2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yuh yaaa artık hamile kadını nasıl böyle sinir ederler!!!
ben senin yerinde olsam tepki verirdim walla, hem senin eşin okutacak edecek hem de sizin yuvanızın huzurunu bozacaklar
sen yine de takmamaya çalış canım
yok canımmm takmıyorumm ama ben dun dıyecegemı dedım esıme hıh ıste bende onu dıyorum hem bız bakıyoruz hem bızım huzurumuz kacıo ben boyle ısın ıcıne limon sıkayım dedım agzımı actım gozumu yumdun yeter yaaaa kız konuya bak sımdı ben en son ocak ayında izne gıttıgımızde benden kanama geldıı dr kesınlıkle iş yasak kalkmıcaksın dedı ben iş yapmamısım !!!!! benım saygım varmıs onlara evlendıkten sonra onlar oturmadan koltuga ben oturyomusum bak düşün yanı ne cahilce konular ne alaka kacıncı asırdayız ben dedem oturmadan oturrum iş saygıya kaldıysa onlardan daha ıyıbılır ve uygularımm ben kendısine abla demısım sonra adıyla hitapta bulunmusun bende bır bır carptım yuzune konusamıyınca eşim aldı telı elıne agzına ne gelıyorsa saydı sayıstırdı

offf kım dıo onu beee bıse olmaz allahın ıznıyle kuzum bende normal yapacam bır kulagımdan gıryor bırınden cıkıyor kım nederse desın

Son düzenleme:

aman ne görümceler varmış bunlar evde kaldıgı için psikolojileri bozulmuş .. benimkiler iyiler yaa allahtan ben iş yapacak olsam otur otur sen hamilesin diyorlardır 3,5 aylıkken gittiğimde:

çok mu zor geçmiş doğumu

zor geçmiş.. ben anlatıp sizinde moralinizi bozmayım. ne kadar patavatsızlar yaa..korktuğumu bile bile de anlatıyolar..hayırlısıyla bi izne ayrılsaydım..

allahtan yanımda seninki gibi bi abla yok valla kesin kavga ederim yaa:)

Channel bak face e yükledim beşiğin fotosunu bak istersen.. Bu arada o resim sorasında daha kurdelalar diklmemişti ama nasıl olmuş bak dedim..

Ay cidden manyakmış bunlar, zihniyete bak
hiiiç sıkma canını sen, zaten sancın var iyice tetiklemesin stres sancıyı Allah korusun

haydi kızlar ben öğlen paydsuna çıkar yarım saatte evi anca bulurum ben

aman ne görümceler varmış bunlar evde kaldıgı için psikolojileri bozulmuş .. benimkiler iyiler yaa allahtan ben iş yapacak olsam otur otur sen hamilesin diyorlardır 3,5 aylıkken gittiğimde:

annem evde kalmıs kızın derdı zor olur derdı de ınanmasdım seylerını evlendıkten sonra gördum ısteee bende 12 haftalıktım iş yapmıyormusum ay delı olmak elde degıll neyse valla takmıom artık

KIZLAR AKSAM saat 17.00 randevum u aldımmm dua edın sancı cıkmasın nst ye gırecem yıneee :26::26::26:

Son düzenleme:
bebekpoyraz zaten sancın var hııc degmeyecek anlamayacak ınsanlar ıcın kendını ve bebegını rıske atma canım
aynı dert benım gorumcemın basındada var 40 kusur yasındalar evlenmedıler zavallı ne evlılıkten anladı ne cocuktan oyle garıpler kı herseye mudahale sankı onların cocugu gıbı benımsemısler cocuklarını
bosver sımdı kotu olmak en ıyısı ama dıkkat et sen kendıne sınırlerıne

Ay cidden manyakmış bunlar, zihniyete bak
hiiiç sıkma canını sen, zaten sancın var iyice tetiklemesin stres sancıyı Allah korusun

takmıyorum eşim gerceklerı goruncee içim rahatladııı ne yalan soylıyım kuzum kendımı ispatladım benım içim rahatt gerısıı vızz gelır trıs gıder

takmıyorum takmıyorumda takmıyorummm

saolun valla kızlar bu gaz iyi geldi.valla ağlıcaktım yaa

valla ben görumcelerımden korktugum kadar dogumdan kormuyorumm esergun

saolun valla kızlar bu gaz iyi geldi.valla ağlıcaktım yaa

valla ben görumcelerımden korktugum kadar dogumdan kormuyorumm esergun

görümcelerden acılmışken benim görümce 40 yaşında evlendi çok şükürrrrrr evlenmesse kudururdu herhalde gecen bana elinin tersini sallayarak ne var hastalığında bişeyin yok diyerek cıkıştı ve hastalığım boyunca ne var diye uğramadı göya bişeyim yomkmuş 8 tane doğuran nası doğuruyo diye düşün diyo bana bende bakmıyorum aramıyorum

takmıyorum eşim gerceklerı goruncee içim rahatladııı ne yalan soylıyım kuzum kendımı ispatladım benım içim rahatt gerısıı vızz gelır trıs gıder

Valla bu tarz insanlarla uğraşmak çok zor vallahi, zaten çokta zekiler biz baş edemeyiz onlarla, boşver sen eşinle iyi ol yeter. Bande görümce yok ama k.valde sağolsun hepsine bedel.. Dün kızımı bırakmaya geldi, bana diyorki birşeye ihtiyacın olursa falan ara, eşimin yanında diyor, ben yanlızken hiç demiyor ama resmen hizmet bekliyor.. Şaka gibiler valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…