Geçmiş olsun canım doğum yakın herhalde senin..
Valla kurtulma denemez ona canım ama neyse, lohusayken insana daha bir ateş basıyor malesef..
36-37 Haftaya giricez artık ağlıcam ağrıdan çok arttı bi azalıyor artıyor dayanamıyorum ya
yok yaa sıcagı severim benvalla D
Eğer kanguru kullanmayı düşünüyorssan kesinlikle sling al, asıl kanguru çok sağlıksız. Sen görüntüsüne bakma bebek anne karnında da sıkışıklığa alışık ya çok iyi geliyormuş bebeğe o yüzden o duruş şekli, hem annenin kokusunu falan da alıyor hem de kalçasına ağırlık binmiyor
Ama ben biraz vazgeçtim gibiyim , bizim çok sıcaklara gelecek ya bebek, bebek de biz de yapış yapış oluruz terden o sıcakta gibi geliyor. Emin olamadım hala.
Çoook tatlısınnnnn maşallah
yalnız popo, kollar falan hiiiç büyümedi fmg ne güzel
Öyküm hiiiç karışılmaz böyle şeye ama epidural yap sezeryanı yaaaa
değişik bi tecrübe olur ne güzel hatta girebiliyorsa eşin de girsin :)
evet kurtulma kötü bi tabir olmuş hem senin bebişe hem benimkine ayıp etmişim..
bıraz daha beklım ozaman bennn kanguru ıcınnn...Aman ben hiç sevmem bunalıma girerim, güneye tatile bile gitmekten nefret ederim...
bendee nefret edıyorum sıcaktannnn
Ya evet çok sıcak olacak kullanamazsınız gibi geliyor bana , benim kızın kangurusu vardı ben çok az kullanmıştım..
20 Mayıs Öyküm
25 Mayıs Ege
30 Mayıs sen
ohhh ne güzel sıraya girdiniz :))
ayyy yerim yerim onu beeeeennnn fıstıgım benim.. bende dicektim fmg bir esim koysna diyeeeeeçok tatlısııııııııııııııınnnnnnn
Selam Günaydın
Dün Öğlen 3.20 gibi sırtıma ağrı girdi dok. gitmedim olurda geçer diye akşam oldu ağrım hala devam etti bende dayanamadım artık gittim dok. açıklık var ama az dedi NST girdik ilk başta bebeğin kalp atışını tam alamadılar yatıralım seni dedi Sonra git şekerli bişiler ye su iç gel dediler suyu içtim geldim bu sefer iyi duyuldu kalp atışı Ultrasona girdim bebeğin suyu gayet iyi makat duruyor dedi
Dok. 3 kere nerde oturuyorsun dedi Suyun gelirse hemen gel dedi gece uyuyamadım ağrım çok arttı dayanamıyorum ağrıya artık
bu sizlerdede oldumu ağrı beni mahvetti
Ay çok az kaldı ya, çok heyecanlı bakalım bugün doktoruma sorcam bakalım beni nasıl doğurtmayı düşünüyor..
Çoook tatlısınnnnn maşallah
yalnız popo, kollar falan hiiiç büyümedi fmg ne güzel
Yok güzelim kötü bir tabir olduğu için demedim ben onu yanlış anlama, emzirme dönemi daha kötü oluyor onun için dedim.. daha çok sıkıntı sıcak basıyor..
sıralandık valla.
sağol fatmacım. şiştim işte.
geçmiş olsun canım.
epidurali düşün bence öyküm.
sağol canım.
kilo almam durdu. kendime kilo almıyorum. karnım büyüyor sadece.
Valla ben ondan çok korkuyrdum hatta karakana falan da demiştim ben hayatta yapamam diye şimdi de ne olduysa epidurale heveslendim bakalım sorcam, eşimde girerim diyor ama ben bir sorcam bakalım doktora bugün..
Yok güzelim kötü bir tabir olduğu için demedim ben onu yanlış anlama, emzirme dönemi daha kötü oluyor onun için dedim.. daha çok sıkıntı sıcak basıyor..
sıralandık valla.
sağol fatmacım. şiştim işte.
geçmiş olsun canım.
epidurali düşün bence öyküm.
sağol canım.
kilo almam durdu. kendime kilo almıyorum. karnım büyüyor sadece.
fmgcım yaaa kocaman olmıs eda hanımmm masallah onaaa. gercekten nasıl uyunurkı bukadar buyuynceee gobekkk offf
fmgcım yaaa kocaman olmıs eda hanımmm masallah onaaa. gercekten nasıl uyunurkı bukadar buyuynceee gobekkk offf
bıraz daha beklım ozaman bennn kanguru ıcınnn...
yok yok biz kavuşma diyelim yinede:) ya şu lohusalık nası geçecek şimdiden merak etmeye başladım.tam temmuz sıcaklarına denk gelecek..allah yardımcımız olsun..
20 Mayıs Öyküm
25 Mayıs Ege
30 Mayıs sen
ohhh ne güzel sıraya girdiniz :))
Kızlar benim sancım var yaaa
Regli olucakmışım gibi belimde kasıklarımda, karnım da sert
normaldir artık di mi bu zamanlarda?
Kocam da sinir etti beni!!!! doğum sancısı böyle midir dedim diye bağırdı bana biraz önce telefonda, ağzını hayra aç diye!!!!!!! sanki ayıp bişey söyledim
tamam erken ama napiyim merak ediyorum daha önce doğurmadım ki :26:
bu foto cuma çekildi.
inan geçen 3-4 günde farkediyor. daha da büyüdü karnım.
patlamadan doğursam bari.
çatlaklarda o biçim oldu zaten moralim bozuluyo gördükçe.
aynısı bende de var.. sabahtan beri 2-3 defa olduKızlar benim sancım var yaaa
Kocam da sinir etti beni!!!! doğum sancısı böyle midir dedim diye bağırdı bana biraz önce telefonda, ağzını hayra aç diye!!!!!!! sanki ayıp bişey söyledim
Kızlar benim sancım var yaaa
Artık kilo alınmıyor dimi bende de durum aynı... Biraz ayaklarım şişti sadece o kadar, halbuki bu sıralarda iyi yiyorum ama almıyorum neyseki... 13-14 kiloyla falan gircem inşallah doğuma.. Ohhhhhh Ege yok ya rahat rahat konuşabiliriz..
En güzeli.. benim kilo almam tam gaz devam ediyor
keşke gelse kız çok özlüyorum onu. hiç denk gelemedik ne zamandır.
dediğin gibi artık alınmıyor. hem iştahım da çok iyi. çok yemek yiyorum. sık acıkıyorum.
şuan 15 kilodayım. doktorum çok iyi diyor. sen az aldın öyküm diyetin faydası oldu.
zaten bu kiloların çoğu ödem. balon gibi inicez doğumdan sonra.
emzirirken sakın çok yeme dedi doktorum. şekerden tuzdan uzak duracakmışım. yoksa şişersin dedi.
kaç kilo aldın sen çilek?
beni de akle çilek 1 haziran))
uffff bende çatladım..heryerim çatladı
aynısı bende de var.. sabahtan beri 2-3 defa oldu
Olur o tarz şeyler canım, benimde belimde falan çok ağrı oluyor artık, kasklarımda ağrıyor, her gece doğurcam zannediyorum.. Rahim büyürkende oluyor o tarz şeyler.. Korkma bence... Tabi doktoruna da sor ama..
keşke gelse kız çok özlüyorum onu. hiç denk gelemedik ne zamandır.
dediğin gibi artık alınmıyor. hem iştahım da çok iyi. çok yemek yiyorum. sık acıkıyorum.
şuan 15 kilodayım. doktorum çok iyi diyor. sen az aldın öyküm diyetin faydası oldu.
zaten bu kiloların çoğu ödem. balon gibi inicez doğumdan sonra.
emzirirken sakın çok yeme dedi doktorum. şekerden tuzdan uzak duracakmışım. yoksa şişersin dedi.
kaç kilo aldın sen çilek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?