ınsanın kafası karısıyo genelde herkes prıma kullanıyo galıba ama huggıesı gorevlı kız pek bı anlattı tamamen organık heryerı pamuk kesınlıkle pısık yapmıyo dıye kararsız kaldım oyle anlatınca.
dogru dıosun cnm ya gece uyuyamamak daha kotu erken kalkıp gece uykusunu almak mantıklı bende ole yaparım kesınn..:)
cnm sen bagajına hıc dokunmuycaksın adanada alıcaksın sadece onlar aktarma yaparlar bagajını ama bazen sen de ucak degıstıyosun bazı ucaklarda ılk once ank yolcusunu bırakıp sonra devam eden de oluyor o yazar yazar yada sen bı sor aldıgın yere nası aktarmalı dıye
çok teşekkür ederim kızlar size... aktarma olunca işte birde onla orda ugraşmayayım öle bişeyse onu ordan oraya taşıyacagıma ona göre kendime bişeyler alırım diyecektim sağolunmerak etme sen karsta valizini teslim edip adanadan alacaksin
bir problem olmaz
benim bir kere yurtdisinda hemde newyorktan istanbulla gelirken kaybolmustu bavulum parise gitmis yanlislikla ertesi gun eve getirmislerdi ama sorun olacagini sanmiyorum
ankarada ucaktan inip terminal icinde aktarma yapacagin ucagin girisine gidiceksin zaten seni havaalanindaki hostesler yonlendirir
bence 2-4 sadece 1 paket almak lazım. çabuk büyüyorlarmış.
çok cahilim ben bu konuda. ama benim fikrim çok almayın. yani stok yapmayın. ihtiyaç oldukça almak daha iyi.
hem kilo uygunluğu açısından hem de allerji gelişebileceği için deneme-yanılma yöntemini uygulamak lazım.
huggies avrupa da en çok tercih edilen markaymış. burada pek bilinmiyor.
valla ben özellikle bi paket aldım.her bebeğin cildi farklı kimi prima kullanıyo memnun kalıyo kiminde pişik palan yapıyomuş.bana, alıp depolama; belki memnun kalmazsın ve rahatça marka değiştirirsin dediler. bi de çok çabuk büyüyolar aldığın bezlerde elinde kalıyo dediler. bende uydum tavsiyelerine 1 paket aldım şimdilik..
gündüz geç saatte uyanınca günün bir hayrını göremiyosun.
gece geç yatmayı da sevmiyorum.
12'de uyumam lazım. insan dinlenemiyor başka türlü.
gunaydın kızlarr
bugun temızlık var bende halıları topladı dun aksam esım sımdı halı yıkamadan gelecekler, perdeler yıkanıyor ev dandını:))
yolculuk ne zaman fatma?
gunaydınnnnn herkesee
fatma ya sen nıye kalkıyosun erkenden yatsanaa:)
ben prima premium care aldım.
e pekı 3-6 kg mı mı alıcaz yoksa
2-4 mu?
bence 2-4 sadece 1 paket almak lazım. çabuk büyüyorlarmış.
çok cahilim ben bu konuda. ama benim fikrim çok almayın. yani stok yapmayın. ihtiyaç oldukça almak daha iyi.
hem kilo uygunluğu açısından hem de allerji gelişebileceği için deneme-yanılma yöntemini uygulamak lazım.
huggies avrupa da en çok tercih edilen markaymış. burada pek bilinmiyor.
gunaydın kızlarr
bugun temızlık var bende halıları topladı dun aksam esım sımdı halı yıkamadan gelecekler, perdeler yıkanıyor ev dandını:))
yolculuk ne zaman fatma?
ya cnm bana gecen chıcco dana hedıye verdıler ama huggıes mı hatırlamıyorum ama prıma degıldı kadın da cok övdu dedıkı bız ılk kez bebek bezı hedıye ısıne gırdık ve tepkıler cok ıı dedı ama eve gıdınce bı bakım bakalım hangı markaymıs:)
gunaydın kızlarr
yolculuk ne zaman fatma?
Günaydın kızlar, channel fmg o tempodan sonra alışmıştır sıkılır yatamaz benceDimi fatma..
Bende Prima Premium care aldım.. Ultra Prima dan şaşmam ben.. ilkinde de prima kullandım.. ilk 1-2 ay molfix almıştım hiç memnun kalmadım..
Evet bence de fazla almayın, 2-5 kg.aldım ben.. Bebeğin kilosu az olabiliyor ama bazen koca popolu da olabiliyorlar yaSıkılıyor bebikler..
gunaydın kızlarr
yolculuk ne zaman fatma?
sonuc:
1 paket 58 lı prıma alıyoruz denıyoruz.stok yapmıyoruz ok.
tesekurlerrr..
yelkovancım nbrrr?? dun bıısler okudum suyun felan fazlaymıss hade bakalımm hayırlısı olsunnnn:)):)
hemen bole olunca temızlıge ağırlık verdınız dımıı bnm de bu c.tesı temızlık var
yelvokan bende hafta hafta hamilelik diye bir kitap var
bizi, donemdeki bu evle temizlikle bozma sebebimiz 'bebege yuva kurma' psikolojisiymis:)))))
tevekkeli degil butun baslik temizlige soyundu
hoşgeldin lokum anne
yelvokan bende hafta hafta hamilelik diye bir kitap var
bizi, donemdeki bu evle temizlikle bozma sebebimiz 'bebege yuva kurma' psikolojisiymis:)))))
tevekkeli degil butun baslik temizlige soyundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?