kimse yokmu yaaa:84::84::84:
ben geldiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hos geldınnnnnnnnnnnnnnnn :80::80::80:
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşbulduukk nasılsın canım nasıl oldun
iyiym canım cok sukur ıdare edıp gıtyoz ıste sancılarlaaa cıktı cıkacak benım mınık kussen nasılsın
yaaa bugün arabadan inerken göbeğimi sıkıştırdım tam açılmadı kapı yandaki araba çok yanaşmışşşş... oooof nası vicdan azabı duydum anlıkta olsa miniğimi sıkıştırdımm ağlıcaktım az kalsın çok üzüldümmm boş bulundum resmen aklıma gelmedi arabayı geri çıkarıp yanaşmak..ooffff oynuyo kuzum canı acımamıştır inşallahhh
yok bıse olmamıstr canım uzulme ogun bende halıyı yıkarken fırcanın sapı karnıma gelmesmı ay nasıl canım yandı bende cok panıkledım
iyiym canım cok sukur ıdare edıp gıtyoz ıste sancılarlaaa cıktı cıkacak benım mınık kussen nasılsın
ya kızlar benım bebıs fazla hareket etmıo ya hıssedıyorum ama cok cılız cılız bole panik yapmaya basladım
evet canım cıkacanı da bılsek durmuyoruzzz delı gıbıayy evet yaa okudum geçenlerde hastaneye gitmişsin geçmiş olsun anlaşılan bu hazıran sıpaları fazla beklemicek.
bende dün kontrole gittim minikim 2.100 gr olmuş ama 1 hafta gerideymiş ilk defa böyle oldu doğum şeklini iyice almış artık dr dikkat et dedi ama ben yine durmuyorum temizlik peşindeyim senin gibiinş bişey olmaz
benimkide öleydi karnım aç olmasına bağladım.. bişiler ye hareket artar.. eee yerleri daraldı tabi çok doğaal..
evet canım cıkacanı da bılsek durmuyoruzzz delı gıbı
deli gibi yemek yiyorum biri beni durdursnnnnnnnnnn:84:
aman dikkat et bebeğin doğum pozisyonuna gelmiş artık, ne olur ne olmaz canım yaa...ayy evet yaa okudum geçenlerde hastaneye gitmişsin geçmiş olsun anlaşılan bu hazıran sıpaları fazla beklemicek.
bende dün kontrole gittim minikim 2.100 gr olmuş ama 1 hafta gerideymiş ilk defa böyle oldu doğum şeklini iyice almış artık dr dikkat et dedi ama ben yine durmuyorum temizlik peşindeyim senin gibiinş bişey olmaz
benimki de nazlı nazlı kıvrılıyo, dönüyo, karnımın bi yeri yükseliyo, bi yeri alçalıyoya kızlar benım bebıs fazla hareket etmıo ya hıssedıyorum ama cok cılız cılız bole panik yapmaya basladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?