sol yanım ağrıyo kızlar çıkıyorum ben, hepinize iyi geceler. Allah a emanetsniz...
Doktor ile bu gittigim randevumda konusacagim.Yelis in ikizlerinden habeirm var da digeri arkadastan simdi haberim oldu. Darisi bize....hmmm uykum yok zıpkın gibiyim diyorsun yani
ekle ekle görelim zilli kızını
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah... sezaryene mi karar verdin ? doktorun ne diyor ki? eğer sezaryen olursan az zamanın kaldı seninde... sende gidicisin
forumda bir kaç kişi doğurdu işte... Yeliss arkadaşımızın ikizleri oldu belki haberin vardır . bi de s_o_b arkadaşımız doğurmuş :) darısı bizeeeeeeeeeee
Doktor ile bu gittigim randevumda konusacagim.Yelis in ikizlerinden habeirm var da digeri arkadastan simdi haberim oldu. Darisi bize....
Biberon aldiniz mi kizlar? Dr Browns un biberonlari cok profesyonel gorunuyor.
Doktor ile bu gittigim randevumda konusacagim.Yelis in ikizlerinden habeirm var da digeri arkadastan simdi haberim oldu. Darisi bize....
Biberon aldiniz mi kizlar? Dr Browns un biberonlari cok profesyonel gorunuyor.
ben avent almayı düşünüyorum ama bulamadım burda bir türlü. ya netten alacağım ya da burdan chicco alacağım artık. Dr Browns da iyi diye duydum hep.
dr brown's benim bulundugum ulkede yok galiba internette yaptigim kisa arastirmama gore uff..
Avent var burda, ona bakarim ben de.
hala eksik cok ggibi geliyor.. bitmiyor bir turlu
evet ya al al bitmedi:)) hangi ülkedeydin sen???
Urdun'deyim canim. Amman'da yasiyorum.
zor olmadı mı başka bir kültüre alışmak?? türkiye'ye dönme durumunuz var mı??
Zorluklri var tabi ama kocacik cok yardimci oluuyor.
TR'ye donme durumumuz yok cunku Esim Arap, buranin yerlisi yani.
SIK SIK tr ye geliyorum, hasret gideriyorum az bucuk.
Burada yasam diger arap ulkelerine gore ddaha modern ve tr ye yakin. Hamdolsun gecinip gidiyorum iste:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?