2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende normal doğum yaptım. çok kolay diyemem ama çok zorda değil yani.bazıları abartmayı sever, boşver . yani düşününce çok köti sezeryan hikayeleride var,çok kötü normal doğum hikayeleride var.herkesin vücut yapısına, o andaki durumuna bağlı.Allah ne yazdıysa o olacak zaten öyle düşün.

Benim k.valde bana sormadı bile nasıl gidiyor hamilelik diye, geçen ama dalga geçiyor bir tanıdığına diyormuş ki maşallah Sevgi hergün hastanede zaten, keyiften gidiyorum ya, birde gülerek diyor bana bunları..

ilahi bebekpoyraz güleceğim yoktu valla.
ne görümceymiş yahu.gene üzecek olursa sen söle biz toplanıp gelip saçını başını yolalım senin görümcenin:)

ayyy görümce mi :18: ayy inş benim kızım halasına çekmez yaaa çekerse yandık demektir :18::18:

Benim k.valde bana sormadı bile nasıl gidiyor hamilelik diye, geçen ama dalga geçiyor bir tanıdığına diyormuş ki maşallah Sevgi hergün hastanede zaten, keyiften gidiyorum ya, birde gülerek diyor bana bunları..

sankı zevkten gidiyoruz hastaneye doktora ama ben allaha havale ediyorum rabbim aratmasın görümceme ama hamilelik 9 ay göstersin zorluğunu ceksin walla diyorum cok içimi yaktı

amiin canım..hakkımızda hayırlısı hepimizin

kızlar ben cıkıyorum şimdilik sonra görüşürüzz komşunun tabağı var onu vericem evde bulursam tabiii

ayyy görümce mi :18: ayy inş benim kızım halasına çekmez yaaa çekerse yandık demektir :18::18:

inşallah çekmez.
ama ben ona da inanmıyorum. benim 1 tane halam var..allahtan ona benzememişim.ne tip olarak ne karakter olarak..inanmayın yaa boşverin..

sankı zevkten gidiyoruz hastaneye doktora ama ben allaha havale ediyorum rabbim aratmasın görümceme ama hamilelik 9 ay göstersin zorluğunu ceksin walla diyorum cok içimi yaktı

İnsan çok kırılıyor tabi canım,ona zaten milletin doğudrduğu 8 tanenin zorluğunu gösterir ALLAH merak etme sen. Ama onlar akıllanmaz derste almazlar onun için boşver, ben hasta olsun diyemiyorum çünkü benim başıma kalır valla başka kimsesi de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…