2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ben de normal kilomdan fazla hamile kaldım, 16 kilo gidiyorsa ilk 2 ayda (ilk 3-4 aya da razıyım) süpermiş Öyküm walla

35 yaşındaki kadını niye eşin okutuyor ki şoktayım şu an

Gidiyor genelde, ben hiç dikkat etmememe rağmen gitmişti..

Bende şoktayım arkadaşım, yuh yani o yaştan sonra okuycaksa kendi imakanıyla okusun..

Ay ben de normal kilomdan fazla hamile kaldım, 16 kilo gidiyorsa ilk 2 ayda (ilk 3-4 aya da razıyım) süpermiş Öyküm walla

35 yaşındaki kadını niye eşin okutuyor ki şoktayım şu an

daha evlenmedi bacımmm onun buyugude evdee zaten kavgalıyım dunden berı benı esıme kesmişlerrr esımde dayanamadı geldı bana sen boyle boyle yaptınmı esra dedı bende bır guzel telefon actım ses yerınıde actım ben bunları bunları demısım sana oylemı dedım ınkar ettı eşim cınnet gecırdı dun resmen sizin amacınız ney dıeee sınırden sancım arttı 35 yasına gelınce okutuyor ısteee kayınlarım calısıyor onlarda azcık yardım etseler olmuyor kımse esime destekte cıkmıyorlar bacımızı okutuyor bızde yollayalım bacımıza demıyorlar esım yolluyor para her ay yurt vs.. ıstee

aman dersleri ii olmazsa kocan napsın kocanlık iş değilki... evli değilmi o yaşta o

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiin.. neden sezeryan ihtimali var peki

Hoşgeldinnnnnnn
geç bile kaldın bak söyliyim
biz 8 aydır böyle rahatlıyoruz

Gidiyor genelde, ben hiç dikkat etmememe rağmen gitmişti..

Bende şoktayım arkadaşım, yuh yani o yaştan sonra okuycaksa kendi imakanıyla okusun..

Ay hadi inşallah çok garip hissetmeye başladım kendimi, bacaklarım falan şiş şiş eski halime döniyim istiyorum bir an evvel

gunaydın kızlarrrrr

gel arkadaşım burda muhaabbetler gusel hem evde canın da sıkılmaz

nasılsınız kızlar bebek sancım oldu gece dedin şimdi nasılsınn

kızlar aranızda troid rahatsızlığı olup ilaç kullanan varmı:26::26:

aman bayanlar belli bi yaşı geçtiğinde evlenmedimi bi tuhaf oluyorlar...

yuh yaaa artık hamile kadını nasıl böyle sinir ederler!!!
ben senin yerinde olsam tepki verirdim walla, hem senin eşin okutacak edecek hem de sizin yuvanızın huzurunu bozacaklar
sen yine de takmamaya çalış canım

hoşbuldum :) bebeğimin gelişiminin önde olduğunu söylüyor doktor normal doğumda sıkıntı yaşayabilirsin dedi. senn doğum ne zamn ?

benimde 19 haziran bende bebeğin dönmesini bekliyorum... gelişimi önde mi ne kdr öndeymişki en son ne zaman gittin dr haftana göre kilosu boyu kaçtı ki

kızlar yaa sinirim bozuldu sabah sabah..kızın biri hamile olduğu görünce başladı kendi doğumunu anlatmaya. allahım nası moralimi bozdu. normal doğum istiyodum, çok da kararlıydım. şimdi kafam karıştı.ne kadar patavatsızlar.
üstelik yanındaki anlatma, kızı etkileme diyo; bu salak salak anlatıyo.

üf yaa

aman dersleri ii olmazsa kocan napsın kocanlık iş değilki... evli değilmi o yaşta o

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiin.. neden sezeryan ihtimali var peki

ay ne evlısı onun buyugude evdee ben 22 yasındayım evlendım dıye durmadan cokuyorlar tepeme bır suru yalan uydurulmus yıne esımeee eee cesaretii olan arar guven dedım esıme aradım sesıde actım yuzlestım ınkar ettı demedın sen boyle bıse kım uyduryo demesmıı eşimde aldı ben uyduryorum dedııı sen bana dun bole bole demedınmı dedı buyuk gorumceme ay varya ıyıce arttı sancım

Var bende o da var troit rahatsızlıpı ama ilaç kullanmak zorunda kalmadım hamilelik boyunca..

hoşbuldum :) bebeğimin gelişiminin önde olduğunu söylüyor doktor normal doğumda sıkıntı yaşayabilirsin dedi. senn doğum ne zamn ?

Bunlar bahane mi ne bilemedim ya bebek biraz iri diye normal olmaz falan diyorlar , bana da ilkinde öyle demişlerdi, 3600 gr.doğdu çokta abartı değildi tani.. Ultrasonda ama 4 kiloyu geçer diyorlardı..

10 gün önce gittim kilosu 3000 di. doktor gelişimi 2 hAfta önde dedi 2 hafta içinde 4000 olursa sezeryan yaparız dedi. senn sat 9 eylül deil mi ?

senle hemen hemen aynı günlerde doğurcaz gibi görünüyo erken elınmazsa bebeşin.ben geçen hafta gittim 2500gr dı.senin bebiş hızlı büyümüş cidden maşallah diyeyim..

çok mu zor geçmiş doğumu

aman eşin fırsat vermesin cnıme sra demez böle desin kapatsın g,itsin bide senin canını sıkıyorlar..

aman takma kız ben hamileliğimden bu yana odaya gelen bi dogum hikayesini anlattı durdu. hele burda bi abla var yanımda durmadan yok şuan şişecek yok buran patlayacak boşver kız herkes bir değilki herksin acı eşiği farklı dogumu farklı takma bileeee

hoşgeldinnn...
oohhh valla moralımı duzelttınız:))
senın nasıl gıdıyor bırce ızın dınlenmıssındır.bu sene baslayacakmısın goreve ben 1 sene evde olurum dıyorum ama bakalım gunler ne getırecek
valla iyi dinlendim. okul stresinin olmaması süper:)) ben de 1 yıl ücretsiz düşünüyorum burda olursam. ama batıya tayin falan çıkarsa şubattan sonra anneme bırakabilirim.

dengesiz insanları takma canım. herkesin yaşadığı farklıdır, etkilenme bence kimseden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…