2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım benim. burak cım nasıl, sen nasılsın? ben sezeryan olcam ama yine de gönderiyo dr nst ye... bebeğin hareketlerinin kontrolü için... adı üstünde. nonstres test... :))

sağol canım benim. burak cım nasıl, sen nasılsın? ben sezeryan olcam ama yine de gönderiyo dr nst ye... bebeğin hareketlerinin kontrolü için... adı üstünde. nonstres test... :))

burak az önce sağ tarafımı deşti ayak tırnaklarını mı batırdı anlamadım şekilde şekile girdim acısından yaramazlık yapıyo annesine napsın

bazı doktorlar gerek duymuyor ya ondan söylediydim şekerim

vay şımarık vayyyy benim de 3 gündür sol tarafım ağrıyo, böbreğimin olduğu yer arada bi ağrı giriyo, zonkluyo canımı çok yakıyo, ne olduğunu anlamadım :26:

Evet kizlar, yoktum bir zamandir.
Annem geldi Turkiye'den cuma gunu. O gunden beri gunler deli gibi hizli geciyor. Saolsun cok yardimci oldu. Bebegin hastane bavulunu hazirladik bugun onun tesviki ile. Birazdan da benimkini hazirlayacagiz, biliyorum cok gec kaldim ama napayim.
Annemle birlikte eve nese geldi ama cok baski yapiyor. hic durmuyor .Surekli sunu da yapalim bunu da yapalim diyor. Ben yan gelip yatmaya cok alismisim o yokken

sığmıyorlar ondan canım onlarda sıkıştı napsınlar
ondandır sanırım. bi de bi kaç gündür yolruldum,yürümek iyi gelmiyo artık, karnım sertleşiyo, kaskatı kesiliyo, derisi acıyo yürüdükçe bi de yaa. hemen oturcak bi yer arıyorum. anammmm ne çok şikayet ettim, yok yok teyzesiiii, benim kızım pek akıllı uslu olcakkkk hemen kafasını kaldırdı midemin olduğu yerden görünüyo resmen sıpacık

hadi göznaydın canım annişin de gemiş :) durmaz anneler hep öyle benim annem de öyle geldiği zaman durmuyor :) zaman yaklaştı onlar da panik napsınlar... annemi bi arıyorum he kızım noldu bişeyn yok ya diye açıyor tlfnu anne diyorum dur bişeym yok hal hatır için aradım kontrollere gittin mi nasıl bebişin?

he anne noldu bişey mi dedin benim hakkımda, kulaklarım çınladı da bi bakıyım midenin altından diyordur

Anneler hep ayni, panikler. :)
Ben yarin yada persembe gidecegim doktor komtrolune. Artik 38. haftaya girmis oluyorum. Bebegin iyice buyudugunu hissediyorum , heyecanliyim doktor kontrolum icin. sEZERYAN olsun istiyorum artik. o yuzden dogum yakin inshallah.
Forumda herkes nasil, ne var ne yok?

bana şu an saat akşam 8 gibi filan geliooo..
hmmm uykum yok zıpkın gibiyim diyorsun yani
anlamaz mıııııııııııı :))) yeni fotolarını ekliycem de yarın halledeyim, tarayıcıdan geçirp ekleyim , daha net oluyo.
ekle ekle görelim zilli kızını

hadi hayırlı haberlerle gel inşallah... sezaryene mi karar verdin ? doktorun ne diyor ki? eğer sezaryen olursan az zamanın kaldı seninde... sende gidicisin

forumda bir kaç kişi doğurdu işte... Yeliss arkadaşımızın ikizleri oldu belki haberin vardır . bi de s_o_b arkadaşımız doğurmuş :) darısı bizeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…