Canım valla sıcaklar mahfetti bizi, biraz daha serin gitseydi havalar keşke.. Aslında şansmıza bu sene geç geldi sıcaklar, bundan sonrası zor geçer... Hele lohusalıkta falan insana bir sıcak basıyor of ki ne offffffff....
Aman ilki ikincisi fark etmiyor hatta ilkinde insan daha bir gözü kapalı atlıyor herşeye, ikincide daha da çok sorguluyorsun, daha da çok korkuyorsun... Bu arada doğum iznine çıkınca da gelirsin bana channel, görürsün bebişi..
yazık kız adama.
30 mayısssssss....
12 gün kaldı.
günaydııın.
evet doğurdum doğuracam.
anladım. merak ettim dün göremeyince :)
günaydın çilekçim.
ben pek uyuyamıyorum. belki senin öyle olmaz.
günaydın öyküm, rahat edemiyorum yatarken. çok dönüyorum. çok terliyorum.
lavoboya kalkıyorum. sonra uykum gidiyor.
artık son hazırlıklaı tamamlıyosun. hadi bakalım hayırlısı.
30 mayıs
ben ayrı yatamam kocamdan. napiiim. idare etsin artık.
10 gün nedir canım çabucak geçecek. sıkın dişinizi kızlar.
hahahhah canım benım valla oleee.. oda bılıyo cnm aslıyı ble bılıyo... dıokı o rahattır nede olsa 2. bebısı dedım sorma cok rahatt:):):):
Biz sizi takip edicez hep iyi olacak bize de :))
Bakalım belli olmaz doğru söylüyorsun..
Şekerleri buldum bu arada
Ama benimkilerin altında çubuk yok, ben sepet yerine bebek şekeri ağacı aldım, ağaca asılacaklar
Eki Görüntüle 195844
Biz sizi takip edicez hep iyi olacak bize de :))
Ama benimkilerin altında çubuk yok, ben sepet yerine bebek şekeri ağacı aldım, ağaca asılacaklar
Eki Görüntüle 195844
Canım valla sıcaklar mahfetti bizi, biraz daha serin gitseydi havalar keşke.. Aslında şansmıza bu sene geç geldi sıcaklar, bundan sonrası zor geçer... Hele lohusalıkta falan insana bir sıcak basıyor of ki ne offffffff....
Aman ilki ikincisi fark etmiyor hatta ilkinde insan daha bir gözü kapalı atlıyor herşeye, ikincide daha da çok sorguluyorsun, daha da çok korkuyorsun... Bu arada doğum iznine çıkınca da gelirsin bana channel, görürsün bebişi..
yaa banane ısınsın hava yaaaa
20 Mayıs Öyküm
25 Mayıs Ege
30 Mayıs sen
ohhh ne güzel sıraya girdiniz :))
Selam Günaydın
Dün Öğlen 3.20 gibi sırtıma ağrı girdi dok. gitmedim olurda geçer diye akşam oldu ağrım hala devam etti bende dayanamadım artık gittim dok. açıklık var ama az dedi NST girdik ilk başta bebeğin kalp atışını tam alamadılar yatıralım seni dedi Sonra git şekerli bişiler ye su iç gel dediler suyu içtim geldim bu sefer iyi duyuldu kalp atışı Ultrasona girdim bebeğin suyu gayet iyi makat duruyor dedi
Dok. 3 kere nerde oturuyorsun dedi Suyun gelirse hemen gel dedi gece uyuyamadım ağrım çok arttı dayanamıyorum ağrıya artık
bu sizlerdede oldumu ağrı beni mahvetti
Eki Görüntüle 195844
Sizin oralarda ısınsın canım ama sen oraya göre düşünme, seni görürüz Osmaniye de... Havalar serinlese dersin...
Ay çok az kaldı ya, çok heyecanlı bakalım bugün doktoruma sorcam bakalım beni nasıl doğurtmayı düşünüyor..
cılekkk su slıng nasıl bız gecen jokerden bakıcaktık ama kalmamıs sımdı unnodada kampanya varrr kullanıslımı aceppp??? gecen ceyda duvencı kullanmıstı ya onda bana cok sağlıksız geldı goruntusu bıde elestırıler felan olunca kafam karıstı
aa cok guzeller canım cok begendım bende magnetlı ıstıyorum bu sekıldeee....
Biz de arkasına magnet koyacağız
tabıkı canım yaa daha bılınclı oldugun ıcın sımdı daha farklısındır. bız gıdıyoruz mevlam kayıra:):)
gorusuruz tabıkı canım...
Selam Günaydın
Dün Öğlen 3.20 gibi sırtıma ağrı girdi dok. gitmedim olurda geçer diye akşam oldu ağrım hala devam etti bende dayanamadım artık gittim dok. açıklık var ama az dedi NST girdik ilk başta bebeğin kalp atışını tam alamadılar yatıralım seni dedi Sonra git şekerli bişiler ye su iç gel dediler suyu içtim geldim bu sefer iyi duyuldu kalp atışı Ultrasona girdim bebeğin suyu gayet iyi makat duruyor dedi
Dok. 3 kere nerde oturuyorsun dedi Suyun gelirse hemen gel dedi gece uyuyamadım ağrım çok arttı dayanamıyorum ağrıya artık
bu sizlerdede oldumu ağrı beni mahvetti
evet ya ısınmasın havalar. neyse sen ne güzel kurtuluyosun bizim için de dua et de havalar şöle bi 15-20 gün daha sabretsin:)
ne çok sordum sabırsız ben
ya bende üzülüyorum ama toplasan 3-4 saat uyuyo sabahta uykusuz kalkıyo o zaman daha çok üzülüyorum.ama çok kötü bişeymiş aynı evde olup da ayrı uyumak
bu arada 12 günün kalmış yaa ne güzel...
geçmiş olsuuuunnn... kaçıncı haftadasın ki... her biyerim agrıyo ama bilmem ki.. suyum falan gelmeden dogurduguma inanmam herhalde ben...
Sizin oralarda ısınsın canım ama sen oraya göre düşünme, seni görürüz Osmaniye de... Havalar serinlese dersin...
Ay çok az kaldı ya, çok heyecanlı bakalım bugün doktoruma sorcam bakalım beni nasıl doğurtmayı düşünüyor..
Geçmiş olsun canım doğum yakın herhalde senin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?