2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok yaa sıcagı severim ben vallaD

Aman ben hiç sevmem bunalıma girerim, güneye tatile bile gitmekten nefret ederim...

Ya evet çok sıcak olacak kullanamazsınız gibi geliyor bana , benim kızın kangurusu vardı ben çok az kullanmıştım..

Öyküm hiiiç karışılmaz böyle şeye ama epidural yap sezeryanı yaaaa
değişik bi tecrübe olur ne güzel hatta girebiliyorsa eşin de girsin :)

Valla ben ondan çok korkuyrdum hatta karakana falan da demiştim ben hayatta yapamam diye şimdi de ne olduysa epidurale heveslendim bakalım sorcam, eşimde girerim diyor ama ben bir sorcam bakalım doktora bugün..

evet kurtulma kötü bi tabir olmuş hem senin bebişe hem benimkine ayıp etmişim..

Yok güzelim kötü bir tabir olduğu için demedim ben onu yanlış anlama, emzirme dönemi daha kötü oluyor onun için dedim.. daha çok sıkıntı sıcak basıyor..

Eki Görüntüle 195848

karnıma bakın. nasıl uyunur ki. patlama noktasındayım

fmgcım yaaa kocaman olmıs eda hanımmm masallah onaaa. gercekten nasıl uyunurkı bukadar buyuynceee gobekkk offf

bıraz daha beklım ozaman bennn kanguru ıcınnn...

20 Mayıs Öyküm
25 Mayıs Ege
30 Mayıs sen
ohhh ne güzel sıraya girdiniz :))

sıralandık valla.

ayyy yerim yerim onu beeeeennnn fıstıgım benim.. bende dicektim fmg bir esim koysna diyeeeee çok tatlısııııııııııııııınnnnnnn

sağol fatmacım. şiştim işte.

geçmiş olsun canım.

Ay çok az kaldı ya, çok heyecanlı bakalım bugün doktoruma sorcam bakalım beni nasıl doğurtmayı düşünüyor..

epidurali düşün bence öyküm.

Çoook tatlısınnnnn maşallah
yalnız popo, kollar falan hiiiç büyümedi fmg ne güzel

sağol canım.
kilo almam durdu. kendime kilo almıyorum. karnım büyüyor sadece.

Yok güzelim kötü bir tabir olduğu için demedim ben onu yanlış anlama, emzirme dönemi daha kötü oluyor onun için dedim.. daha çok sıkıntı sıcak basıyor..

yok yok biz kavuşma diyelim yinede:) ya şu lohusalık nası geçecek şimdiden merak etmeye başladım.tam temmuz sıcaklarına denk gelecek..allah yardımcımız olsun..

Artık kilo alınmıyor dimi bende de durum aynı... Biraz ayaklarım şişti sadece o kadar, halbuki bu sıralarda iyi yiyorum ama almıyorum neyseki... 13-14 kiloyla falan gircem inşallah doğuma.. Ohhhhhh Ege yok ya rahat rahat konuşabiliriz..

Hayırlısı hangisiyse o olsun diye dua edelim biz tabii de sen yine de epidurali sor tabii
kendini kötü hisseder gibi olursan hemen genel anesteziye geçiyorlar zaten..

En güzeli.. benim kilo almam tam gaz devam ediyor

fmgcım yaaa kocaman olmıs eda hanımmm masallah onaaa. gercekten nasıl uyunurkı bukadar buyuynceee gobekkk offf

bu foto cuma çekildi.
inan geçen 3-4 günde farkediyor. daha da büyüdü karnım.
patlamadan doğursam bari.
çatlaklarda o biçim oldu zaten moralim bozuluyo gördükçe.

Kızlar benim sancım var yaaa
Regli olucakmışım gibi belimde kasıklarımda, karnım da sert
normaldir artık di mi bu zamanlarda?

Kocam da sinir etti beni!!!! doğum sancısı böyle midir dedim diye bağırdı bana biraz önce telefonda, ağzını hayra aç diye!!!!!!! sanki ayıp bişey söyledim
tamam erken ama napiyim merak ediyorum daha önce doğurmadım ki :26:

bıraz daha beklım ozaman bennn kanguru ıcınnn...

Valla bence de bekle, hatta hemen almayın nasılsa doğumdan sonra da bakarsınız o tarz şeylere bence, ihtiyaç oldukça yani..

yok yok biz kavuşma diyelim yinede:) ya şu lohusalık nası geçecek şimdiden merak etmeye başladım.tam temmuz sıcaklarına denk gelecek..allah yardımcımız olsun..

Lohusalıkta güzel tabi ama ben biraz sıkıntı çekmiştim, kaşıntım olmultu o beni mahfetti, yoksa genel olarak iyi.

adet ağrısı benimde var 15 gündür...

bu foto cuma çekildi.
inan geçen 3-4 günde farkediyor. daha da büyüdü karnım.
patlamadan doğursam bari.
çatlaklarda o biçim oldu zaten moralim bozuluyo gördükçe.

uffff bende çatladım..heryerim çatladı

aynısı bende de var.. sabahtan beri 2-3 defa oldu

Olur o tarz şeyler canım, benimde belimde falan çok ağrı oluyor artık, kasklarımda ağrıyor, her gece doğurcam zannediyorum.. Rahim büyürkende oluyor o tarz şeyler.. Korkma bence... Tabi doktoruna da sor ama..

keşke gelse kız çok özlüyorum onu. hiç denk gelemedik ne zamandır.
dediğin gibi artık alınmıyor. hem iştahım da çok iyi. çok yemek yiyorum. sık acıkıyorum.
şuan 15 kilodayım. doktorum çok iyi diyor. sen az aldın öyküm diyetin faydası oldu.
zaten bu kiloların çoğu ödem. balon gibi inicez doğumdan sonra.
emzirirken sakın çok yeme dedi doktorum. şekerden tuzdan uzak duracakmışım. yoksa şişersin dedi.

En güzeli.. benim kilo almam tam gaz devam ediyor

kaç kilo aldın sen çilek?

gunaydın kızlarrrr

gece uyuyamadım nefes alamadım soluma yatamadım ağrıdan cok uykusuzum cok üstelik sabahda kaltım kustum sizinkiler yaklaştı ne güsel bize daha çook var fmg benim göbüşde aynı senin gibi kocaman artık nefes bile aldırmıyooo mideme çok baskı yapıyor midem ağrıyor

Bana da kiloyla ilgili bişey demedi doktorum iyi diyor genelde, yine de iyi aldık ikimizde zaten, hepsi gider bence, zaten yaz ayları ter mer atarız bişeycik kalmaz ama ben emzirirken çok fena olurdum çok acıkırdım bakalım bunda öyle olcam mı.. Ege yi bende özledim kız gelmiyor bak terk etti bizi, gerçi haftaya bende gelemem artık..

beni de akle çilek 1 haziran))

Ayyy hadi hayırlı olsunnn
Ben bi excel tablo yapiyim o zaman nasıl olsa vaktinde gelirse en sonlarda doğurucam hepinizi takip ederim :)

uffff bende çatladım..heryerim çatladı

aynısı bende de var.. sabahtan beri 2-3 defa oldu

Olur o tarz şeyler canım, benimde belimde falan çok ağrı oluyor artık, kasklarımda ağrıyor, her gece doğurcam zannediyorum.. Rahim büyürkende oluyor o tarz şeyler.. Korkma bence... Tabi doktoruna da sor ama..

Normal demek ki Zaten Allah'a şükür bu saatten sonra olursa çok stres olmam.. 24-25 haftalık bebekleri yaşatıyorlar artık

Canım benim en son 1 hafta önce 13 idi daha 5 haftam var 20 olurum herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…