günaydınnnnnn
bgün burası güzel yaaa
bana mı dedin channel
zinkerbel ben iznimi erkene aldım 23 ünde izne ayrılacagım normalde 29 maysda idi
bebek bezi aldınızmı hangı marka alcaksınız?
huggıes organık pamuklu var bıde prıma yenıdogan ıncesı var hangısını alsam kararsız kaldım?
huggıes organık pamuklu var bıde prıma yenıdogan ıncesı var hangısını alsam kararsız kaldım?
günaydıııııınnn......
uyuyamıyorum tatlım.
izne çıkınca sabahları geçe kadar uyucam diyordum.
eşim işe gönderiyorum, uyku gidiyor.
alışmışım erken kalkmaya.
gelmiycek galiba bu sene
kesinlkle gelmeycek. olsun ama rahat ederiz biz ve bebişlerimiz ohh mis gibi serinlik
olabilir valla benim veledin başı hala yukarda saha bakıyorum boylu boyunca uzanmış kafası tam gögsümün altında bacaklar kasıklarda bende dırt üstü yatıyordumiyi yapmissin cunku yolculuk da yapacaksin canim ... bana ben senden evvel dogurucam gibi geliiiy fatmaa
günaydın canım :)
benim de adım fatma ya karman-çorman oldum
kıızlar aranızda hiç uçakla aktarma yolculuk yapan var mı?
ben prima premium care aldım.
ben yaptim ama hamileyken degil neden ki bisi mi oldu
fatmalar karıstıııı:):)
gercı dogru dıyosun cnm bende evde olunca esımle beraber uyanıyodum sonra uyuyamıodummm
kıymetını bıl sen bu gunlerın ohh rahat rahatttt canımm:)
heh tamam ben cahili aydınlat uçakla gittim bende hep direk gittim ya bişiler sorucam şimdi ben kars dan ankaraya ordan da adana ya geçicem yaa benim valizi ankaradan onlar adana uçağına koyuyorlar demi... peki ben o uçaktan inip digerine mi binicemcahillik zor
heh tamam ben cahili aydınlat uçakla gittim bende hep direk gittim ya bişiler sorucam şimdi ben kars dan ankaraya ordan da adana ya geçicem yaa benim valizi ankaradan onlar adana uçağına koyuyorlar demi... peki ben o uçaktan inip digerine mi binicemcahillik zor
evet zaten bütün gün dinleniyorum.
sabah geç kalksam geceleri uyuyamıyorum.
çok sevmem ben uykuyu.
valla izinin kıymetini biliyorum. süper bişey. darısı başınıza.
e pekı 3-6 kg mı mı alıcaz yoksa
2-4 mu?
2-4 mu?
ınsanın kafası karısıyo genelde herkes prıma kullanıyo galıba ama huggıesı gorevlı kız pek bı anlattı tamamen organık heryerı pamuk kesınlıkle pısık yapmıyo dıye kararsız kaldım oyle anlatınca.
evet bıde hangı kılo aralıgını alcaz bezde?
2-4 mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?