selammmmmmmmmmmmmmm biz geldik 4 gün aradan sonraaaaaaaaaaaa
ikizler iyiler canım;pazartesi dr gidecez ilk defa nst ye girec em bakalım nasıl olacak ?umarım sancı felan çıkmaz.
canım sabah 10 da son kontrolüm vaaaaaar heyecanlıyım bakalım ne dicek... haftaya cuma sabah 8 de doğum hayırlısıyla erken davranmazsa.. sen nasılsın tatlım ben baya baya ağırlaştımmmm..
selam kızlar nasılsınız... biz de kontrole gittik bugün... herşey iyi çok şükür... nst.de beim oğlan da durmadı hiç... sevmedi sanırım... aleti yükseltiyodutıp tıp vuruyodu.... gülesim geldi kuzuma....
selammmmmmmmmmmmmmm biz geldik 4 gün aradan sonraaaaaaaaaaaa
hoşgeldiniz kızlar bende yeni geldim gerçi... :)
gülsümcüm herşeyin iyi olmasına çok sevindim senin bebişinin de cee e demesi yakındır :))) boyu kilosu falan iyidir inşallah...
ezgicim nerelerdeydin? :)
sezaryen olduğu zaman nst'ye gerek duyulmuyor canım... açılma kasılma var mı diye bakılıyor orda... gerçi bende sezaryen düşünüyorum ama girdim gene de merakıma :) sancım falan vardı birz kontrol amaçlı... :)benim doktor enteresan biraz.. sezeryansın gerek yok nst ye dedi.. :82:
kızlaaaaar kral tv video müzik ödüllerini izliorummm güzel bayaaa..
yalancııııııııııııı az once senı gordumm hemen cıktın deli karııı
girdim çıktım eşim geldi kapıyı açtım burda beni görünce yazdıklarımı okuyo sinir oluyorum kapatıyorum
ayrıca ben sana küsüm
hoşgeldinnn. nerelerdeydin??
hoşblduk canlarım. cumartesi dr a gidecektim, izinliymiş, eşim yozgata götürdü bıraktı beni, kaynanamgildeydim. dün onunla beraber gittik dr umuza. inat kızım nasılsa sezeryan olcam diye hiç keyfini bozmamış, poposunun üstünde keyif yapıyorhoşgeldiniz kızlar bende yeni geldim gerçi... :)
ezgicim nerelerdeydin? :)
yaaa hadi gözünaydın canım olsun ufak tefek olsun sağlıklı olsun :))) makat gelişiyse bahanende hazır normal doğum yap diyenlerehoşblduk canlarım. cumartesi dr a gidecektim, izinliymiş, eşim yozgata götürdü bıraktı beni, kaynanamgildeydim. dün onunla beraber gittik dr umuza. inat kızım nasılsa sezeryan olcam diye hiç keyfini bozmamış, poposunun üstünde keyif yapıyordönmemiş yani,makat gelişi pozisyonda. dr kesin sezeryan dedi tekrar. 2328 gr olabilmiş kelebeğim 46 cm boyu da... ufak değilmi biraz dedim, 15 günde 450 gr almış gayet normal, 3000,3200 gibi doğar, daha 4 haftan var dedi. nst ye gönderdi, her zaman tepinen bebişim nst de uyudu, 2 defa girdik bu yüzden, daha hareketli bi bebek istiyorum, her hafta nst ye gel dedi... böyle işte kızlar...
sizler nasılsınız, ne var ne yok, yeliss doğum yapmış, başka bebiş varmı, geçmişi okuyamadım...
hayrolaaa
yaaa hadi gözünaydın canım olsun ufak tefek olsun sağlıklı olsun :))) makat gelişiyse bahanende hazır normal doğum yap diyenlerebenimki 28 den beri baş aşağı ben ne dicem bilmiyorum bakalım belki normal yaparım yeliss yaptı doğum evt, s_o_b arkdaşımızda yapmış.. :)
hiç denk gelemedik hemen kaç
hayır tatmin olmadım
niye sezeryan olunca girilmiyomuş ki ya... ben bugün doktora sordum kakasını falan yaparsa ben anlar mıyım diye... nst.de suyuna bakıyoruz... iyiyse bi hafta daha iyi demkt,r falan dedi.... az mı çok mu suyu nerden anlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?