2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

girersin belki cuma yaaaa.... o zman hakkını helal et kız fmg...

devit3 mu adi .. arkadasim bebegine veriodu zaten gunde 3 damka icerim o zaman ) sagol canim ostropoz ne yaaaa (

Evet bebeklerin kullandığı bana doktor günde 6 damla vermişti.. Çok faydasını gördüm.. Osteoporoz da yaşlılığa bağlı değil de D vitamini eksikliğine bağlı kemik erimesi ama, yaşlılıkta olandan farkı çok ağrı yapması, halsizlik yapması..

hic moralini bozma genel anesteziden de hemen ayiliyor insan hic eskisi gibi degil ki
ben ne kadar pozitif uyursan o kadar olumlu uyanirsin sonrasi bebegin kizin esin hep berabersiniiz zaten:))

acikcasi bende epiduralden cekiniyorum ben uyanikken icimi kesmelerini dusunemiyorum
bebek dogduktan sonra o kadar aglarim kikarnimi oynatirim duzgun dikemezler belki
cok dogurasim var bu ara zaten
bu haftalar evdeyim diye hep gunler yavas geciyor

Yol insanı öldürüyor değil mi.. Valla evi toplamam lazım çok işim var ama iş güç yapasım da yok.. Bebikimin kordonu var ya boğazında korktum biraz... Annemde kızdı iş güç yapma artık ben gelince yaparım herşeyi dedi ... Oturuyorum evde boş boş..

hayırlısı olsun canım, onlar en iyisini bilir tabi. biz mecbur tamam diyoruz. sıkma canını.
valla benimde plesenta tam kesi yerinin altında. ben de o sebeple anestezi yapabilir diyordum.

öyle deme kız fatma. ne hakkı. ararım ben seni. canım benim

Fatma doğru demiş miyim kız doktor öle anlatmıştı.. Bir sağlıkçının yanında fazla ötmemek lazım ama sen daha iyi bilirsin bacım..

ciddimisin yaa bende normal olmazsa epidural ıstıyodum bebegımı dogar dogmaz gormek ıstıyodum tühhh moralım bozuldu kanama rıskımı cok oluyomus epıduralde

olsun kız yolculuk avr dogum var belli mi olur
Fatma doğru demiş miyim kız doktor öle anlatmıştı.. Bir sağlıkçının yanında fazla ötmemek lazım ama sen daha iyi bilirsin bacım..

dogru dogru dogru... bgendim ya kuzu

Zaten ben hep genelden yanaydım da son anda bir heveslenmiştim.. En çokta Aslı beni o halde görmesin diye, dün doktor da dedi, kötü gözükürsün normal olarak çocuğu birileri oyalasın seni çıkar çıkmaz görmesin dedi.. Neyse bizde öyle yapçaz artık.. Zaten daha önce de yaşadım çokta zor olmadı aslında.. Bende epiduralden o açıdan korkarım..

Zaten gerçekten doktoruma çok güveniyorum o ne derse karışmazdım, birde kaderciyim ben olaylara müdahale etmek istemem.. Benim dışımda gelişsin olaylar daha iyi..

hepsini sokucan agzına

Çok koyulaşıyor o bölge dimi, aldığı kadar artık

Ya sormayın korkunçç görünüyorlarrr çocuk korkmasın da

devit3 mu adi .. arkadasim bebegine veriodu zaten gunde 3 damka icerim o zaman ) sagol canim ostropoz ne yaaaa (

Kemik erimesi tatlummm Allah korusun

Boşver Öyküm her işte bir hayır vardır öyle düşün
Belki epiduralde panikleyecektin tansiyonun falan çıkacaktı
boşu boşuna ne gerek var riske, öyle ya da böyle sağlıkla kucağına al da İdil Mira'yı inşallah gerisi boş
Mira değişmedi bu arada di mi :)

Anam konuşmayın böyle kötü oluyorummm

yanı oykum senın kız cıkar ayak kordonuda boynuna doladı hee buda ıımıs:):):):)
yat yat dınlen yorma kendını cnm gelenler yabancı deıl zaten...

Zaten gerçekten doktoruma çok güveniyorum o ne derse karışmazdım, birde kaderciyim ben olaylara müdahale etmek istemem.. Benim dışımda gelişsin olaylar daha iyi..

aynen ben de. epidural olacak dedi hiç sormadım bile diğerini.
kaderciyim, herşeyin hayırlısını dilerim allahtan.

ciddimisin yaa bende normal olmazsa epidural ıstıyodum bebegımı dogar dogmaz gormek ıstıyodum tühhh moralım bozuldu kanama rıskımı cok oluyomus epıduralde

Ya başka doktorlar yapıyormuş seni yanıltmıyayım, kan sulandırıcıyı kesip yapanlarda var, doktorun tercihi canım.. Kan sulandırıcı kullanıp epidural yapanda çok ama benim doktorum olmaz dedi, pıhtılaşma problemin olduğu için omuriliğe müdahale etmek istemiyor anestezi uzmanları dedi.. Tamamen onun tercihi, sen moralini bozma..

bencede doktora uymak gerekir epidural yapicam dese yok demem guven duymak sart

Yok değişmedi, sende durum nasıl sen de değiştirmedin dimi.. Biz bebek şekerlerine kapı süsüne bile yazdırdık ismini değişmedi..

yanı oykum senın kız cıkar ayak kordonuda boynuna doladı hee buda ıımıs:):):):)
yat yat dınlen yorma kendını cnm gelenler yabancı deıl zaten...

Arkadaşım bu da benim yaramaz kızın son numarası, zaten hamileliğim boyunca hop oturttu, hop kaldırdı beni.. Bekliyordum son dakika golü... Zaten rejime de başlamış haspam kilo da almıyor
Çıksın bir dışarı temiz bir dayak yiycek benden

aynen ben de. epidural olacak dedi hiç sormadım bile diğerini.
kaderciyim, herşeyin hayırlısını dilerim allahtan.

Bence de karışmamak lazım bu işlere, tarihe bile müdahale etmedim ben halbuki eşim için kötü oldu haftasonuna denk gelmasi ama ben onun vebalini alamam, ya ben erteledğimde bişi olsa dimi.

ayyy sıkıntı bastı ayy bagıracam heee

kız deli bak ne güzel arkadaşlıklarımız oldu. kaç aydır burda kardeş gibi olduk. ne mutlu bize. şimdi çok güzel sebeplerle ayrılıyoruz.sadece bir süreliğine.
allah evlatlarımızı sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin.
daha çoook yazışacağız burda. hiç sıkma canını.

ayyy kıyamam ona ben ya ya cnm yeter zaten 3 kılo sağlıkla sıhatle gelsın dee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…