey olmaz

evet canım cıkacanı da bılsek durmuyoruzzz delı gıbı
benimkide öleydi karnım aç olmasına bağladım.. bişiler ye hareket artar.. eee yerleri daraldı tabi çok doğaal..

evet aslında mıde bulantısı yuzunden bıse yıyememdım yaa bıraz yıyım barıı

çilek istiyorum çilek yemek istiyorum abartısız 1 haftada 10 kiloyu deviriyorummm geçen gün eşime dedim çilek al diye bıkmış garibim 1 kasa getirdi bana şimdi gene arıycam çilekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :84:

aman dikkat et bebeğin doğum pozisyonuna gelmiş artık, ne olur ne olmaz canım yaa...

ya kızlar benım bebıs fazla hareket etmıo ya hıssedıyorum ama cok cılız cılız bole panik yapmaya basladım
benimki de nazlı nazlı kıvrılıyo, dönüyo, karnımın bi yeri yükseliyo, bi yeri alçalıyo
geçen haftaki kontrolümde bebeğim henüz dönmemişti benim, sanırım hala da dönmedi çünkü midemin olduğu yerde kafasını hissediyorum. bi de dün çok acaip bişey yaptı ilk defa. alttan çıkacak gibi hissettim, bi yere vurdu sürekli,içim titredi resmen, gözlerimden yaş geldi sızlamadan, ne olduğunu anlamadım :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…