2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bizim dini ve resmi nikah şubatta yapıldı, biz haziranda düğün yaptık, beklenmiyo anacım öyle olunca

Tabi vardi, olmaz mi., dugunu bekleyemedik valla, ates ile barut :)

azgın karılar sizi

bizim düğünden 2 hafta önce resmi ve dini nikah kıyıldı , nikahım olduktan sonra hiç görüşemez oldum kocamla anam salmıyodu tek başıma beni halbuki helalım ama olsun düğün gününün tadı apayrı

baaaaaaaaaaaak seviyi gördüm orda gene bişeyler oldu bana

selam kızlarrrr ne habersiniz bakiiim
ayyy inanamıyorum, yarın royalist doğuma gidecek,
öyküm bebeğiyle evine gelmiştir....
bişi diycem kızmayın
ben bugün yine camları sildim
esrayla kendimi bu topiğin temizlik delileri ilan ediyorum

cam kadar başınıza taş düşsün emi

kuduruk karılar temizlk manyakları

ayyy royalist sen yarın bu saatlerde taze anne mi oluyosun kız ohhh ne güzel şimdiden tebrik edeyim canım

tatlim, volveronum, dogumu pazartesiye erteledik, yani 1 gun sonrasina. cunku ben midemi usutmusum. bugun kuafor islerimi bitiremeyecegimden, yarinki dogumu ertlettim. Inshallah yarin kuafore gidiyorum. P.tesi de doguma.. inshallah..

hoşgeldin canım, bende deli gibi iş yapıodum sonra kanlı akıntım geldi dünde yatak döşek oldum bırakın şu işi artık çağırın biri yapsın yaaa başınıza iş getirceniz haaa

hoşgeldin sen dün nereye kayboldun kız bi anda?
tabii camları sil sonra çok kötüyüm diye ağla

tatlim, volveronum, dogumu pazartesiye erteledik, yani 1 gun sonrasina. cunku ben midemi usutmusum. bugun kuafor islerimi bitiremeyecegimden, yarinki dogumu ertlettim. Inshallah yarin kuafore gidiyorum. P.tesi de doguma.. inshallah..

hıııııııımmmmmmmm ben kaçırmışım o zaman yarın gene görüşürüz inş hadi bende çıkaym komşum kahveye çağırdı öpyorummm

kız beni görünce dilinemi vuruyo senin bu kırmızı nokta?????
ağzına acı biber sürcem artık, ben sevmedikçe bu muhabbetleri inadına yapıyo

e ben kahve içiyorum o zaman napiim

yap bacım afiyetttt şeker olsunnnn
şöleeeee höpürdeterek iç
bende yapiim kendime şölee manzaraya karşı
(bu arada balkondayım sakın yanlış anlaşılmasın heeee )

cam kadar başınıza taş düşsün emi

kuduruk karılar temizlk manyakları

düşecek walla..
dua edinde bir an önce doğuriiim
yoksa bu can sıkıntısında evi bi daha kaldırıcam,
kendimi kaldıramıyom evi nası kaldırıyosam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…