uyus merveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hayır tatmin olmadım
canım ultrasonda gözükmesi lazm su muhabbeti, bana doktorum suyuyla ilgili bişey demedi ama bildiğim kadarıyla sezaryen olanlara nst gerek duyulmuyor..
sağol canım benim. burak cım nasıl, sen nasılsın? ben sezeryan olcam ama yine de gönderiyo dr nst ye... bebeğin hareketlerinin kontrolü için... adı üstünde. nonstres test... :))yaaa hadi gözünaydın canım olsun ufak tefek olsun sağlıklı olsun :))) makat gelişiyse bahanende hazır normal doğum yap diyenlerebenimki 28 den beri baş aşağı ben ne dicem bilmiyorum bakalım belki normal yaparım yeliss yaptı doğum evt, s_o_b arkdaşımızda yapmış.. :)
hiç denk gelemedik hemen kaç
sağol canım benim. burak cım nasıl, sen nasılsın? ben sezeryan olcam ama yine de gönderiyo dr nst ye... bebeğin hareketlerinin kontrolü için... adı üstünde. nonstres test... :))
Kizlar heyy ben geldiimmmmmmmmmmmmm:92::92::92::92::92:
Kizlar heyy ben geldiimmmmmmmmmmmmm:92::92::92::92::92:
vay şımarık vayyyyburak az önce sağ tarafımı deşti ayak tırnaklarını mı batırdı anlamadım şekilde şekile girdim acısındanyaramazlık yapıyo annesine napsın
bazı doktorlar gerek duymuyor ya ondan söylediydim şekerim
vay şımarık vayyyybenim de 3 gündür sol tarafım ağrıyo, böbreğimin olduğu yer arada bi ağrı giriyo, zonkluyo canımı çok yakıyo, ne olduğunu anlamadım :26:
ondandır sanırım. bi de bi kaç gündür yolruldum,yürümek iyi gelmiyo artık, karnım sertleşiyo, kaskatı kesiliyo, derisi acıyo yürüdükçe bi de yaa. hemen oturcak bi yer arıyorum. anammmm ne çok şikayet ettim,sığmıyorlar ondan canım onlarda sıkıştı napsınlar
Evet kizlar, yoktum bir zamandir.
Annem geldi Turkiye'den cuma gunu. O gunden beri gunler deli gibi hizli geciyor. Saolsun cok yardimci oldu. Bebegin hastane bavulunu hazirladik bugun onun tesviki ile. Birazdan da benimkini hazirlayacagiz, biliyorum cok gec kaldim ama napayim.
Annemle birlikte eve nese geldi ama cok baski yapiyor. hic durmuyor .Surekli sunu da yapalim bunu da yapalim diyor. Ben yan gelip yatmaya cok alismisim o yokken
ondandır sanırım. bi de bi kaç gündür yolruldum,yürümek iyi gelmiyo artık, karnım sertleşiyo, kaskatı kesiliyo, derisi acıyo yürüdükçe bi de yaa. hemen oturcak bi yer arıyorum. anammmm ne çok şikayet ettim,yok yok teyzesiiii, benim kızım pek akıllı uslu olcakkkk hemen kafasını kaldırdı midemin olduğu yerden görünüyo resmen sıpacık
he anne noldu bişey mi dedin benim hakkımda, kulaklarım çınladı da bi bakıyım midenin altından diyordur
ondan bahsettiğim zaman hemen kaldırıyo kafasını yaa
hadi göznaydın canım annişin de gemiş :) durmaz anneler hep öyle benim annem de öyle geldiği zaman durmuyor :) zaman yaklaştı onlar da panik napsınlar... annemi bi arıyorum he kızım noldu bişeyn yok ya diye açıyor tlfnu anne diyorum dur bişeym yok hal hatır için aradımkontrollere gittin mi nasıl bebişin?
anlıyo demek zilli zarife
hmmm uykum yok zıpkın gibiyim diyorsun yanibana şu an saat akşam 8 gibi filan geliooo..
ekle ekle görelim zilli kızınıanlamaz mıııııııııııı :))) yeni fotolarını ekliycem de yarın halledeyim, tarayıcıdan geçirp ekleyim , daha net oluyo.
Anneler hep ayni, panikler. :)
Ben yarin yada persembe gidecegim doktor komtrolune. Artik 38. haftaya girmis oluyorum. Bebegin iyice buyudugunu hissediyorum , heyecanliyim doktor kontrolum icin. sEZERYAN olsun istiyorum artik. o yuzden dogum yakin inshallah.
Forumda herkes nasil, ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?