herkeze günaydıııınnnn
16.05.1989 bugün benim doğum günüüüüümmmmmm iyiki doğmuşum =)
herkeze günaydıııınnnn
zor geçmiş.. ben anlatıp sizinde moralinizi bozmayım. ne kadar patavatsızlar yaa..korktuğumu bile bile de anlatıyolar..hayırlısıyla bi izne ayrılsaydım..
allahtan yanımda seninki gibi bi abla yok valla kesin kavga ederim yaa:)
görümcelerden acılmışken benim görümce 40 yaşında evlendi çok şükürrrrrr evlenmesse kudururdu herhalde gecen bana elinin tersini sallayarak ne var hastalığında bişeyin yok diyerek cıkıştı ve hastalığım boyunca ne var diye uğramadı göya bişeyim yomkmuş 8 tane doğuran nası doğuruyo diye düşün diyo bana bende bakmıyorum aramıyorum
iyiki doğmuşun canım rabbım uzun uzun sağlıklı kocan ve cocuğunla beraber bir ömür versin
doğum günün kutlu olsun..
valla ben görumcelerımden korktugum kadar dogumdan kormuyorumm esergun
herkeze günaydıııınnnn
ilahi bebekpoyrazgüleceğim yoktu valla.
ne görümceymiş yahu.gene üzecek olursa sen söle biz toplanıp gelip saçını başını yolalım senin görümcenin:)
Benim k.valde bana sormadı bile nasıl gidiyor hamilelik diye, geçen ama dalga geçiyor bir tanıdığına diyormuş ki maşallah Sevgi hergün hastanede zaten, keyiften gidiyorum ya, birde gülerek diyor bana bunları..
nice mutlu yıllaraa
bende normal doğum yaptım. çok kolay diyemem ama çok zorda değil yani.bazıları abartmayı sever, boşver . yani düşününce çok köti sezeryan hikayeleride var,çok kötü normal doğum hikayeleride var.herkesin vücut yapısına, o andaki durumuna bağlı.Allah ne yazdıysa o olacak zaten öyle düşün.
herkeze günaydıııınnnn
iyiki doğdun , mutlu yıllar sana
ayyy görümce mi :18: ayy inş benim kızım halasına çekmez yaaa çekerse yandık demektir :18::18:
sankı zevkten gidiyoruz hastaneye doktora ama ben allaha havale ediyorum rabbim aratmasın görümceme ama hamilelik 9 ay göstersin zorluğunu ceksin walla diyorum cok içimi yaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?