2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya bende hergun kavga edıyorum ondan basım cok agrıyo heralde

kuzum bak tansıyon düşüklügude yapar agrı hemde boynundan tutar adamın of bende cok cektımmm :26:

cıdden boynumda agrıyoo yaa canım sennasıloldun ıyımısın

selam kızlar, gelemiyorum bu aralr, gelsem de pek yazamıyorum. annemler babamlar yanımda perşembde beri. bugünde kaynanamgil gelcekler. yazarım yine....

gunaydın arkadaslar nasılsınız ben 4 gundur cok sıddetlı bas agrıları yasıyorum catlıycam nerdeyse ne yapıcam bılmıyorumm

benim de bi ara başım çok ağrıyordu.3-4 ayrı doktora sordum biri minoset dedi. diğerleri hep parol dedi. günde 1 tane olmak üzere 2 tane içtim sadece çok şükür geçti.

sende doktoruna mutlaka sor ondan sonra al..

ya bende hergun kavga edıyorum ondan basım cok agrıyo heralde

cıdden boynumda agrıyoo yaa canım sennasıloldun ıyımısın

vala canım sancılarla ugrasyorum ıste alıstım artık annem bır gelseydı cesaret toplardım az bır hafta sonra dayımn dugunu var onu halletsınlerde allahın ıznıyle artık 20 sınden sonra gelecek hazırana kalmadan bebk asagda escool resmen hıssedıyorum dr agır ıs yapma sakın dedı bebek cok asag ınmıs dedı :26:

Son düzenleme:
günaydın şekerim. nasılsın? benim dünkü şikayetlerim yok ama akşam sabaha karşı sol ayağıma 2 kez kramp girdi hemde üst üste. şimdide çok acıyo topallıyorum:95::95::95:

geçmiş olsun benimde sağ bacağım kısık yeri ağrıyo geceden beriii artık iyice ağırlaştık
ayy evet yaa mayısa da girdik ama bana nisan hiç bitmicekmiş gibi geldi bana yaa şükür mayıstayız artık

evet banada öle geldi nisan bitmeyecek sandım bir ara ama şuan mayısın 7si bile oldu yaklaşıyoz gitgideeee

Valla ben doğumdan sonra da gelirim ya nolcak bebişler uyurken yazarız artık doğumdan sonra daha çok geceleri takılırız herhalde.. Neyse ben kaçar kızlar, kızım gelir birazdan..

bence ne face nede buraya vakit bulacaz başlarda ama bende asla kk yı bırakmam

hepimiz öleyiz canım sabret az kaldı bebişlerimiz gelioooo:92::92:

hep buzzzz gibi şeyler yeme içme isteği var bende son bi haftadır düzgün yemeklerde yemek gelmio içimden.. abur cubura merak sardım..bi de içicekkk..

sabah uyandığımdan beri kasıklarım ağrıo.. resmen açıldığını hissediorum vajina kemiklerinin.. bebek gece aşağı inmeye çabaladı iyice artık heralde :44::44::44::44::44::44:

hep buzzzz gibi şeyler yeme içme isteği var bende son bi haftadır düzgün yemeklerde yemek gelmio içimden.. abur cubura merak sardım..bi de içicekkk..

bende çilek hastası oldum çıktım. zaten çok severdim ama şimdi bir başka seviyorum. haftada 2 kere alıyorum ve ben yarım kg yi 1 gecede yiyorum :) ama sıl bizim bahçedeki çilekler olsa diye onları bekliyorum. ahh ahh bir olsa.

hele bennnn abartısız soyluyorum haftada 5 yada 6 kılo bıtıyor esım sok gecırıyor oda alıstı garıbım her gelıste getırrıyor karsı komsum alay eder oldu benımle

bende bendeee çilek manyağı oldum bide erik her gün birer tabak götürüyorum ikisinden :)) abartınca motoru bozuyorum o yüzden daha fazla yiyemiyorum yoksa günde birer kilo biter

sabah uyandığımdan beri kasıklarım ağrıo.. resmen açıldığını hissediorum vajina kemiklerinin.. bebek gece aşağı inmeye çabaladı iyice artık heralde :44::44::44::44::44::44:

bendede var adet ağrısı gibi.hani adet olmak üzereyken bi ağrı olur ya böyle tatlı tatlı))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…