Merhabaaa Kizlar cok duygusalim, hassasim, aglak birsey oldum. Annemin gelis tarihi de uzadikca uzadi.. Ona ihtiyacim var. Kocacigin yaninda guler yuz maskesi takayim derken, icime fenalik geliyor. adam asik suratli birisini gormesin karsisinda diye.. ufff
kuzum bak tansıyon düşüklügude yapar agrı hemde boynundan tutar adamın of bende cok cektımmm :26:
gunaydın arkadaslar nasılsınız ben 4 gundur cok sıddetlı bas agrıları yasıyorum catlıycam nerdeyse ne yapıcam bılmıyorumm
selam kızlar, gelemiyorum bu aralr, gelsem de pek yazamıyorum. annemler babamlar yanımda perşembde beri. bugünde kaynanamgil gelcekler. yazarım yine....
ya bende hergun kavga edıyorum ondan basım cok agrıyo heralde
cıdden boynumda agrıyoo yaa canım sennasıloldun ıyımısın
günaydın şekerim. nasılsın? benim dünkü şikayetlerim yok ama akşam sabaha karşı sol ayağıma 2 kez kramp girdi hemde üst üste. şimdide çok acıyo topallıyorum:95::95::95:
ayy evet yaa mayısa da girdik ama bana nisan hiç bitmicekmiş gibi geldi bana yaa şükür mayıstayız artık
Valla ben doğumdan sonra da gelirim ya nolcak bebişler uyurken yazarız artık doğumdan sonra daha çok geceleri takılırız herhalde.. Neyse ben kaçar kızlar, kızım gelir birazdan..
Merhabaaa Kizlar cok duygusalim, hassasim, aglak birsey oldum. Annemin gelis tarihi de uzadikca uzadi.. Ona ihtiyacim var. Kocacigin yaninda guler yuz maskesi takayim derken, icime fenalik geliyor. adam asik suratli birisini gormesin karsisinda diye.. ufff
hep buzzzz gibi şeyler yeme içme isteği var bende son bi haftadır düzgün yemeklerde yemek gelmio içimden.. abur cubura merak sardım..bi de içicekkk..
bende çilek hastası oldum çıktım. zaten çok severdim ama şimdi bir başka seviyorum. haftada 2 kere alıyorum ve ben yarım kg yi 1 gecede yiyorum :) ama sıl bizim bahçedeki çilekler olsa diye onları bekliyorum. ahh ahh bir olsa.
bende bendeee çilek manyağı oldum bide erik her gün birer tabak götürüyorum ikisinden :)) abartınca motoru bozuyorum o yüzden daha fazla yiyemiyorum yoksa günde birer kilo biter
sabah uyandığımdan beri kasıklarım ağrıo.. resmen açıldığını hissediorum vajina kemiklerinin.. bebek gece aşağı inmeye çabaladı iyice artık heralde :44::44::44::44::44::44:
ya bende hergun kavga edıyorum ondan basım cok agrıyo heralde
ayyy ebnim canımm çok fena cips çekiyo 1 kerelik sadesinden yesem nolurki yavvv????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?