2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya bayıldım ikizlere... maşallah.... Allah analı babalı büyütsün..... annesinin gözü aydın.... çooook tatlılarrrrrrrr

ikizler iyiler canım;pazartesi dr gidecez ilk defa nst ye girec em bakalım nasıl olacak ?umarım sancı felan çıkmaz.

canım sabah 10 da son kontrolüm vaaaaaar heyecanlıyım bakalım ne dicek... haftaya cuma sabah 8 de doğum hayırlısıyla erken davranmazsa.. sen nasılsın tatlım ben baya baya ağırlaştımmmm..

maşallah kızlar inşallah güzel haberlerle gelirsiniz...

İpekcim sen geri sayıma çoktan başladın ama şimdi zaman sana daha bi ağır geçer iyi mi:))) hadi hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebişini

selammmmmmmmmmmmmmm biz geldik 4 gün aradan sonraaaaaaaaaaaa

hoşgeldiniz kızlar bende yeni geldim gerçi... :)

gülsümcüm herşeyin iyi olmasına çok sevindim senin bebişinin de cee e demesi yakındır :))) boyu kilosu falan iyidir inşallah...

ezgicim nerelerdeydin? :)

gülsümcüm herşeyin iyi olmasına çok sevindim senin bebişinin de cee e demesi yakındır :))) boyu kilosu falan iyidir inşallah...

yalancııııııııııııı az once senı gordumm hemen cıktın deli karııı

benim doktor enteresan biraz.. sezeryansın gerek yok nst ye dedi.. :82:
sezaryen olduğu zaman nst'ye gerek duyulmuyor canım... açılma kasılma var mı diye bakılıyor orda... gerçi bende sezaryen düşünüyorum ama girdim gene de merakıma :) sancım falan vardı birz kontrol amaçlı... :)
kızlaaaaar kral tv video müzik ödüllerini izliorummm güzel bayaaa..

bende izliyorumm bi osman'a bakıyorum bi kral'a :)

hoşgeldinnn. nerelerdeydin??

hoşblduk canlarım. cumartesi dr a gidecektim, izinliymiş, eşim yozgata götürdü bıraktı beni, kaynanamgildeydim. dün onunla beraber gittik dr umuza. inat kızım nasılsa sezeryan olcam diye hiç keyfini bozmamış, poposunun üstünde keyif yapıyor dönmemiş yani,makat gelişi pozisyonda. dr kesin sezeryan dedi tekrar. 2328 gr olabilmiş kelebeğim46 cm boyu da... ufak değilmi biraz dedim, 15 günde 450 gr almış gayet normal, 3000,3200 gibi doğar, daha 4 haftan var dedi. nst ye gönderdi, her zaman tepinen bebişim nst de uyudu, 2 defa girdik bu yüzden, daha hareketli bi bebek istiyorum, her hafta nst ye gel dedi... böyle işte kızlar...
sizler nasılsınız, ne var ne yok, yeliss doğum yapmış, başka bebiş varmı, geçmişi okuyamadım...

yaaa hadi gözünaydın canım olsun ufak tefek olsun sağlıklı olsun :))) makat gelişiyse bahanende hazır normal doğum yap diyenlere benimki 28 den beri baş aşağı ben ne dicem bilmiyorum bakalım belki normal yaparım yeliss yaptı doğum evt, s_o_b arkdaşımızda yapmış.. :)

hiç denk gelemedik hemen kaç

niye sezeryan olunca girilmiyomuş ki ya... ben bugün doktora sordum kakasını falan yaparsa ben anlar mıyım diye... nst.de suyuna bakıyoruz... iyiyse bi hafta daha iyi demkt,r falan dedi.... az mı çok mu suyu nerden anlıyo

hayır tatmin olmadım

canım ultrasonda gözükmesi lazm su muhabbeti, bana doktorum suyuyla ilgili bişey demedi ama bildiğim kadarıyla sezaryen olanlara nst gerek duyulmuyor..

bende 36 haftanın içindeyim hiç nst ye girmedim.sezeryan planlıyor doktorum.ama kasılmam falanda yok gerek görmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…