:):):):):) fatmaaa artık hıcc uyumayarakkk bayagı bı gunden faydalanacagızzz off nasıl dayancaksakkkk:)))
gunaydın kızlarr
bugun temızlık var bende halıları topladı dun aksam esım sımdı halı yıkamadan gelecekler, perdeler yıkanıyor ev dandını:))
yolculuk ne zaman fatma?
Günaydın kızlar, channel fmg o tempodan sonra alışmıştır sıkılır yatamaz benceDimi fatma..
yelvokan bende hafta hafta hamilelik diye bir kitap var
bizi, donemdeki bu evle temizlikle bozma sebebimiz 'bebege yuva kurma' psikolojisiymis:)))))
tevekkeli degil butun baslik temizlige soyundu
:)))aynen oyle yoksa ben mayıs sonu temızlık dusunuyordum:))korku neler yaptırıyor ınsana bak
nasılsın kofte dudak ne zamandır konusamıyorduk yaa dun okudum cılekle pek bı dertlısınız kızlar halalarına benzıyecek dıye cok guldum sıze:))
ama kız halaya benzerr tıpı benzemese huyu benzer:))
:)))aynen oyle yoksa ben mayıs sonu temızlık dusunuyordum:))korku neler yaptırıyor ınsana bak
nasılsın kofte dudak ne zamandır konusamıyorduk yaa dun okudum cılekle pek bı dertlısınız kızlar halalarına benzıyecek dıye cok guldum sıze:))
ama kız halaya benzerr tıpı benzemese huyu benzer:))
bende bişey sorcam kızlarr
göğüs ucu çatlağını önlemek için aldığınız kremleri kullanmaya başladınız mı??
Naber kız yolculuk için hazırlık var sende herhalde ..
Hadi ya bende kafayı bozdum, işlerim bitmişti ama şimdi de gerekli gereksiz herşeyi yıkıyorum.. Deli gibi çamaşır yıkıyorum..
Naber kız yolculuk için hazırlık var sende herhalde ..
Hadi ya bende kafayı bozdum, işlerim bitmişti ama şimdi de gerekli gereksiz herşeyi yıkıyorum.. Deli gibi çamaşır yıkıyorum..
bende bişey sorcam kızlarr
göğüs ucu çatlağını önlemek için aldığınız kremleri kullanmaya başladınız mı??
dayanırız. merak etme. hele gelsin o günler.
günaydın yelkovan :)
kolay gelsin. kendini fazla yorma.
gunaydın cnm.Bakıyorum sende benım gıbı erkencısın ama zorunlu olmadan kalkmak bıle cok guzel:))
günaydın tatlım,
aynen öyle. uyuyamıyorum. yatamıyorum. pirelenmeye başladım bile :)
kendimi ev işlerine vermek istiyorum ama vücudum izin vermiyo :)))))
ben hıc almadım bıle ılla almak lazımmıkı?
valla bebegın eksıklerını dusunmekten bana pek sıra gelmıyo sadece emzırme sutyenı bıde korse aldım okadar.:26:
oykummmm valla sızın yerınıze bana heyecan bastııı off cok az kaldıı egenın senın fmg nınnn:):):)sizi gıdı mayıs anneleriii...
ben lansınoh aldım 2 ay once ama banyodan banyoya surdum pek duzenlı degıl yanı
bende çok bişey almadım ama göğüs ucu çatlağı çok ızdırap veren bişeymiş.önceden önlem almak lazımmış. hatta kakao yağı da dediler onu da alıcam ikisini de kullanıcam ama daha erken mi kullanmak için bilemedim..
evt oykum öle başladık gitmeden hilminin de çamaşırların yıkayıp ütüleyim hilmi yapamaz... ufff kız ayrılık acısı koymaya başladı bilem bende...uffffffffffffff
oykummmm valla sızın yerınıze bana heyecan bastııı off cok az kaldıı egenın senın fmg nınnn:):):)sizi gıdı mayıs anneleriii...
Ay yazık size valla çok zor .. Allah kolaylık versin..
Ya bende bir garip oldum tarih belli olmadan önce çok korkuyordum, şimdi bir tevekkül, bir sakinlik şaşmış durumdayım kendime.. Ben ne ters kadınım ya..
Ay yazık size valla çok zor .. Allah kolaylık versin..
Ya bende bir garip oldum tarih belli olmadan önce çok korkuyordum, şimdi bir tevekkül, bir sakinlik şaşmış durumdayım kendime.. Ben ne ters kadınım ya..
evt oykum öle başladık gitmeden hilminin de çamaşırların yıkayıp ütüleyim hilmi yapamaz... ufff kız ayrılık acısı koymaya başladı bilem bende...uffffffffffffff
fatma adanada kimim yanina gideceksin hilmi ne zaman gelecek allah yardimcin olsum canim ama adana buyuk sehir daha iyi olur heralde
ben lansınoh aldım 2 ay once ama banyodan banyoya surdum pek duzenlı degıl yanı
ben lansinoh aldım. 32. haftadan sonra düzenli kullan dediler.
ama ben 3-4 kez sürdüm sonra devam etmedim.
göğüs ucumda bir kuruluk acıma olmadığı için gerek duymuyorum.
canım adana dan osmaniyey geçecem kayınlarım var gelir alırlar adanadan beni... eşim osmaniyeli ya benim...hilmin ne zaman geleceği belli değil 1 ay sonra falan ancak ben ittikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?