2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benım doktorum ıgneyıde aspırınıde son ana kadar bırakmıycaz dedı ama gercı daha dogum seklını net bı sekılde konusmadık haftaya gıdınce bellı olur belkı az bıraz ozaman sorarım artık.

ölede ne b,iliyim yaaa benim öle bi huyum var elimde değil yaaaa

ayyy sıkıntı bastı ayy bagıracam heee

Niye yaaa ((( Gerçi doğum diyince ben de öyle oluyorummm

yok biz de değiştirmedik ama yüzünü görünce değiştirir miyim bilemiyorum hala :)

İçim ferahlattı yazdıkların fmg ne güzel yamışsınnnnn

Ay evet çok güzel oldu burası, sayenizde zaman çabucak geçti.. Allah hepinizden razı olsun kızlar, duygusala bağladık gene.. Bence şu sıralar doğumlardan dolayı giremeyiz ama bebekleri büyütürken birbirimize danışçağımız o kadar çok şey olcakki görün bakalım, o zaman daha çok konuşulcak mevzu olur.. Bu sıralar biraz tenhalaşır tabi..

günaydın kızlarrrr,hayırlı sabahlar olsun

Günaydın canım..

Bu arada dün Yeliss in ikizlerinin fotolarına bayıldım kızlar.. Maşallah çok tatlılardı..

evet insan bazı şeylerin sorumluluğunu almak istemiyor. en doğrusu bence.

öyküm belki sana saçma gelecek ama bana kalsa kızım gelmek istediğinde giderim hastaneye. hiç istemiyorum randevulu sezeryanı. belki kızım daha kalmak istiyor. karışık duygular içindeyim.
ama şartlar farklı işte.

ayyy kıyamam ona ben ya ya cnm yeter zaten 3 kılo sağlıkla sıhatle gelsın dee

İnşallah o kadar olur.. Bu arada bebeği bebek odasında hiç tutmuyorlarmış channel hep yanımıza veriyorlarmış.. Bebeğin ağlama sesini duydukça annenin sütü geliyormuş..

Sor canım ne diycek acaba, bak benimki bıraktırmıştı aspirini.. 26.haftada..

Değişmez o saatten sonra bence.. zannetmem

oykummmm cuma ogleden sonra bakarız sıfanın sayfasından ıdıl hanımın kunyesıneee:):):)

Bakarsınızda ben size haber veririm artık, Ege buraya giremiyor ama sana sms atarım ben merak etme.. İlk kızda da yedi ceddimi arayıp ben doğurdum diye haber vermiştim...

Bende hiç istemiyorum sırf o yüzden işte.. Onun için ilkini hep normal istemiştim ama bunda ilk başta üzüldüm planlı olmasından dolayı ama bence bu bebek dayanmazmış daha fazla, vaktidir gibi geliyor şimdi..

ben mutfagi toplamaya gidiyorum sonrada anneme gidicem bugun orada karpuzu buyutiim diyorum
herkesin gunu guzel gecsin
oykum yarin giremezsen dualarim seninle
cuma gunu sifanin wrb sitesinden kizinin fotosunu goruruz bileeee belkiiiii

benim arkadasimin 29 ocakta sezeryani vardi ama 28 subat aksami suyu geldi
apartopar hastanrye gittiler ole sezeryan oldu
o yuzden fmg cik olur mu olur :))))

ben mutfagi toplamaya gidiyorum sonrada anneme gidicem bugun orada karpuzu buyutiim diyorum
herkesin gunu guzel gecsin
oykum yarin giremezsen dualarim seninle
cuma gunu sifanin wrb sitesinden kizinin fotosunu goruruz bileeee belkiiiii

Canım kendine iyi bak.. Görürsünüz şifa bebeklerinde inşallah hayırlısıyla..Görüşürüz..

ayyyy canım valla cok heyecanlııııııı:))):))):ınsallah guzel haberlerını beklıyoruzzz cnmmmm..

bebısımız hep yanımızda olcak deseneee ya anne olucagıma hala ınanamıyorummmmmmmmmm saka gıbı:)

ölede ne b,iliyim yaaa benim öle bi huyum var elimde değil yaaaa

duygusal arkadaşım benim.
napıyoruz, moralimizi yüksek tutuyoruz. anne olacağız kız biz.

İçim ferahlattı yazdıkların fmg ne güzel yamışsınnnnn

sağol canım. gerçekten böyle düşünüyorum. hepinizi çok seviyorum.

alllah hepinizden razı olsun. birbirimize destek, moral olduk. en sıkıntılı zamanlarımızda derdimizi paylaştık. dediğin gibi zaman sizlerle daha çabuk daha anlamlı geçti.
ayrılıyoruz diye üzülmüyorum yine buluşacağız burada.yeterki sağlık olsun.

Yelisin fotoları kaçıncı sayfada bilen var mı?

Ben de çıkıyorum kızlar

Öyküm konuşamayız artık,
Hayırlı doğumlar dilerim arkadaşım, dualarım seninle
İdil Mira'nın da mutlu, huzurlu, sağlıklı, kısmetli çok çok çok güzel bir ömrü olur inşallah,
Annesine babasına hayırlı evlat olur, ablasıyla çok iyi anlaşır, 2 kardeş birbirlerine ömür boyu destek olurlar inşallah...

Biz de seni çook seviyoruzzzzzz
iyi ki varsınız walla heppiniz
bi de şu EGE cadısı gireydi yaaaaaaa

evet vaktidir. senin durumun farklı tabi.
benimde kanama riskim olduğu için öyle yürekli davranamam zaten.

benim arkadasimin 29 ocakta sezeryani vardi ama 28 subat aksami suyu geldi
apartopar hastanrye gittiler ole sezeryan oldu
o yuzden fmg cik olur mu olur :))))

doğru söylüyorsun. belki erken gelecek kızım :)

Canım evet hep yanımızda olcaklar inşallah.. Kucağımıza alalımda sağ salim inanırız artık ..

8343 deydi.. ben bittim..

Ay arkadaşım bu güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.. Çok sağol, bende çıkacağım birazdan.. Kendine iyi bak, hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah.. :2::2:

2011 bebilleri geliyorrrr diye knou açtım ya ben oraya linki kopyaladım fmg

oykum Rabbim yar ve yardımcın olsun canım görüşemessek hayırlı ugurlu olsun... ayyy öptüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…