2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bugun pımapencıler gelecek camlara sıneklık takılacak halı yıkamadan halılar gelecek yanı evdeyım ustalarla dolu bır gun:))
artık kosede market var oraya gıderım o da bana gezme olur

yaaa nıye duruldunuz hanımlarr
tamam son ayımıza geldık agırlastık ama bu kadarda degıl
ebru sallıda patlıcanlı tost yapıyor ne alakaysa:))

selam herkeseee
hastane bavulumu hazırladım en sonunda
2 pijama takımı 3çamaşır 1 çorap kendime
2 takım 2 çıtçıtlı bady 1 ince 1de ascık daha kalın battaniye kızıma koydum
bi bebeğimin bezi kaldı alacağım onada acele etmeye gerek yok
tek evimin temizliği kaldı
halıları yıkamacıya verdirip tül perde yıkanıp cam silinecek kanepeler silinecek
ne zaman başlasam kararsızım
erken yapmak istemiyorum çünkü benim ufaklık ben doğurana kadar halıları kanepeleri batırır :97:
siz naptınız bittimi hazırlıklarınız?

benım perdeler camlar bıttı halılar yıkamadan geldı haftaya tekrar kadın gelecek halledecek halıları oyle serecegım tek eksıgım ana kucagı , bebegın besıgı var bı de yatagı var yatagının sıltesı yok(
bende hazır evdeyım ya acaba borek,kofte falan yapıp buzluga mı atsam ısım yok ılerde buzlugum dolu olur ne dersınız??

Ben halıları yıkamaya verdim geldiğinde de sermiycem doğuma kadar örtülerim de aynı şekilde doğurduğumda annemler serer hava da sıcak gerçi senin çocuğun var ama sadece oturduğunuz odayı serersin ya da onu en sona bırakırsın bence

o zman 2 haftada 350-400 alsa 3200 civarı olur.bu da benim ve doktorumun istediği kilo zaten...inş.2 hafta daha kalır .1 hazirana kadar durur kuzum.

ya en az 200 gr alıyo zaten daha fazlada alabilir bencede iyi olur ya bişey söyliymmi ben 3500 ü geçmesini istemiyorum bebeğimin o zaman biraz büyük görünüyolar gözüme yenidoğan bebek manyağıyım çok büyük olmasını istemiyorum komik olacak ama

adana sıcak yazın halı serilemiyor burda.bende perdeler mutfak yazlık kışlık haftasonu bitti.çantamı hazırladım beşiği hazır..bi yataklar güneşlenip düzenlenecek.akşama kadar işte old.için kilimlerinide sermedim hatta.halı var ortda onuda yıkamaya veririm.siler süpürürüm doğumdada kilimleri sererim temiz temiz

Açıklık oldumu çok yürüyüş yapılırsa açıklık artarmı ? Bunu dün dok. sorucakdım ama unuttum ya bilginiz varmı bu konuda​

1 hafta önce doktor randevum vardı bebeğin başının dönmesine cok az kalmıştı 36 haftalıktım doktor 38 haftaya kadar yürüme dedi doğum hızlanmasın 38 i beklesin bebek dedi doktor.......................
38 den sonra bol bol yürü doğum başlar dedi...

kız ele avuca gelsinler azcık ne öyle buruşuk kurbağa gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…