mrb kızlar sabah bi yedim bi yedim bir saat kalkamadım sofradan baktım çiftli ekmek bitmiş çok acıkmışım galiba ya da yemek hoşuma gitti
afiyet olsun canım :81:
Afiyet olsun canım yarasın burak efendiye
mrb kızlar sabah bi yedim bi yedim bir saat kalkamadım sofradan baktım çiftli ekmek bitmiş çok acıkmışım galiba ya da yemek hoşuma gitti
ben hamileligimde iki kere eve gelene kadar firindan aldigim ekmegi bitirdim yanlislikla :))))
ben hamileligimde iki kere eve gelene kadar firindan aldigim ekmegi bitirdim yanlislikla :))))
GÖKTEN NE YAĞDI DA, YER KABUL ETMEDİ….♥ TOPRAĞA NE EKİLDİ DE BİTMEDİ…♥.
BU DÜNYA YA KİM GEL Dİ DE GİTMEDİ….♥ HANGİ DERT, HANGİ SIKINTI BİTMEDİ.♥
ALLAHIN RAHMETİ, MAĞFİRETİ KİME YETMEDİ.♥KİM ALLAH DEDİ DE O YETİŞMEDİ♥
KİM GİZLİ GİZLİ YALVARDI DA O İŞİTMEDİ…♥KİM RABBİM DEDİ DE O …………♥
BUYUR KULUM DEMEDİ…..♥
bu günlerimizde bizi motive edicek şeyler bunlar galiba
kızlar ölüyorum sıcaktan avuclarımın için ayaklarım altı ateş gibi ayy iyi ki az zamanımız kaldı napardık yoksa, açtım gene vantilatörüoffffffffffffffffffff
arkadaslar merhaba ben tup bebek trasferi yaptirdim bugun 9. gunum cok heyecanliyim tahlil gunume kadar nasil sabredecegim adet olacak gibi sancilaniyorum bilgisi olan varsa yassin luutfen
korkuyoruuuuuuuuum
tüylerim diken diken oldu kız çok güzelmiş...
arkadaslar merhaba ben tup bebek trasferi yaptirdim bugun 9. gunum cok heyecanliyim tahlil gunume kadar nasil sabredecegim adet olacak gibi sancilaniyorum bilgisi olan varsa yassin luutfen
korkuyoruuuuuuuuum
valla canım adet sancılrını bende çektm olucam sandım olmadım hatta oldum diye wcye gittiğimde akıntıyla karşılaştım meğer hamileymişim ama tüp bebek hakkında bilgm yok..arkadaslar merhaba ben tup bebek trasferi yaptirdim bugun 9. gunum cok heyecanliyim tahlil gunume kadar nasil sabredecegim adet olacak gibi sancilaniyorum bilgisi olan varsa yassin luutfen
korkuyoruuuuuuuuum
Bende dondurma mı yesem diye düşünüyorum hasta olurmuyum ki
korkuyoruuuuuuuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?