2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Doktor ile bu gittigim randevumda konusacagim.Yelis in ikizlerinden habeirm var da digeri arkadastan simdi haberim oldu. Darisi bize....

Biberon aldiniz mi kizlar? Dr Browns un biberonlari cok profesyonel gorunuyor.

Doktor ile bu gittigim randevumda konusacagim.Yelis in ikizlerinden habeirm var da digeri arkadastan simdi haberim oldu. Darisi bize....

ben ne emzik aldım ne biberon canım düşünmüyorum da ...

Sofuzade Seyyid Hasan Hulusi Efendi, Mecma'ul Adab isimli eserinde kocanın karısına karşı davranışlarında uyması gereken adabı anlatırken şu noktaya da dikkat çeker:

"Erkek, ev işlerinde hanımına yardım etmelidir.Nitekim bir hadis-i şerifte:"Bir kimsenin karısına evde yardım etmesi Allah'ın gazabını kaldırır.Hayırlarını ve derecesini artırır.Evinde hizmet görüp, bundan utanmayan kimsenin adı şehitler defterine kaydedilir.Gece ve gündüz Cenab-ı Hak ona şehit sevabı ihsan eder.Her bir adımı başına bir hac bir umre sevabı verilir ve vücudunda bulunan tüylerin sayısınca cennette ona bir şehir ihsan olunur." buyulur. Efendimiz diğer bir hadislede ev işlerinde karısına yardım edenlere Allah Teala'nın peygamberlerden Eyüp(a.s),Davut(a.s), Yakup(a.s) ve İsa (a.s) sevapları kadar sevap ihsan edeceği haber verir.

ben avent almayı düşünüyorum ama bulamadım burda bir türlü. ya netten alacağım ya da burdan chicco alacağım artık. Dr Browns da iyi diye duydum hep.

ben avent almayı düşünüyorum ama bulamadım burda bir türlü. ya netten alacağım ya da burdan chicco alacağım artık. Dr Browns da iyi diye duydum hep.

dr brown's benim bulundugum ulkede yok galiba internette yaptigim kisa arastirmama gore uff..
Avent var burda, ona bakarim ben de.
hala eksik cok ggibi geliyor.. bitmiyor bir turlu

zaten zar zor gırdım bugun perdelerı yıkadımm kocişş astıı da bıraz daha var ama kendımı kaldıracak halim kalmadı kadın gelecek persembeye sonra annem allah ızın verırse annemde gelınce halıları tumden yıkatmaya verecem bıttı işimm ayaklarım şişti nasıl yanıyor o yanmaya bır oturmaya 1 kg dondurma yedım sanırım

Son düzenleme:
zor olmadı mı başka bir kültüre alışmak?? türkiye'ye dönme durumunuz var mı??

Zorluklri var tabi ama kocacik cok yardimci oluuyor.
TR'ye donme durumumuz yok cunku Esim Arap, buranin yerlisi yani.
SIK SIK tr ye geliyorum, hasret gideriyorum az bucuk.
Burada yasam diger arap ulkelerine gore ddaha modern ve tr ye yakin. Hamdolsun gecinip gidiyorum iste:)

anladım canım. yazdıklarından anlaşılıyor geçi uyumlu olduğun. eşinin anlayışlı olması da çok önemli tabii...

Allahım yıldızlar battı ve gözler uykuya daldı.sen ise gerçek hayat sahibisin ayaktasın.seni uyuklama ve uyku tutmaz.ey gerçek hayat sahibi ve kainatı ayakta tutan allahım geceme huzur , gözüme uyku ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…