nbr kızlar..
doğuran varmı?
20 mayıs öykümündü değilmi
ayyy napım kız ölücem şimdi bugun yemezsem ölürümkzı deliler burası hamile kaynnıyo ne karpuzu canımızı istettiniz
nbr kızlar..
doğuran varmı?
20 mayıs öykümündü değilmi
kızlar şunlara bakın
evet heyecan dorukta sorma :) dün gece bebek gördük vik vik ağlıyordu eşim dedi son 1 hafta daha sessizlik:))))))))iyi olmaya çalışıyoruz canım bildiğim kadarıyla doğuran yok 20 mayısa öyküm var sonrada sen diye biliyorum az kaldı ya maşallah heyecan dorukdadır şimdi
ayyy napım kız ölücem şimdi bugun yemezsem ölürüm
hoşgeldin bacım, şuan için sessiz kimse doğurmadı...
evet heyecan dorukta sorma :) dün gece bebek gördük vik vik ağlıyordu eşim dedi son 1 hafta daha sessizlik:))))))))
aman sırasını beklesin herkes
selam kızlar.nasılsınız?ben bebeklerimi aldım kucağıma darısı sizlerin başına.allah sizleride yavrularına kavuştursun inşallah.
cnm allah analı babalı büyütsün inşallah.. hayırlı olsun.. nasılsın zor mu?selam kızlar.nasılsınız?ben bebeklerimi aldım kucağıma darısı sizlerin başına.allah sizleride yavrularına kavuştursun inşallah.
bebekpoyraz gitti dün hastaneye 2700 olmuş bebeği 49 cm...
sancıları varmış nst'de doktor demiş doğurabilirsin her an... hazırlıklı ol, şuan gündemde esra var anlıcağın :)
bebekpoyraz gitti dün hastaneye 2700 olmuş bebeği 49 cm...
sancıları varmış nst'de doktor demiş doğurabilirsin her an... hazırlıklı ol, şuan gündemde esra var anlıcağın :)
selam kızlar.nasılsınız?ben bebeklerimi aldım kucağıma darısı sizlerin başına.allah sizleride yavrularına kavuştursun inşallah.
ayyyyyyyy aminnnnnnn aminnnnnnnnn resim ekleseneeeeeeeeeeeeeeeee
aa haberım yoktu nasıl pekı suan durumu ıyımı yordu yordu kendını canım ya..
oyyy çok tatlı görünüyorlar yeliss. maşallahnasıl çok ağlıyorlar mı??
resim ekleyemiyorum yaaa beceremedim sabahtan beri.
kızlar bakıcı işini ne yapıcaksınız yaa ben napıcam bılıemıyorum bakıcı ısını nasıl halletmeyı dusunuyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?