kız ele avuca gelsinler azcık ne öyle buruşuk kurbağa gibi
1 hafta önce doktor randevum vardı bebeğin başının dönmesine cok az kalmıştı 36 haftalıktım doktor 38 haftaya kadar yürüme dedi doğum hızlanmasın 38 i beklesin bebek dedi doktor.......................
38 den sonra bol bol yürü doğum başlar dedi...
kız ben ölürüm onların o haline masum masum bakmazmı minicik elleri ayakları ayyy doğsada sevsem oğlumu çok hevesleniyorum kimbilir ne kadar bekleticek beni
hımmm o zaman evde kalmak en ıyısı surecı hızlandırmanın anlamı yok..
kızlar sizinde kilo almanız durdumu?ben 34.haftada 68 dim 37 yim şimd 69 oldum 2 gün sonra 38 haftalık olucam.ama bebek 10 günde 450 gr almış....
Evet deli gibi kilo alıyordum bir iki haftadır yavaşladı 10 günde 450 gr gayet güzel bence
Ben en çok emzirmeyi merak ediyorum yaa o duyguyu yaşamak istiyorum göğüslerime bakıyorum aynada acaba nasıl olacak diye
doğum yaklaştıkça zayıflama olurmuş 1 kiloya kadar bakalım ne zaman kilo vermeye başlıcaz......
12 kilonun 5_6 kilosu zaten doğumda gidecek kalanıda emzirirken verirsinn .......bişeyy kalmazz mera etmeAman almiyim de doğurana kadar sadece bebek alsın üstüne kilo vermesem de olur zaten 12 kilo falan aldım doğumda gider inş
kız ele avuca gelsinler azcık ne öyle buruşuk kurbağa gibi
selam kızlar nasılsınız birşey soracağım ..
Bebeği baş aağı dönmeyen varmı aranızda ?
Birde döndüğünde hissettinizmi ya benim yarın kontrolüm varda çok merak ediyorum dönmüşmü ...
normal doğum istiyorum ama doktor artık dönmez dedi sezeryan olacaksın bu gidişle dedi morelim çok bozuk ...
35+4 haftalık olduk bugün...
Birde döndüğünde hissettinizmi ya benim yarın kontrolüm varda çok merak ediyorum dönmüşmü ...
normal doğum istiyorum ama doktor artık dönmez dedi sezeryan olacaksın bu gidişle dedi morelim çok bozuk ...
bebek 38. haftaya kadar döner diye biliyorum.....
işte doktorda diyor ki dönmeyecek gibi artık 38. haftada sezeryana alacağız çok üzülüyorum 2 hafta önceden alınacağı için
işte doktorda diyor ki dönmeyecek gibi artık 38. haftada sezeryana alacağız çok üzülüyorum 2 hafta önceden alınacağı için
banada oyle dedi o yuzden artik evde yatiorum genelde1 hafta önce doktor randevum vardı bebeğin başının dönmesine cok az kalmıştı 36 haftalıktım doktor 38 haftaya kadar yürüme dedi doğum hızlanmasın 38 i beklesin bebek dedi doktor.......................
38 den sonra bol bol yürü doğum başlar dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?