2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla ben özellikle bi paket aldım.her bebeğin cildi farklı kimi prima kullanıyo memnun kalıyo kiminde pişik palan yapıyomuş.bana, alıp depolama; belki memnun kalmazsın ve rahatça marka değiştirirsin dediler. bi de çok çabuk büyüyolar aldığın bezlerde elinde kalıyo dediler. bende uydum tavsiyelerine 1 paket aldım şimdilik..

dogru dıosun cnm ya gece uyuyamamak daha kotu erken kalkıp gece uykusunu almak mantıklı bende ole yaparım kesınn..:)

gündüz geç saatte uyanınca günün bir hayrını göremiyosun.
gece geç yatmayı da sevmiyorum.
12'de uyumam lazım. insan dinlenemiyor başka türlü.

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim kızlar size... aktarma olunca işte birde onla orda ugraşmayayım öle bişeyse onu ordan oraya taşıyacagıma ona göre kendime bişeyler alırım diyecektim sağolun...

ya cnm bana gecen chıcco dana hedıye verdıler ama huggıes mı hatırlamıyorum ama prıma degıldı kadın da cok övdu dedıkı bız ılk kez bebek bezı hedıye ısıne gırdık ve tepkıler cok ıı dedı ama eve gıdınce bı bakım bakalım hangı markaymıs:)

evt yeni dogum yapmış bi arkadaşım başta molfix almış onun oğlana pişik yapmış sonra prima ile değiştirmiş

gunaydın kızlarr
bugun temızlık var bende halıları topladı dun aksam esım sımdı halı yıkamadan gelecekler, perdeler yıkanıyor ev dandını:))
yolculuk ne zaman fatma?

Son düzenleme:
gunaydınnnnn herkesee

fatma ya sen nıye kalkıyosun erkenden yatsanaa:)

Günaydın kızlar, channel fmg o tempodan sonra alışmıştır sıkılır yatamaz bence Dimi fatma..

ben prima premium care aldım.

e pekı 3-6 kg mı mı alıcaz yoksa
2-4 mu?

Bende Prima Premium care aldım.. Ultra Prima dan şaşmam ben.. ilkinde de prima kullandım.. ilk 1-2 ay molfix almıştım hiç memnun kalmadım..

Evet bence de fazla almayın, 2-5 kg.aldım ben.. Bebeğin kilosu az olabiliyor ama bazen koca popolu da olabiliyorlar ya Sıkılıyor bebikler..

gunaydın kızlarr
bugun temızlık var bende halıları topladı dun aksam esım sımdı halı yıkamadan gelecekler, perdeler yıkanıyor ev dandını:))
yolculuk ne zaman fatma?

yelkovancım nbrrr?? dun bıısler okudum suyun felan fazlaymıss hade bakalımm hayırlısı olsunnnn:)):)
hemen bole olunca temızlıge ağırlık verdınız dımıı bnm de bu c.tesı temızlık var

bana kardeşim yurtdışından bir paket bez getirdi.
göbeği düşene kadar kullanılıyormuş. göbek deliğine gelen yeri oyuk.
huggies marka. orada biraz araştırmış. kesinlikle huggies tavsiye ediliyormuş.
fiyat farkalrını bilmiyorum henüz bakamadım ama büyük ihtimalle huggies kullanacağım.

gunaydın kızlarr
yolculuk ne zaman fatma?

ayy ben ne zaman başlıcam temizliğe yaaaa. daha iznime 2 hafta var bu haftayı saymazsak. doğursam evi kim temizlicek pufffffff

hoşgeldin lokum anne

gunaydın kızlarr
yolculuk ne zaman fatma?

yelvokan bende hafta hafta hamilelik diye bir kitap var
bizi, donemdeki bu evle temizlikle bozma sebebimiz 'bebege yuva kurma' psikolojisiymis:)))))
tevekkeli degil butun baslik temizlige soyundu

yelkovancım nbrrr?? dun bıısler okudum suyun felan fazlaymıss hade bakalımm hayırlısı olsunnnn:)):)
hemen bole olunca temızlıge ağırlık verdınız dımıı bnm de bu c.tesı temızlık var

:)))aynen oyle yoksa ben mayıs sonu temızlık dusunuyordum:))korku neler yaptırıyor ınsana bak
nasılsın kofte dudak ne zamandır konusamıyorduk yaa dun okudum cılekle pek bı dertlısınız kızlar halalarına benzıyecek dıye cok guldum sıze:))
ama kız halaya benzerr tıpı benzemese huyu benzer:))

bizi, donemdeki bu evle temizlikle bozma sebebimiz 'bebege yuva kurma' psikolojisiymis:)))))

hakketen haaa adam bana geçen hafta bi çöpü yer aldıramazken sana ne oldu birden anlayamadım diyo

bende bişey sorcam kızlarr

göğüs ucu çatlağını önlemek için aldığınız kremleri kullanmaya başladınız mı??

hoşgeldin lokum anne

Naber kız yolculuk için hazırlık var sende herhalde ..

Hadi ya bende kafayı bozdum, işlerim bitmişti ama şimdi de gerekli gereksiz herşeyi yıkıyorum.. Deli gibi çamaşır yıkıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…