2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

fatmalar karıstıııı:):)
gercı dogru dıyosun cnm bende evde olunca esımle beraber uyanıyodum sonra uyuyamıodummm
kıymetını bıl sen bu gunlerın ohh rahat rahatttt canımm:)

kesinlkle gelmeycek. olsun ama rahat ederiz biz ve bebişlerimiz ohh mis gibi serinlik

evet isilik pişik olmaz çocuklar. daha iyi böylesi.

bebek bezi aldınızmı hangı marka alcaksınız?
huggıes organık pamuklu var bıde prıma yenıdogan ıncesı var hangısını alsam kararsız kaldım?

daha almadım ama huggies almayı düşünüyorum.

iyi yapmissin cunku yolculuk da yapacaksin canim ... bana ben senden evvel dogurucam gibi geliiiy fatmaa
olabilir valla benim veledin başı hala yukarda saha bakıyorum boylu boyunca uzanmış kafası tam gögsümün altında bacaklar kasıklarda bende dırt üstü yatıyordum
günaydın canım :)
benim de adım fatma ya karman-çorman oldum

biliyorumda ondan deim bana mı dedin diye

ben yaptim ama hamileyken degil neden ki bisi mi oldu

heh tamam ben cahili aydınlat uçakla gittim bende hep direk gittim ya bişiler sorucam şimdi ben kars dan ankaraya ordan da adana ya geçicem yaa benim valizi ankaradan onlar adana uçağına koyuyorlar demi... peki ben o uçaktan inip digerine mi binicem cahillik zor

ınsanın kafası karısıyo genelde herkes prıma kullanıyo galıba ama huggıesı gorevlı kız pek bı anlattı tamamen organık heryerı pamuk kesınlıkle pısık yapmıyo dıye kararsız kaldım oyle anlatınca.

fatmalar karıstıııı:):)
gercı dogru dıyosun cnm bende evde olunca esımle beraber uyanıyodum sonra uyuyamıodummm
kıymetını bıl sen bu gunlerın ohh rahat rahatttt canımm:)

evet zaten bütün gün dinleniyorum.
sabah geç kalksam geceleri uyuyamıyorum.
çok sevmem ben uykuyu.

valla izinin kıymetini biliyorum. süper bişey. darısı başınıza.

cnm sen bagajına hıc dokunmuycaksın adanada alıcaksın sadece onlar aktarma yaparlar bagajını ama bazen sen de ucak degıstıyosun bazı ucaklarda ılk once ank yolcusunu bırakıp sonra devam eden de oluyor o yazar yazar yada sen bı sor aldıgın yere nası aktarmalı dıye

merak etme sen karsta valizini teslim edip adanadan alacaksin
bir problem olmaz
benim bir kere yurtdisinda hemde newyorktan istanbulla gelirken kaybolmustu bavulum parise gitmis yanlislikla ertesi gun eve getirmislerdi ama sorun olacagini sanmiyorum

ankarada ucaktan inip terminal icinde aktarma yapacagin ucagin girisine gidiceksin zaten seni havaalanindaki hostesler yonlendirir

e pekı 3-6 kg mı mı alıcaz yoksa
2-4 mu?

bence 2-4 sadece 1 paket almak lazım. çabuk büyüyorlarmış.
çok cahilim ben bu konuda. ama benim fikrim çok almayın. yani stok yapmayın. ihtiyaç oldukça almak daha iyi.
hem kilo uygunluğu açısından hem de allerji gelişebileceği için deneme-yanılma yöntemini uygulamak lazım.

huggies avrupa da en çok tercih edilen markaymış. burada pek bilinmiyor.

evet bıde hangı kılo aralıgını alcaz bezde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…