2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mrb kızlar sabah bi yedim bi yedim bir saat kalkamadım sofradan baktım çiftli ekmek bitmiş çok acıkmışım galiba ya da yemek hoşuma gitti

GÖKTEN NE YAĞDI DA, YER KABUL ETMEDİ….♥ TOPRAĞA NE EKİLDİ DE BİTMEDİ…♥.
BU DÜNYA YA KİM GEL Dİ DE GİTMEDİ….♥ HANGİ DERT, HANGİ SIKINTI BİTMEDİ.♥
ALLAHIN RAHMETİ, MAĞFİRETİ KİME YETMEDİ.♥KİM ALLAH DEDİ DE O YETİŞMEDİ♥
KİM GİZLİ GİZLİ YALVARDI DA O İŞİTMEDİ…♥KİM RABBİM DEDİ DE O …………♥
BUYUR KULUM DEMEDİ…..♥

bu günlerimizde bizi motive edicek şeyler bunlar galiba

tüylerim diken diken oldu kız çok güzelmiş...

kızlar ölüyorum sıcaktan avuclarımın için ayaklarım altı ateş gibi ayy iyi ki az zamanımız kaldı napardık yoksa, açtım gene vantilatörü offffffffffffffffffff

arkadaslar merhaba ben tup bebek trasferi yaptirdim bugun 9. gunum cok heyecanliyim tahlil gunume kadar nasil sabredecegim adet olacak gibi sancilaniyorum bilgisi olan varsa yassin luutfen
korkuyoruuuuuuuuum

arkadaslar merhaba ben tup bebek trasferi yaptirdim bugun 9. gunum cok heyecanliyim tahlil gunume kadar nasil sabredecegim adet olacak gibi sancilaniyorum bilgisi olan varsa yassin luutfen
korkuyoruuuuuuuuum

Hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin cnm vallahi bi bilgim yok benim öyle sancılarım falan olmadı hiç

korkuyoruuuuuuuuum

adet belirtileriyle hamilelik belirtileri çok benziyor. beklemek çok zor gerçekten ama az kalmış, birkaç güne kan testinde belli olur. inşallah olumlu sonuçlanır...

korkuyoruuuuuuuuum
valla canım adet sancılrını bende çektm olucam sandım olmadım hatta oldum diye wcye gittiğimde akıntıyla karşılaştım meğer hamileymişim ama tüp bebek hakkında bilgm yok..
Bende dondurma mı yesem diye düşünüyorum hasta olurmuyum ki

kız buz gibi karpuz istiyorum ya burnuma geliyor kokusu :26:

korkuyoruuuuuuuuum

canım bende adet olucam sanıyodum hep çok sancım vardı doktor ayağını kaldır yat dedi yatınca hafifliyodu hatta kanamam bile olmuştu önemli olna korkmadan stres yapmadan yatbilmen biliyorum zor ama Rabbim yardımcın olsun inş bebişin seni bırakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…