bakalım bakalım... benimde 19 mayısı saymazsam işde son 2 günüm of bitsin bide cuma geliyim tamamdır
cumadan sonra yokum anacım... p.tesi günü raporu alır buraya bırakır eve giderim..bende sizi özlicem yaaaaaaaaaaaaaa
:))))) oykum iki gun zor gecer sana yaaa
bende dun ruyamda koca gobegimle paten kayiyordum :)))
ah canım :) az kaldı tabi kolay değil.
iyi oldu bugün seni yakaladığım. yarın giremeyecektim çünkü.
unnadoda wilkway lanolin diye bir gögüs ucu çatlak kremi 25 ml 16.90 diyo
Günaydın canımmm
o zaman bebekle geçirecek vakit çok az kalacak diye raporumu açtıramıyorum maalesef37. haftaya kadar devam
Günaydın Öykümmm ay gerçekten feci heyecanlı yaaa :) rüyalarda iyiymiş ama :)
sana ne sorucam göğüs uçları için doğumdan önce bişey sürün diyordun sen neydi o? Başlasak mı artık yavaş yavaş?
Günayıdn kızlaaaaaaar
isle birlikte bizimlede son gunlerin yahu :)
evde oturmaktan bronzlastim cok garip
yuzumun rengi koyulasti
ben dun uyudum diye bugun agrisiz kalktim
yatagin yaninda baston semsiye koydum geceleri onla yuruyorum gerisini sen dusun :)))))))
Doğru söylüyorsun canım ben haftaya açtırsam mı artık raporumu :26::26:
Az buz yol da diil hergün Bostancı-Maslak-Bostancı
Ay ne güzel kuşummm az kalmışşş
O da süpermiş valla..
Bende yarın giremeyebilirim yarın kızım eşim evde olcaki annem gelcek, ablacım İzmir den gelcek.. Tam şenlik yani..
Ben e vitamini demiştim ama bende alamadım ondan, bepanthen krem ya da bebeyağı sürdüm banyodan sonra.. Dün bana süt eğitimi verdiler demiştim herhalde, orda özellikle belirttiler, kesinlikle memenizi kendi sütünüzle temizleyin ve asla krem sürmeyin dediler... İlk gebelikte de aynı şeyi söylemişlerdi zaten onun için ben göğüs kremi falan almadım.. Gerekirse zaten reçeteye yazıyorlar medical şeyler.. Bu arada göğüsler bebeğin yanlış tutmasından dolayı çatlarmış, göğsün ucunu emerse bebek çatlarmış, o kahverengi bölgeyi alması gerekiyormuş bebeğin.. Yani ağzı tam dolu olcakmış.. Çoğunu biliyoruz belki de yine de hatırlatmak istedim..
sen doktoruna bahsediyorsun değil mi bu durumdan ... Bende de oldu ama kalsiyum ilacını ikiye çıkardım, 3-4 günde d vitamini aldım geçti.. O işkence çekilir mi ya.. Sen ısrarla sor doktoruna bence..
bende calsiyum ve magnezyum iciyorum
cumartesi sorarim ama oykum
yana yatiyorum ya aksamlari geceleri ondan oyle kalkiyorum bence
hani siyatik agrisi gibi degil tam
ama cumartesi gunu gidince sorarim doktora
O da süpermiş valla..
Bende yarın giremeyebilirim yarın kızım eşim evde olcaki annem gelcek, ablacım İzmir den gelcek.. Tam şenlik yani..
Ben e vitamini demiştim ama bende alamadım ondan, bepanthen krem ya da bebeyağı sürdüm banyodan sonra.. Dün bana süt eğitimi verdiler demiştim herhalde, orda özellikle belirttiler, kesinlikle memenizi kendi sütünüzle temizleyin ve asla krem sürmeyin dediler... İlk gebelikte de aynı şeyi söylemişlerdi zaten onun için ben göğüs kremi falan almadım.. Gerekirse zaten reçeteye yazıyorlar medical şeyler.. Bu arada göğüsler bebeğin yanlış tutmasından dolayı çatlarmış, göğsün ucunu emerse bebek çatlarmış, o kahverengi bölgeyi alması gerekiyormuş bebeğin.. Yani ağzı tam dolu olcakmış.. Çoğunu biliyoruz belki de yine de hatırlatmak istedim..
valla cilek ben evde yoruluyorum isi dusunemiyorum
bebek sonrasi allah buyuk belki baska rapor ayarlarsin
biraz caninada kiymet ver
yolunda cok uzak
biraz dinlen
sen daha iyi bilirsin ama
Ay ne güzel kuşummm az kalmışşş
O da süpermiş valla..
Oki canım çok sağol..
Benim kahverengi bölge kafam kadar oldu bu arada, o kadar büyüdü ki göğüslernasıl sığdırırım çocuğun ağzına bilmiyorum :))))
Haklısın kuşum, ben biraz öne çekeyim şu izni, yol hırpalıyor artık
Benim kahverengi bölge kafam kadar oldu bu arada, o kadar büyüdü ki göğüslernasıl sığdırırım çocuğun ağzına bilmiyorum :))))
Oki canım çok sağol..
Haklısın kuşum, ben biraz öne çekeyim şu izni, yol hırpalıyor artık
Bana da özellikle sordu doktor bendeki de tutulma gibiydi, sabaha açılıyordum ama gece kilitleniyordum lavaboya falan giderken.. bana magnezyumu kes kalsiyum iç dedi, sen sor istersen, benim hamillelikten önce kullandığım devit 3 damlam vardı evde onu da içtim geçti hemen onun için dedim.. Bende geçen sene D vitamini eksikliği çıkmıştı o da çok tutulma ağrı yapar, devit 3 damla kullanmıştım çok faydasını görmüştüm, tekrar ağrım olunca o aklıma geldi kullandım çok iyi geldi.. D vit. eksikliği de inanılmaz ağrı yapar da ondan didim..
cumadan sonra yokum anacım... p.tesi günü raporu alır buraya bırakır eve giderim..bende sizi özlicem yaaaaaaaaaaaaaa
isle birlikte bizimlede son gunlerin yahu :)
evde oturmaktan bronzlastim cok garip
yuzumun rengi koyulasti
bu lansinoh dedıgınız kremı sımdıdenmı surmeye baslamak gerekır? yoksa dogumdan sonra emzırdıkten sonramı?
aaaa oykum hakliisin d vitamin eksikligi olabilir bendede
et hic yemiyorum zaten
yumurtada sutte yogurtta
belki ondanda olabilir
doktora diyim ka. tahlili ister belki cikar orada
Bende çıkmıştı valla o da osteoporoza neden oluyormuş ve çok ağrı yapıyor.. Sor bence işkence çekme.. Valla istersen al iç bebklerin kullandığı bir damla devit.3 ....D vitamini tahlili biraz geç çıkıyor... Fazlası da iyi değil ama 3-4 günde etkisini gösteriyor.. Sorarsın doktoruna zararı olur mu diye..
canııııım ben yarın giremiycem eşim evde. cuma da doktora giderim.
konuşamıycam bir daha seninle. ooffff canım sıkıldı valla.
canım bence en fazla 35'i bitirene kadar çalış. 36 dan gün alma çok zorlanırsın.
haftaya da çalış. sonra patlat raporu. her gün langır lungur o servisle dünyanın yolunu gidiyosun. kolay değil. zorlama kendini. son haftalar zor geçiyor.
pigmentler fazla çalışıyor gebelikte :)
valla 36 da sürmeye başladım ben.
seni de göremeyeceğiz o zaman.
hayırlısıyla bebeğini kucağına al benim için de derin derin kokla öykümcüm.
çok duygulandım yaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?