2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

:):):):):) fatmaaa artık hıcc uyumayarakkk bayagı bı gunden faydalanacagızzz off nasıl dayancaksakkkk:)))

dayanırız. merak etme. hele gelsin o günler.

gunaydın kızlarr
bugun temızlık var bende halıları topladı dun aksam esım sımdı halı yıkamadan gelecekler, perdeler yıkanıyor ev dandını:))
yolculuk ne zaman fatma?

günaydın yelkovan :)
kolay gelsin. kendini fazla yorma.

Günaydın kızlar, channel fmg o tempodan sonra alışmıştır sıkılır yatamaz bence Dimi fatma..

günaydın tatlım,
aynen öyle. uyuyamıyorum. yatamıyorum. pirelenmeye başladım bile :)
kendimi ev işlerine vermek istiyorum ama vücudum izin vermiyo :)))))

Son düzenleme:
yelvokan bende hafta hafta hamilelik diye bir kitap var
bizi, donemdeki bu evle temizlikle bozma sebebimiz 'bebege yuva kurma' psikolojisiymis:)))))
tevekkeli degil butun baslik temizlige soyundu

:)))yuvayı dişi kuş yapıyor bak gene:))
yoksa aman perdeler halılar hıc aklıma gelmezdı bıde calısınca aklıma gelmemesı normal sımdı ev derdıne dustum:))

ıyıyız canım bız su anda bısı yok sorma derdımız buyuk şaa bı yana sağlıklı sıhhatlı gelsınlerdeee ılerde kızıma evlenırken dıycem esının kızkardesınede bak dıye:):):):):))::):)

benzerse yandımm mıy mıy hıcc sevmezdım hatta gıcık olurdum ole tıplere ama kızım olursa elım mahkummm:):):):):)):)

bızımde ınsallah bı dolapla sıfonyer gelecek gelemdı gıttı ama bende artık gelsede gelmesede bu hafta ıcın kadını cagırdımm nasılsa artık yapamıyorum bıdahaa yıne gelecekkk

Dün bende okudum onları çok güldüm ama bende halayım, hemde iki tane yiğenim var dedim bizim gelinde böyle mi düşündü acaba.. Tevekkeli hep onlar çerkez kızı falan diyip duruyor, bizim tarafa banziycek diye aklı gidiyor hatunun.. Bir gün babam dedi ki geline, kızım bu kadar memnun değilsen evlenmeseydin, bizim sülaleye girmeseydin..

bende bişey sorcam kızlarr

göğüs ucu çatlağını önlemek için aldığınız kremleri kullanmaya başladınız mı??

ben hıc almadım bıle ılla almak lazımmıkı?

valla bebegın eksıklerını dusunmekten bana pek sıra gelmıyo sadece emzırme sutyenı bıde korse aldım okadar.:26:

Naber kız yolculuk için hazırlık var sende herhalde ..

Hadi ya bende kafayı bozdum, işlerim bitmişti ama şimdi de gerekli gereksiz herşeyi yıkıyorum.. Deli gibi çamaşır yıkıyorum..

evt oykum öle başladık gitmeden hilminin de çamaşırların yıkayıp ütüleyim hilmi yapamaz... ufff kız ayrılık acısı koymaya başladı bilem bende...uffffffffffffff

Naber kız yolculuk için hazırlık var sende herhalde ..

Hadi ya bende kafayı bozdum, işlerim bitmişti ama şimdi de gerekli gereksiz herşeyi yıkıyorum.. Deli gibi çamaşır yıkıyorum..

oykummmm valla sızın yerınıze bana heyecan bastııı off cok az kaldıı egenın senın fmg nınnn:):):)sizi gıdı mayıs anneleriii...

bende bişey sorcam kızlarr

göğüs ucu çatlağını önlemek için aldığınız kremleri kullanmaya başladınız mı??

ben lansınoh aldım 2 ay once ama banyodan banyoya surdum pek duzenlı degıl yanı

ben hıc almadım bıle ılla almak lazımmıkı?

valla bebegın eksıklerını dusunmekten bana pek sıra gelmıyo sadece emzırme sutyenı bıde korse aldım okadar.:26:

bende çok bişey almadım ama göğüs ucu çatlağı çok ızdırap veren bişeymiş.önceden önlem almak lazımmış. hatta kakao yağı da dediler onu da alıcam ikisini de kullanıcam ama daha erken mi kullanmak için bilemedim..

oykummmm valla sızın yerınıze bana heyecan bastııı off cok az kaldıı egenın senın fmg nınnn:):):)sizi gıdı mayıs anneleriii...

yaaa kısmet işte mayıs annesi olduk.

ben lansinoh aldım. 32. haftadan sonra düzenli kullan dediler.
ama ben 3-4 kez sürdüm sonra devam etmedim.
göğüs ucumda bir kuruluk acıma olmadığı için gerek duymuyorum.

evt oykum öle başladık gitmeden hilminin de çamaşırların yıkayıp ütüleyim hilmi yapamaz... ufff kız ayrılık acısı koymaya başladı bilem bende...uffffffffffffff

Ay yazık size valla çok zor .. Allah kolaylık versin..

Ya bende bir garip oldum tarih belli olmadan önce çok korkuyordum, şimdi bir tevekkül, bir sakinlik şaşmış durumdayım kendime.. Ben ne ters kadınım ya..

öle yaaa

Allah yardım etsin öyküm sağ salim alırsınız kucagınıza inş.

ayy oykum ben senin adina yeterince heyecanliyimda burada gosteremiyorumm :))
hangi hastanede olucak dogum sende anadolu yakasindasin

fatma adanada kimim yanina gideceksin hilmi ne zaman gelecek allah yardimcin olsum canim ama adana buyuk sehir daha iyi olur heralde

canım adana dan osmaniyey geçecem kayınlarım var gelir alırlar adanadan beni... eşim osmaniyeli ya benim...hilmin ne zaman geleceği belli değil 1 ay sonra falan ancak ben ittikten sonra

ben lansinoh aldım. 32. haftadan sonra düzenli kullan dediler.
ama ben 3-4 kez sürdüm sonra devam etmedim.
göğüs ucumda bir kuruluk acıma olmadığı için gerek duymuyorum.

teşekkür ederim kızlar..biraz daha bekleyim bende o zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…