2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Tabi canım zaten 35.haftadasın , 36 dan sonra premature bile sayılmıyor bebekler.. Tabi ne kadar dursa iyidir ama olmaza da panik yok yani..

gunaydiiinnnnnnnn
hepimizin gunu guzel gecsiinnnn

cilek doktorunu ara benimkisi regl agrisi gibi agriyi cok onemsiyor olmadi izin al dinlen evde canim ama doktorunu ara bence

çilek anlattığın ağrıları sürekli çekiyorum. doktorum bunlara dandik ağrılar diyor.
hiç telaşlanma normal hepsi.

uffff bende çatladım..heryerim çatladı

aynısı bende de var.. sabahtan beri 2-3 defa oldu

kız fatma sen kilo da almadın niye çatladın bebişim. karnın küçük senin.
lierac kullanmıyomusun?

canım zor valla. moral bozmak gibi olmasın ama sona yaklaştıkça zorlaşıyor. ben şimdi 33-34 haftalık halimi hatırlıyorum çok daha rahattım.

oykummmmm iki gun kaldiiiiiiiiiiiii

offffffff ben nerde çalışıyorum böle yaaa müziği son ses açıp dinl,yoralr yaaa.. benim başım agrıo yaaa

kız doğurmadan terk etti bizi hatun.
biz bari doğurunca giremeyeceğiz.

Canım benim en son 1 hafta önce 13 idi daha 5 haftam var 20 olurum herhalde

yok almazsın o kadar. 13 haftana göre gayet normal bence.

gunaydiiinnnnnnnn

cilek doktorunu ara benimkisi regl agrisi gibi agriyi cok onemsiyor olmadi izin al dinlen evde canim ama doktorunu ara bence

günaydıııın :)

hadi hayırlı haberlerle inş.

bu foto cuma çekildi.
inan geçen 3-4 günde farkediyor. daha da büyüdü karnım.
patlamadan doğursam bari.
çatlaklarda o biçim oldu zaten moralim bozuluyo gördükçe.

off kremın hıcmı faydası olmadı canmm?
cnm senın bıseyın kalmadı artık hayırlısı ılee ayyyy:):):):):)
bana oda arkadasım 2 gunde sısıp gelıosun dıyo h.sonları ıcınnn:)

ıkızım acaba yalancı sancılarmı basladı bende daha bısı yokk ama kız ıcımde buram buram gerılıyorr sendede oylemı oluyorrr???(sankı cocugun gaz sancısı var:))):):)

merak etme benım esım de kesın sunu derdı: "ee doktor dedıyaa normal normallll olabılır agrılarınnn ee ne beklıosun kı artık agırlascaksın 9 ay boyunca hoplayıp zıplayarakmı gcecıcek sanıyordun" der:)

bende 20yle tamamlıycam sanırım :) bnmde gecen hafta 13tu:) artık tartılmıyorumm

gunaydiiinnnnnnnn

Kız biriniz normal diyorsunuz biriniz sakat diyorsunuz ne yapıcam şimdi ben Bekliyim 1 saat geçmezse ariyim bari

Aynı aynıııı... Gerilip duruyor beni de geriyor
Ben de eşimden sürekli aynı lafları duyup duruyorum

off kremın hıcmı faydası olmadı canmm?
cnm senın bıseyın kalmadı artık hayırlısı ılee ayyyy:):):):):)
bana oda arkadasım 2 gunde sısıp gelıosun dıyo h.sonları ıcınnn:)

oldu faydası canım kullanmasam çok daha kötü olurdu kesin.
zaten mucize beklememek lazım kremden. ben böyle şişerken o ne yapsın :)
hadi görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…