Ayyy hadi hayırlı olsunnn
Ben bi excel tablo yapiyim o zaman nasıl olsa vaktinde gelirse en sonlarda doğurucam hepinizi takip ederim :)
Normal demek kiZaten Allah'a şükür bu saatten sonra olursa çok stres olmam.. 24-25 haftalık bebekleri yaşatıyorlar artık
Canım benim en son 1 hafta önce 13 ididaha 5 haftam var 20 olurum herhalde
Kızlar benim sancım var yaaa
Regli olucakmışım gibi belimde kasıklarımda, karnım da sert
normaldir artık di mi bu zamanlarda?
Kocam da sinir etti beni!!!! doğum sancısı böyle midir dedim diye bağırdı bana biraz önce telefonda, ağzını hayra aç diye!!!!!!! sanki ayıp bişey söyledim
tamam erken ama napiyim merak ediyorum daha önce doğurmadım ki :26:
uffff bende çatladım..heryerim çatladı
aynısı bende de var.. sabahtan beri 2-3 defa oldu
gunaydın kızlarrrr
gece uyuyamadım nefes alamadım soluma yatamadım ağrıdan cok uykusuzum cok üstelik sabahda kaltım kustum sizinkiler yaklaştı ne güsel bize daha çook var fmg benim göbüşde aynı senin gibi kocaman artık nefes bile aldırmıyooo mideme çok baskı yapıyor midem ağrıyor
gunaydiiinnnnnnnn
hepimizin gunu guzel gecsiinnnn
cilek doktorunu ara benimkisi regl agrisi gibi agriyi cok onemsiyor olmadi izin al dinlen evde canim ama doktorunu ara bence
Bana da kiloyla ilgili bişey demedi doktorum iyi diyor genelde, yine de iyi aldık ikimizde zaten, hepsi gider bence, zaten yaz ayları ter mer atarız bişeycik kalmaz ama ben emzirirken çok fena olurdum çok acıkırdım bakalım bunda öyle olcam mı.. Ege yi bende özledim kız gelmiyor bak terk etti bizi, gerçi haftaya bende gelemem artık..
günydın kıııızzzzz:)
Bana da kiloyla ilgili bişey demedi doktorum iyi diyor genelde, yine de iyi aldık ikimizde zaten, hepsi gider bence, zaten yaz ayları ter mer atarız bişeycik kalmaz ama ben emzirirken çok fena olurdum çok acıkırdım bakalım bunda öyle olcam mı.. Ege yi bende özledim kız gelmiyor bak terk etti bizi, gerçi haftaya bende gelemem artık..
gunaydiiinnnnnnnn
cilek doktorunu ara benimkisi regl agrisi gibi agriyi cok onemsiyor olmadi izin al dinlen evde canim ama doktorunu ara bence
oykummmmm iki gun kaldiiiiiiiiiiiii
Ay evet Allah a şükür bugün son hazırlıklarımı yapçam bakalım, sonra doğummmmm inşallah.. Darısı başınıza kızlar... Bu arada benim kontrol saatim geliyor, çıkayım artık, herkese iyi günler.. byeee
bu foto cuma çekildi.
inan geçen 3-4 günde farkediyor. daha da büyüdü karnım.
patlamadan doğursam bari.
çatlaklarda o biçim oldu zaten moralim bozuluyo gördükçe.
Kızlar benim sancım var yaaa
Regli olucakmışım gibi belimde kasıklarımda, karnım da sert
normaldir artık di mi bu zamanlarda?
Kocam da sinir etti beni!!!! doğum sancısı böyle midir dedim diye bağırdı bana biraz önce telefonda, ağzını hayra aç diye!!!!!!! sanki ayıp bişey söyledim
tamam erken ama napiyim merak ediyorum daha önce doğurmadım ki :26:
Ayyy hadi hayırlı olsunnn
Ben bi excel tablo yapiyim o zaman nasıl olsa vaktinde gelirse en sonlarda doğurucam hepinizi takip ederim :)
Normal demek kiZaten Allah'a şükür bu saatten sonra olursa çok stres olmam.. 24-25 haftalık bebekleri yaşatıyorlar artık
kahvaltı zamanı.
görüşürüz kızlarrr.
harikalarrrrrr bayildimmmmm :))))Biz sizi takip edicez hep iyi olacak bize de :))
Bakalım belli olmaz doğru söylüyorsun..
Şekerleri buldum bu arada
Ama benimkilerin altında çubuk yok, ben sepet yerine bebek şekeri ağacı aldım, ağaca asılacaklar
Eki Görüntüle 195844
dr unu ara o zaman cnım dayanamıyorsan
Daha dün dok. daydım zaten ağrı artınca gel demişti bugün gene giderim gibi nefes alırken çok kötü oluyor.
gunaydiiinnnnnnnn
çilek anlattığın ağrıları sürekli çekiyorum. doktorum bunlara dandik ağrılar diyor.
hiç telaşlanma normal hepsi.
kız fatma sen kilo da almadın niye çatladın bebişim. karnın küçük senin.
lierac kullanmıyomusun?
canım zor valla. moral bozmak gibi olmasın ama sona yaklaştıkça zorlaşıyor. ben şimdi 33-34 haftalık halimi hatırlıyorum çok daha rahattım.
off kremın hıcmı faydası olmadı canmm?
cnm senın bıseyın kalmadı artık hayırlısı ılee ayyyy:):):):):)
bana oda arkadasım 2 gunde sısıp gelıosun dıyo h.sonları ıcınnn:)
ıkızım acaba yalancı sancılarmı basladı bende daha bısı yokk ama kız ıcımde buram buram gerılıyorr sendede oylemı oluyorrr???(sankı cocugun gaz sancısı var:))):):)
merak etme benım esım de kesın sunu derdı: "ee doktor dedıyaa normal normallll olabılır agrılarınnn ee ne beklıosun kı artık agırlascaksın 9 ay boyunca hoplayıp zıplayarakmı gcecıcek sanıyordun" der:)
bende 20yle tamamlıycam sanırım :) bnmde gecen hafta 13tu:) artık tartılmıyorumm
off kremın hıcmı faydası olmadı canmm?
cnm senın bıseyın kalmadı artık hayırlısı ılee ayyyy:):):):):)
bana oda arkadasım 2 gunde sısıp gelıosun dıyo h.sonları ıcınnn:)
olsun cnım.. sen yinede ara...
sabır canım sabır... öle düşünme..herşeyin hayırlısıTamam Arayım bide doğuma alıyormuşş :) Valla dayanamıyorum bu gidişler doğumu isterim kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?