2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cılekkk su slıng nasıl bız gecen jokerden bakıcaktık ama kalmamıs sımdı unnodada kampanya varrr kullanıslımı aceppp??? gecen ceyda duvencı kullanmıstı ya onda bana cok sağlıksız geldı goruntusu bıde elestırıler felan olunca kafam karıstı

yaa banane ısınsın hava yaaaa

yazık kız adama.

30 mayısssssss....
12 gün kaldı.

ya bende üzülüyorum ama toplasan 3-4 saat uyuyo sabahta uykusuz kalkıyo o zaman daha çok üzülüyorum.ama çok kötü bişeymiş aynı evde olup da ayrı uyumak

bu arada 12 günün kalmış yaa ne güzel...

hahahhah canım benım valla oleee.. oda bılıyo cnm aslıyı ble bılıyo... dıokı o rahattır nede olsa 2. bebısı dedım sorma cok rahatt:):):):

Çok güzelmiş bunlar canım...Ben beşik şeklinde yaptım, burdan foto ekleyemiyorum nedense sinir oldum.. Ama ağaç şeklide iyi olmuş, değişik...

aa cok guzeller canım cok begendım bende magnetlı ıstıyorum bu sekıldeee....

tabıkı canım yaa daha bılınclı oldugun ıcın sımdı daha farklısındır. bız gıdıyoruz mevlam kayıra:):)
gorusuruz tabıkı canım...

Selam Günaydın
Dün Öğlen 3.20 gibi sırtıma ağrı girdi dok. gitmedim olurda geçer diye akşam oldu ağrım hala devam etti bende dayanamadım artık gittim dok. açıklık var ama az dedi NST girdik ilk başta bebeğin kalp atışını tam alamadılar yatıralım seni dedi Sonra git şekerli bişiler ye su iç gel dediler suyu içtim geldim bu sefer iyi duyuldu kalp atışı Ultrasona girdim bebeğin suyu gayet iyi makat duruyor dedi

Dok. 3 kere nerde oturuyorsun dedi Suyun gelirse hemen gel dedi gece uyuyamadım ağrım çok arttı dayanamıyorum ağrıya artık

bu sizlerdede oldumu ağrı beni mahvetti​

evet ya ısınmasın havalar. neyse sen ne güzel kurtuluyosun bizim için de dua et de havalar şöle bi 15-20 gün daha sabretsin:)

yaa banane ısınsın hava yaaaa

Sizin oralarda ısınsın canım ama sen oraya göre düşünme, seni görürüz Osmaniye de... Havalar serinlese dersin...

20 Mayıs Öyküm
25 Mayıs Ege
30 Mayıs sen
ohhh ne güzel sıraya girdiniz :))

Ay çok az kaldı ya, çok heyecanlı bakalım bugün doktoruma sorcam bakalım beni nasıl doğurtmayı düşünüyor..

geçmiş olsuuuunnn... kaçıncı haftadasın ki... her biyerim agrıyo ama bilmem ki.. suyum falan gelmeden dogurduguma inanmam herhalde ben...

yok yaa sıcagı severim ben vallaD

Eğer kanguru kullanmayı düşünüyorssan kesinlikle sling al, asıl kanguru çok sağlıksız. Sen görüntüsüne bakma bebek anne karnında da sıkışıklığa alışık ya çok iyi geliyormuş bebeğe o yüzden o duruş şekli, hem annenin kokusunu falan da alıyor hem de kalçasına ağırlık binmiyor

Ama ben biraz vazgeçtim gibiyim , bizim çok sıcaklara gelecek ya bebek, bebek de biz de yapış yapış oluruz terden o sıcakta gibi geliyor. Emin olamadım hala.

Eki Görüntüle 195848

karnıma bakın. nasıl uyunur ki. patlama noktasındayım

Çoook tatlısınnnnn maşallah
yalnız popo, kollar falan hiiiç büyümedi fmg ne güzel

Geçmiş olsun canım doğum yakın herhalde senin..

evet ya ısınmasın havalar. neyse sen ne güzel kurtuluyosun bizim için de dua et de havalar şöle bi 15-20 gün daha sabretsin:)

Valla kurtulma denemez ona canım ama neyse, lohusayken insana daha bir ateş basıyor malesef..

ne çok sordum sabırsız ben

olsun kız noolcak.

öyleymiş. emzirirken de çok sıcaklıyormuş insan. ayyy iyiki yaza denk gelmedi. bir arkadaşım eylülde doğuracak. allah sabır versin valla. son 3 ay yaza denk gelecek.

sağol canım az kaldı işte.

ya ne biliyim seni üzmek için söylemedim. ama ayrı yatmak doğru değil bence.
sıkıntıyı paylaşmak lazım.

Öyküm hiiiç karışılmaz böyle şeye ama epidural yap sezeryanı yaaaa
değişik bi tecrübe olur ne güzel hatta girebiliyorsa eşin de girsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…