2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ohhhh ne güzel bir gün gerçekten keyif keyif :)))

Benim 10 iş günüm kaldı canım
Biraz öne çeksem mi diye düşünmüyor değilim ama sabah zor kalkmaya başladım :)

cılek dun bende servıste ılk kez bunaldım 1 hafta ondenmı cıksam dıye dusundummmm.. ben sıcagı sevmıyorum gıder gelırımde tek derdım sıcaklarr...

cılek sen sekerı ısını naptın

Yaa gerçekten biz izne çıkmaya gün sayıyoruz şaka gibiii...
Biraz öne mi çeksek ikizim yaa şu izni?

korkuyosan yapcak bişi yok canım az kaldı zaten. sen zaten osmaniyeye gitcektin dimi..

evt.. gidicem. önümüzdeki hafta

ya channel karnım acıyo benim yaaa. hele alt kısımları.. çocuk kafayı kaldırıyo tam akciğerlerimin altına nefes aldırmıyo tıslayıp duruyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

Ohhhh ne güzel bir gün gerçekten keyif keyif :)))

Benim 10 iş günüm kaldı canım
Biraz öne çeksem mi diye düşünmüyor değilim ama sabah zor kalkmaya başladım :)

Kız tanışırız işte ne var ki, zaten herbirşeyimizi biliyoruz daha ne tanışçaz, eşine derim senin sırtındaki kaşıntılardan bile haberdarım >O zaman anlar ne kadar tanıştığımızı..

Sizinde izinler az kaldı canım, siz asıl haziran annelerisiniz canım, biz mayıs annesi olcaz..

Yaa gerçekten biz izne çıkmaya gün sayıyoruz şaka gibiii...
Biraz öne mi çeksek ikizim yaa şu izni?

ıkızımmmm bak benı gaze getırmeeeeeeee:):):):))) su 1 ay dayansam belkı son 1 afta cekerım oneee..
bakalım cnm doktorlarda ne dıcek sezeryan felan gerekırse belkıde zaten onceden cıkarızzz...

öle ya sürünerek kalkıyorum bende. ama evde de olsak uyunmuyomuş bak

bi de o zaman gece uyumak da zor olur , gündüz uyuklarız kesin çünkü şimdi hiç değilse gece fosur fosur uyuyup sabah zor kalkıyorum

cılek dun bende servıste ılk kez bunaldım 1 hafta ondenmı cıksam dıye dusundummmm.. ben sıcagı sevmıyorum gıder gelırımde tek derdım sıcaklarr...

cılek sen sekerı ısını naptın

Şekeri biz aldık canım Eminönünden kendimiz yapıcaz bi üşünmezsek :) küçük pembe melekler.. bulursam nette koyayım resmini
siz ne yaptınız?

evt.. gidicem. önümüzdeki hafta

ya oykum karnım acıyo benim yaaa. hele alt kısımları.. çocuk kafayı kaldırıyo tam akciğerlerimin altına nefes aldırmıyo tıslayıp duruyorum

Allah kolaylık versin canım yaa

yok kız dr gitmedim... işler vardı çok sık giremedim...

anladım. merak ettim dün göremeyince :)

Günaydın fmg
ben de bekliyorum izne çıkiyim de uyuyim diye uyunmuyor mu

günaydın çilekçim.
ben pek uyuyamıyorum. belki senin öyle olmaz.

günaydın öyküm, rahat edemiyorum yatarken. çok dönüyorum. çok terliyorum.
lavoboya kalkıyorum. sonra uykum gidiyor.

artık son hazırlıklaı tamamlıyosun. hadi bakalım hayırlısı.

kız sen ne zaman sezeryan oluyordun

30 mayıs

ben artık eşimle ayrı yatıyorum. yazık o da benimle beraber uykusuz kalıyo.üzülüyodum valla.2 gündür ayrı yatıyoruz napiim şunun şurasında en fazla 1 ay idare etcez:84::84::84:

ben ayrı yatamam kocamdan. napiiim. idare etsin artık.

10 gün nedir canım çabucak geçecek. sıkın dişinizi kızlar.

hahahhah canım benım valla oleee.. oda bılıyo cnm aslıyı ble bılıyo... dıokı o rahattır nede olsa 2. bebısı dedım sorma cok rahatt:):):):

günaydın arkadaslarr nasılsınız bu aralar cok heyecanlıyım gun yaklastıkca kalbım duracak gıbı oluyo cok heyecanlanıyorum sizde durumlar nasıl sekerler

aa bende melek istiyorum hatta baktım emınonundennnn ıkızımmmm:):) bızde haftaya esım gelıcek beraber bakıcazz tek karar vermedımmm bı kac bısı begendım ama.

Biz sizi takip edicez hep iyi olacak bize de :))

ıkızımmmm bak benı gaze getırmeeeeeeee:):):):))) su 1 ay dayansam belkı son 1 afta cekerım oneee..
bakalım cnm doktorlarda ne dıcek sezeryan felan gerekırse belkıde zaten onceden cıkarızzz...

Bakalım belli olmaz doğru söylüyorsun..
Şekerleri buldum bu arada
Ama benimkilerin altında çubuk yok, ben sepet yerine bebek şekeri ağacı aldım, ağaca asılacaklar

Canım valla sıcaklar mahfetti bizi, biraz daha serin gitseydi havalar keşke.. Aslında şansmıza bu sene geç geldi sıcaklar, bundan sonrası zor geçer... Hele lohusalıkta falan insana bir sıcak basıyor of ki ne offffffff....

hahahhah canım benım valla oleee.. oda bılıyo cnm aslıyı ble bılıyo... dıokı o rahattır nede olsa 2. bebısı dedım sorma cok rahatt:):):):

Aman ilki ikincisi fark etmiyor hatta ilkinde insan daha bir gözü kapalı atlıyor herşeye, ikincide daha da çok sorguluyorsun, daha da çok korkuyorsun... Bu arada doğum iznine çıkınca da gelirsin bana channel, görürsün bebişi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…