yok canımmm takmıyorumm ama ben dun dıyecegemı dedım esıme hıh ıste bende onu dıyorum hem bız bakıyoruz hem bızım huzurumuz kacıo ben boyle ısın ıcıne limon sıkayım dedım agzımı actım gozumu yumdun yeter yaaaa kız konuya bak sımdı ben en son ocak ayında izne gıttıgımızde benden kanama geldıı dr kesınlıkle iş yasak kalkmıcaksın dedı ben iş yapmamısım !!!!! benım saygım varmıs onlara evlendıkten sonra onlar oturmadan koltuga ben oturyomusum bak düşün yanı ne cahilce konular ne alaka kacıncı asırdayız ben dedem oturmadan oturrum iş saygıya kaldıysa onlardan daha ıyıbılır ve uygularımm ben kendısine abla demısım sonra adıyla hitapta bulunmusunyuh yaaa artık hamile kadını nasıl böyle sinir ederler!!!
ben senin yerinde olsam tepki verirdim walla, hem senin eşin okutacak edecek hem de sizin yuvanızın huzurunu bozacaklar
sen yine de takmamaya çalış canım
kızlar yaa sinirim bozuldu sabah sabah..kızın biri hamile olduğu görünce başladı kendi doğumunu anlatmaya. allahım nası moralimi bozdu. normal doğum istiyodum, çok da kararlıydım. şimdi kafam karıştı.ne kadar patavatsızlar.
üstelik yanındaki anlatma, kızı etkileme diyo; bu salak salak anlatıyo.
üf yaa
son 10 güüüüün.. haftaya cuma geliyo miniğimmmm inşallaaaah
hadı yaa super masallah benımde senden bı sonrakı cuma 3 hazıran ınsallah :)))
yok canımmm takmıyorumm ama ben dun dıyecegemı dedım esıme hıh ıste bende onu dıyorum hem bız bakıyoruz hem bızım huzurumuz kacıo ben boyle ısın ıcıne limon sıkayım dedım agzımı actım gozumu yumdun yeter yaaaa kız konuya bak sımdı ben en son ocak ayında izne gıttıgımızde benden kanama geldıı dr kesınlıkle iş yasak kalkmıcaksın dedı ben iş yapmamısım !!!!! benım saygım varmıs onlara evlendıkten sonra onlar oturmadan koltuga ben oturyomusum bak düşün yanı ne cahilce konular ne alaka kacıncı asırdayız ben dedem oturmadan oturrum iş saygıya kaldıysa onlardan daha ıyıbılır ve uygularımm ben kendısine abla demısım sonra adıyla hitapta bulunmusunbende bır bır carptım yuzune konusamıyınca eşim aldı telı elıne agzına ne gelıyorsa saydı sayıstırdı
offf kım dıo onu beeebıse olmaz allahın ıznıyle kuzum bende normal yapacam bır kulagımdan gıryor bırınden cıkıyor kım nederse desın
çok mu zor geçmiş doğumu
aman eşin fırsat vermesin cnıme sra demez böle desin kapatsın g,itsin bide senin canını sıkıyorlar..
aman takma kız ben hamileliğimden bu yana odaya gelen bi dogum hikayesini anlattı durdu. hele burda bi abla var yanımda durmadan yok şuan şişecek yok buran patlayacak boşver kız herkes bir değilki herksin acı eşiği farklı dogumu farklı takma bileeee
yok canımmm takmıyorumm ama ben dun dıyecegemı dedım esıme hıh ıste bende onu dıyorum hem bız bakıyoruz hem bızım huzurumuz kacıo ben boyle ısın ıcıne limon sıkayım dedım agzımı actım gozumu yumdun yeter yaaaa kız konuya bak sımdı ben en son ocak ayında izne gıttıgımızde benden kanama geldıı dr kesınlıkle iş yasak kalkmıcaksın dedı ben iş yapmamısım !!!!! benım saygım varmıs onlara evlendıkten sonra onlar oturmadan koltuga ben oturyomusum bak düşün yanı ne cahilce konular ne alaka kacıncı asırdayız ben dedem oturmadan oturrum iş saygıya kaldıysa onlardan daha ıyıbılır ve uygularımm ben kendısine abla demısım sonra adıyla hitapta bulunmusunbende bır bır carptım yuzune konusamıyınca eşim aldı telı elıne agzına ne gelıyorsa saydı sayıstırdı
offf kım dıo onu beeebıse olmaz allahın ıznıyle kuzum bende normal yapacam bır kulagımdan gıryor bırınden cıkıyor kım nederse desın
senn belli deil galiba normal mi sezeryan mi ?
aman ne görümceler varmış bunlar evde kaldıgı için psikolojileri bozulmuş.. benimkiler iyiler yaa allahtan ben iş yapacak olsam otur otur sen hamilesin diyorlardır 3,5 aylıkken gittiğimde :
dengesiz insanları takma canım. herkesin yaşadığı farklıdır, etkilenme bence kimseden.
Ay cidden manyakmış bunlar, zihniyete bak
hiiiç sıkma canını sen, zaten sancın var iyice tetiklemesin stres sancıyı Allah korusun
bebekpoyraz zaten sancın var hııc degmeyecek anlamayacak ınsanlar ıcın kendını ve bebegını rıske atma canım
aynı dert benım gorumcemın basındada var 40 kusur yasındalar evlenmedıler zavallı ne evlılıkten anladı ne cocuktan oyle garıpler kı herseye mudahale sankı onların cocugu gıbı benımsemısler cocuklarını
bosver sımdı kotu olmak en ıyısı ama dıkkat et sen kendıne sınırlerıne
bebekpoyraz zaten sancın var hııc degmeyecek anlamayacak ınsanlar ıcın kendını ve bebegını rıske atma canım
aynı dert benım gorumcemın basındada var 40 kusur yasındalar evlenmedıler zavallı ne evlılıkten anladı ne cocuktan oyle garıpler kı herseye mudahale sankı onların cocugu gıbı benımsemısler cocuklarını
saolun valla kızlar bu gaz iyi geldi.valla ağlıcaktım yaa
takmıyorum eşim gerceklerı goruncee içim rahatladııı ne yalan soylıyım kuzum kendımı ispatladım benım içim rahatt gerısıı vızz gelır trıs gıder
saolun valla kızlar bu gaz iyi geldi.valla ağlıcaktım yaa
takmıyorum eşim gerceklerı goruncee içim rahatladııı ne yalan soylıyım kuzum kendımı ispatladım benım içim rahatt gerısıı vızz gelır trıs gıder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?