2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hımmm o zaman evde kalmak en ıyısı surecı hızlandırmanın anlamı yok..

kızlar sizinde kilo almanız durdumu?ben 34.haftada 68 dim 37 yim şimd 69 oldum 2 gün sonra 38 haftalık olucam.ama bebek 10 günde 450 gr almış....

kız ele avuca gelsinler azcık ne öyle buruşuk kurbağa gibi

3 kilonun üstü bebekler son derece tombik ve sağlklı görünüyorlar.2 yiğenim var biri 3300 biri 3800 doğdu.şu an 3300 lük olan diğerinden daha iri duruyor.5 aylıklar.önce sağlıklı olmaları önemli tabiki.ama 3000-3500 arası çok iyi bence.

selam kızlar nasılsınız birşey soracağım ..
Bebeği baş aağı dönmeyen varmı aranızda ?
Birde döndüğünde hissettinizmi ya benim yarın kontrolüm varda çok merak ediyorum dönmüşmü ...
normal doğum istiyorum ama doktor artık dönmez dedi sezeryan olacaksın bu gidişle dedi morelim çok bozuk ...
35+4 haftalık olduk bugün...

bebek 38. haftaya kadar döner diye biliyorum.....

38. haftaya kadar donebılıolar canım stres yapma

canını sıkma ya bende sezeryan istemiyorum ama napalım başka çaremiz yoksa mecbur katlanıcaz ama senin durum belli olmaz son 2 günde bile bebklerin dönebildiini duymuştum belirsizlik çok kötü ya bende senin gibiyim ama başka sorunlardan dolayı yoksa benmki 28 de dönmüştü yani diyceğim başı dönmesede sezeryan olacaksak illa bi sebep çıkıyo

banada oyle dedi o yuzden artik evde yatiorum genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…